Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merhaba ben bugün yeni katıldım aranıza konuşucak beni anlayacak insan yok desem yeridir sanırım.. sizin şafaklarda bizimki gibi uzunn =((

merhaba ben bugün yeni katıldım aranıza konuşucak beni anlayacak insan yok desem yeridir sanırım.. sizin şafaklarda bizimki gibi uzunn =((

hmmm bizimkının bır kere üst devre telefonu kırdı neyse oda sınırlenıp 22 gun ızne geldı gıderken yıne goturdu sımdı son model telefon var elındee sozdee askeeer

sözde askerler yani... Benim ki dünden itibaren kullanmaya başladı bakalım inşallah yakalanmaz çok büyük problem yaratıyormuş komutanlar astsubaylar..:26:

EVET CANIM gerçekten herşey tıkır tıkır gidiyor yeterki niyet et evlenmeye

niyettende önemlisi senin onun ve ailelerin tavırları benim kuzenim düğününe 1 hafta kala nişan attı düşün herşey bitmişti gelinlik bile..ama aileler olmadı .....
doru insanı bulup bırakmamak lasım

ahanda devremi buldum benimkininde öle canım ama komutan 15-20 şubatta terhsler olcak demiş izin bitek dağıtımda kullandı kullanmassa ocak sonu geliii

yıllardır aradığım devrem Benimkide tek dağıtım kullandı şimdiye kadar ama ağustos sonu gelicek 1 haftalığına

zaten burda sizin konuşmalarınızı okuyunca direk üye oldum buraya.. gerçekten burdakiler yaşadıklarımızı yaşmışsınız gerçektende anladım ki çeken bilirmiş.. benim erkek arkadaşım birazcık kötü olduda ben onun girdiği psikolojiyi araştırrken buldum burayı sanırım en iyi karşıma çıkan şey bu iki aydır bu site..

hoşgeldin canım burda herkes herkesi bilir o yusden çekinme

hoşgeldın canım aramıza
senı bızden iyi baska kımse anlayamaz emın ol

aynen canım 5 senelik arkadaşımla konuşmadığım şeleri biliyosunuz
bugün sizleri anlattm üye oldum felan die güvenme onlara işte numara felan dedi yanımda olup sen beni bu kadar dinledin mi dedim

anam ne şanslısınız ayol, benim askerimin orda biri yakalandı, ceza verdiler, askerliği de uzamış. Sadece haftasonları çarşıda kiralıo, akşama kadar konuşuoz, hiç kapatmıoz tlf

Walla bizimde geçen haftaya kadar ahanda böyleydii sadece çarşı izninde kiraladığı telefonla gün boyu konuşuyoduk o kadar çok mağduruz

hoşgeldın canım aramıza
senı bızden iyi baska kımse anlayamaz emın ol

zaten burda sizin konuşmalarınızı okuyunca direk üye oldum buraya.. gerçekten burdakiler yaşadıklarımızı yaşmışsınız gerçektende anladım ki çeken bilirmiş.. benim erkek arkadaşım birazcık kötü olduda ben onun girdiği psikolojiyi araştırrken buldum burayı sanırım en iyi karşıma çıkan şey bu iki aydır bu site..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…