Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok canım yaa en fazla teli alıolar sonra çıkarken veriolarmış:26:

tatlım olur mu diyarbakırda telefonla yakalandığın an mutfağa patates soyma makinası tuvalet yıkamacı oluyormuşsun.. Üstelik ilk yakalanmada 3 günlük hapis ikincisinden yada üçüncüsünde askerliğin uzuyor :26:

kemer canım 8 gün balayına gidicez fantisia de luxe otel
ayy canım hayatınızın en mükemmel günlerini geçirin hiç ayrılmayın inş

BİZ şanslıydık canım 120*150 TL arasıydı 2+1ler.
biz 98 bin TL 3+1 aldık
anaaam kıs bak allah evlenenin yardımcısı olur derler sende öle olmuşsite mi canım sizin...valla en iyisini yapmısınız alıp
yok canım yaa en fazla teli alıolar sonra çıkarken veriolarmış:26:

ayyy bak kafama güse yerleştirdin ben diyim akşam

deryaW cım valla gerekiyo demek bize ve gördüğümüz muameleye ve onlara ve grdükleri muameleye bak

canım orayı bilemem ben ıspartadanbahsediorum bizimki mufakta olunca göbek atıo malum acemi

seninkinin askerliği şubatta mı bitiyo cnım ne zaman gitti

aşkımada uzun dönem alt devren gelene kadar telefon kullanmak yok, hangi komutanın nasıl olduğunu bilmiyosunuz askerliğiniz uzar sabredin demişler..

hmmm bizimkının bır kere üst devre telefonu kırdı neyse oda sınırlenıp 22 gun ızne geldı gıderken yıne goturdu sımdı son model telefon var elındee sozdee askeeer

aynen oyle canım benım arkadasımın sevgılısı tokatta yapıyordu askerlıgını 2-3 kere yakalattı telefonunu ama 1 tanesının cezasını verdıler 20 gun falan hapiste yattı

EVET CANIM gerçekten herşey tıkır tıkır gidiyor yeterki niyet et evlenmeye

29 Kasımda gittim canım izinlerinin tamamını kullanırsa 29 Şubatta geliyor

ahanda devremi buldum benimkininde öle canım ama komutan 15-20 şubatta terhsler olcak demiş izin bitek dağıtımda kullandı kullanmassa ocak sonu geliii

bizimkiler kullanıo anam benimki geç bile kaldı millette önceden vardı bizimki geç bile kaldı

anam ne şanslısınız ayol, benim askerimin orda biri yakalandı, ceza verdiler, askerliği de uzamış. Sadece haftasonları çarşıda kiralıo, akşama kadar konuşuoz, hiç kapatmıoz tlf

bnmkininde tm arkadaşında var ben ona aldırtmıyom ya arama felan olursa die cezaevi jandarması diye korkuyom...hesaplamış 5 ayda 45kart yemişiz

Maşallah az yemişsiniz canım siz, biz o kadar kartı 2ayda yemişizdir heralde. Daha bide ben arıyorum bazen:26:

canım geçen komutanı sormuş tel varmı die oda var demiş komutanı bişey dememiş çok uğraşmayın demiş o kadar olay olmuo
izmirde çok sorun oluomuş canım yaa:26:

değdi galiba canım saol sayende içtim
Afiyet olsun şifa olsun tatlım

aynen tertibim yaa bulaşıkları sana yıkatıcam diodum ben sana makina alırım diodu ama çamaşırdan kaçamaz ben elimde oklava yıkatırım
hahahaha yıkatırsın sen walla

ewet ama ole barısmaaanın ben taaaaaaaaaaaaaaaaa :47:

:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…