- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
anaaaaaakoptum leeeeen
aşkım msj atmış ben çamaşır yıkıorum bitanem birazdan yazışalım diee ayyy o yıkama anı gözümün önüne geldi valla nasıl gülüorum gelince bende çoraplarımı yıkatayım bari çamaşır makinesi almayada lüzum yok kocişim yıkar yaaa
yolculuk nere canımevet canım inşallah hepiniz yaşarsınız
bende sabırsızlıkla 6 haziranı balayını bekliyorum
doğru canımm geçen gun bana dıyokı ben askere gıtmeden once hep senı aramamı sormamı ıstıyodun sımdı aryıorum kızıyosun dıyo bende dedım senın yaptıgın seylerın hıc ortası yokkı hep uc şeylerı yapıyosun ya hıc aramıyosun ya her sanıye arıyosun
bu askere gıtmeden once benı hıç aramazdı msjıma bıle gunler sonra cevap verdıgını bılırım yanı
sımdıde boyle oldu ıste her aradıgında sözumden dışarı çıkma yaramazlık yapma kımseyle konuşma tanımadıgın bırınden msj geldımı falan demeden kapamıyo telefonu
ama haklısın dediğin gıbılerın değeri bılınıyo oyle yapmak lazım kı akılları baslarına gelsın
tamam tamam yapmıyorum korkutma benı
yolculuk nere canım
:
anam ne çabuk telefon kullanmaya başladınız sizbizimki 5 aylık asker oldu yeni başladık kullanmaya
napim anam hazır makine işte fatihmatik
napim anam hazır makine işte fatihmatik
olur canım merak Etme Allah yardımcı olur
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur bizde hiç düşünmezken ev aldık mesela
kredi ile ama olsun çok şükür kira öder gibi ödeyeceğiz
anam ne çabuk telefon kullanmaya başladınız sizbizimki 5 aylık asker oldu yeni başladık kullanmaya
daha iyiyim tatlım iyi geldi içtiğim iğrenç çaylar
böyle yapmak mı gerekio acaba?:26:bizde de hata canım biz alıştırdık bunları benim arkadaşımında sevgilisi gitti askere kıs full makyaj hergün biyerlerde gece eğlencelerinde ama deer biliniyo bölelerine
YouTube - Videoproduktion: Skub Til Taget - Morten Hampenberg vs. Alexander Brown feat. Yepha
kızlarr dinleyin canlanınn bakemmmm
aynen anam benimkide kuzu bunların yanında ben aşkım arkadaşlarla takılıoruz geç msj atarım diorum ona bile böle tepki vermiomaşalllah
orda barışırsınız artıkyine gitcem ama küs gitceemmmmm
bence de:26:valla kızlar cidden biz kaşınıyos die düşünmeye başladım
hahaha annen de bizim kafadan deseneyaaa tabi her hafta bir kilo alıorum ben form koruomuşum dergilere bakıp zayflıcamızı annemde düşünüo oda hep der bakıorum ama kilo veremiorum die
:97:evet canım inşallah hepiniz yaşarsınız
bende sabırsızlıkla 6 haziranı balayını bekliyorum
aşkım msj atmış ben çamaşır yıkıorum bitanem birazdan yazışalım diee ayyy o yıkama anı gözümün önüne geldi valla nasıl gülüorum gelince bende çoraplarımı yıkatayım bari çamaşır makinesi almayada lüzum yok kocişim yıkar yaaa
kredide olsa ev senin canım şükür ki en asından aylık gelirin boşa deil evine gitcek..ailende iç huzur olduktan sonra herşey hallolur...
nerde aldınız canım bizim maltepede olcak inş
nede yakısmıstır onaaaaaa
bizimkiler kullanıo anam benimki geç bile kaldı millette önceden vardı bizimki geç bile kaldı
ahahah
aynen doğru dıyosun bende bulaşıkmakınesı almıycam
evet canım bizim sütlüce tarafında malesef evler pahalı
bnmkininde tm arkadaşında var ben ona aldırtmıyom ya arama felan olursa die cezaevi jandarması diye korkuyom...hesaplamış 5 ayda 45kart yemişiz
bizimkiler kullanıo anam benimki geç bile kaldı millette önceden vardı bizimki geç bile kaldı
bizde 35 gunlukkken basladıııık hatta acemıde de vardı yanlıs hatırlamıosaam :26:
içtiğine değdi yani
canım geçen komutanı sormuş tel varmı die oda var demiş komutanı bişey dememiş çok uğraşmayın demiş o kadar olay olmuo
aynen tertibim yaa bulaşıkları sana yıkatıcam diodum ben sana makina alırım diodu ama çamaşırdan kaçamaz ben elimde oklava yıkatırımiçtiğine değdi yani
böyle yapmak mı gerekio acaba?:26:
kop kop kop kop
heyyy maşallah bee, dünyada ne erkekler var, bize de paranoyağı düşmüş napalım
orda barışırsınız artık
bence de:26:
hahaha annen de bizim kafadan desene
aynen öle tertip
:97:
çamaşır makinası masrafından kurtuldun tertip, hadi yine iyisin.
Benim askerim çoraplarını bile yıkamıo, kirleneni çöpe atıo
ewet ama ole barısmaaanın ben taaaaaaaaaaaaaaaaa :47:içtiğine değdi yani
böyle yapmak mı gerekio acaba?:26:
kop kop kop kop
heyyy maşallah bee, dünyada ne erkekler var, bize de paranoyağı düşmüş napalım
orda barışırsınız artık
bence de:26:
hahaha annen de bizim kafadan desene
:97:
çamaşır makinası masrafından kurtuldun tertip, hadi yine iyisin.
Benim askerim çoraplarını bile yıkamıo, kirleneni çöpe atıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?