Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anam ne çabuk telefon kullanmaya başladınız siz bizimki 5 aylık asker oldu yeni başladık kullanmaya

Son düzenleme:
evet canım inşallah hepiniz yaşarsınız
bende sabırsızlıkla 6 haziranı balayını bekliyorum
yolculuk nere canım

canım benimkide sennkinin tam tersi burdaykende her sn msj atardı cvp vermede geç kalım arardı benle çıkma başladı ark ortamını bıraktı doğal olarak bende arkadaşlarımla as görüşür oldum...

Kursumda 4kız sınıf diyorum ben hatırlıyom muhasebeci erkek iyo kantinci erkek diyo pööööf yani daa ne denişr buna

olur canım merak Etme Allah yardımcı olur
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur bizde hiç düşünmezken ev aldık mesela
kredi ile ama olsun çok şükür kira öder gibi ödeyeceğiz

kredide olsa ev senin canım şükür ki en asından aylık gelirin boşa deil evine gitcek..ailende iç huzur olduktan sonra herşey hallolur...

nerde aldınız canım bizim maltepede olcak inş

daha iyiyim tatlım iyi geldi içtiğim iğrenç çaylar

içtiğine değdi yani

bizde de hata canım biz alıştırdık bunları benim arkadaşımında sevgilisi gitti askere kıs full makyaj hergün biyerlerde gece eğlencelerinde ama deer biliniyo bölelerine
böyle yapmak mı gerekio acaba?:26:

kop kop kop kop

aynen anam benimkide kuzu bunların yanında ben aşkım arkadaşlarla takılıoruz geç msj atarım diorum ona bile böle tepki vermio maşalllah

heyyy maşallah bee, dünyada ne erkekler var, bize de paranoyağı düşmüş napalım

yine gitcem ama küs gitceemmmmm
orda barışırsınız artık

valla kızlar cidden biz kaşınıyos die düşünmeye başladım
bence de:26:

yaaa tabi her hafta bir kilo alıorum ben form koruomuşum dergilere bakıp zayflıcamızı annemde düşünüo oda hep der bakıorum ama kilo veremiorum die
hahaha annen de bizim kafadan desene

evet canım inşallah hepiniz yaşarsınız
bende sabırsızlıkla 6 haziranı balayını bekliyorum
:97:

çamaşır makinası masrafından kurtuldun tertip, hadi yine iyisin.
Benim askerim çoraplarını bile yıkamıo, kirleneni çöpe atıo

bnmkininde tm arkadaşında var ben ona aldırtmıyom ya arama felan olursa die cezaevi jandarması diye korkuyom...hesaplamış 5 ayda 45kart yemişiz

canım geçen komutanı sormuş tel varmı die oda var demiş komutanı bişey dememiş çok uğraşmayın demiş o kadar olay olmuo

canım geçen komutanı sormuş tel varmı die oda var demiş komutanı bişey dememiş çok uğraşmayın demiş o kadar olay olmuo

1komutan bnimkini yanından ayırmıyo o kadar yakın olmuşlar tekide çok gııcıkmış o yüsden ne bilim tırsıyom askeriği uzarsa die

aynen tertibim yaa bulaşıkları sana yıkatıcam diodum ben sana makina alırım diodu ama çamaşırdan kaçamaz ben elimde oklava yıkatırım

ewet ama ole barısmaaanın ben taaaaaaaaaaaaaaaaa :47:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…