- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kaça aldınız sorması ayıp canım ev almak fena yaa bizimki 139a aldı tapu elektrik su cart curt derken bayaa daha gitti..
BİZ şanslıydık canım 120*150 TL arasıydı 2+1ler.
biz 98 bin TL 3+1 aldık
1komutan bnimkini yanından ayırmıyo o kadar yakın olmuşlar tekide çok gııcıkmış o yüsden ne bilim tırsıyom askeriği uzarsa die
sizinkiler baya rahatmış o zaman canlarım
değdi galiba canım saol sayende içtim
BİZ şanslıydık canım 120*150 TL arasıydı 2+1ler.
biz 98 bin TL 3+1 aldık
çok ii almıssınız cnm hayırlı olsuuun güle güle oturuuun :nazar:
TEŞEKKÜR ederim amin canım bizimde 102 bini bulucak herhalde ama
yok canım yaa en fazla teli alıolar sonra çıkarken veriolarmış:26:
ayy canım hayatınızın en mükemmel günlerini geçirin hiç ayrılmayın inşkemer canım 8 gün balayına gidicez fantisia de luxe otel
anaaam kıs bak allah evlenenin yardımcısı olur derler sende öle olmuşBİZ şanslıydık canım 120*150 TL arasıydı 2+1ler.
biz 98 bin TL 3+1 aldık
yok canım yaa en fazla teli alıolar sonra çıkarken veriolarmış:26:
bizde üst devrelerden cektık neysekı sımdı ust devre olduuuk
tatlım olur mu diyarbakırda telefonla yakalandığın an mutfağa patates soyma makinası tuvalet yıkamacı oluyormuşsun.. Üstelik ilk yakalanmada 3 günlük hapis ikincisinden yada üçüncüsünde askerliğin uzuyor :26:
tatlım olur mu diyarbakırda telefonla yakalandığın an mutfağa patates soyma makinası tuvalet yıkamacı oluyormuşsun.. Üstelik ilk yakalanmada 3 günlük hapis ikincisinden yada üçüncüsünde askerliğin uzuyor :26:
aşkımada uzun dönem alt devren gelene kadar telefon kullanmak yok, hangi komutanın nasıl olduğunu bilmiyosunuz askerliğiniz uzar sabredin demişler..
seninkinin askerliği şubatta mı bitiyo cnım ne zaman gitti
canım orayı bilemem ben ıspartadanbahsediorum bizimki mufakta olunca göbek atıo malum acemi
canım orayı bilemem ben ıspartadanbahsediorum bizimki mufakta olunca göbek atıo malum acemi
ayy canım hayatınızın en mükemmel günlerini geçirin hiç ayrılmayın inş
anaaam kıs bak allah evlenenin yardımcısı olur derler sende öle olmuşsite mi canım sizin...valla en iyisini yapmısınız alıp
29 Kasımda gittim canım izinlerinin tamamını kullanırsa 29 Şubatta geliyor
bizimkiler kullanıo anam benimki geç bile kaldı millette önceden vardı bizimki geç bile kaldı
bnmkininde tm arkadaşında var ben ona aldırtmıyom ya arama felan olursa die cezaevi jandarması diye korkuyom...hesaplamış 5 ayda 45kart yemişiz
izmirde çok sorun oluomuş canım yaa:26:canım geçen komutanı sormuş tel varmı die oda var demiş komutanı bişey dememiş çok uğraşmayın demiş o kadar olay olmuo
Afiyet olsun şifa olsun tatlımdeğdi galiba canım saol sayende içtim
hahahaha yıkatırsın sen wallaaynen tertibim yaa bulaşıkları sana yıkatıcam diodum ben sana makina alırım diodu ama çamaşırdan kaçamaz ben elimde oklava yıkatırım
ewet ama ole barısmaaanın ben taaaaaaaaaaaaaaaaa :47:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?