hmmm bizimkının bır kere üst devre telefonu kırdı neyse oda sınırlenıp 22 gun ızne geldı gıderken yıne goturdu sımdı son model telefon var elındee sozdee askeeer
hmmm bizimkının bır kere üst devre telefonu kırdı neyse oda sınırlenıp 22 gun ızne geldı gıderken yıne goturdu sımdı son model telefon var elındee sozdee askeeer
merhaba ben bugün yeni katıldım aranıza konuşucak beni anlayacak insan yok desem yeridir sanırım.. sizin şafaklarda bizimki gibi uzunn =((
dıkkat etsın çaldırmasın :26:
EVET CANIM gerçekten herşey tıkır tıkır gidiyor yeterki niyet et evlenmeye
aynen oyle canım benım arkadasımın sevgılısı tokatta yapıyordu askerlıgını 2-3 kere yakalattı telefonunu ama 1 tanesının cezasını verdıler 20 gun falan hapiste yattı
ahanda devremi buldum benimkininde öle canım ama komutan 15-20 şubatta terhsler olcak demiş izin bitek dağıtımda kullandı kullanmassa ocak sonu geliii
hoşgeldin canım burda herkes herkesi bilir o yusden çekinmemerhaba ben bugün yeni katıldım aranıza konuşucak beni anlayacak insan yok desem yeridir sanırım.. sizin şafaklarda bizimki gibi uzunn =((
hoşgeldın canım aramıza
senı bızden iyi baska kımse anlayamaz emın ol
anam ne şanslısınız ayol, benim askerimin orda biri yakalandı, ceza verdiler, askerliği de uzamış. Sadece haftasonları çarşıda kiralıo, akşama kadar konuşuoz, hiç kapatmıoz tlf
niyettende önemlisi senin onun ve ailelerin tavırları benim kuzenim düğününe 1 hafta kala nişan attı düşün herşey bitmişti gelinlik bile..ama aileler olmadı .....
doru insanı bulup bırakmamak lasım
merhaba ben bugün yeni katıldım aranıza konuşucak beni anlayacak insan yok desem yeridir sanırım.. sizin şafaklarda bizimki gibi uzunn =((
yıllardır aradığım devremBenimkide tek dağıtım kullandı şimdiye kadar ama ağustos sonu gelicek 1 haftalığına
hoşgeldın canım aramıza
senı bızden iyi baska kımse anlayamaz emın ol
kızlar ebn cıkıyorum gelırım yıne optum sızıı :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?