- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
kızlar ebn cıkıyorum gelırım yıne optum sızıı :80:
hoşgeldin canım aramıza yenimisin şafağın kaç
zaten burda sizin konuşmalarınızı okuyunca direk üye oldum buraya.. gerçekten burdakiler yaşadıklarımızı yaşmışsınız gerçektende anladım ki çeken bilirmiş.. benim erkek arkadaşım birazcık kötü olduda ben onun girdiği psikolojiyi araştırrken buldum burayı sanırım en iyi karşıma çıkan şey bu iki aydır bu site..
evet daha bugün katıldım.. daha gideli 2 ay oldu şafak saymaya okadar korkuyorum ki sadece aylar geçince daha çabuk gidiyo diyorum sanki ama tabiki sadece kendimi kandırıyorum 23 şubatta gitti=((
valla sonunda yeni bisde beraber yices depük
benimkine diyom sakın gelme die
aynen oyle canım benım arkadasımın sevgılısı tokatta yapıyordu askerlıgını 2-3 kere yakalattı telefonunu ama 1 tanesının cezasını verdıler 20 gun falan hapiste yattı
hoşgeldin canım,Allah kavuştursun şafak kaç?merhaba ben bugün yeni katıldım aranıza konuşucak beni anlayacak insan yok desem yeridir sanırım.. sizin şafaklarda bizimki gibi uzunn =((
kızım pis donu çalan adam tlfnu çalmaz mı hiçbunların burda hırsızlık olmuoo cnm en fazla sampuan don fılan calınıoo
zaten burda sizin konuşmalarınızı okuyunca direk üye oldum buraya.. gerçekten burdakiler yaşadıklarımızı yaşmışsınız gerçektende anladım ki çeken bilirmiş.. benim erkek arkadaşım birazcık kötü olduda ben onun girdiği psikolojiyi araştırrken buldum burayı sanırım en iyi karşıma çıkan şey bu iki aydır bu site..
Walla bizimde geçen haftaya kadar ahanda böyleydiisadece çarşı izninde kiraladığı telefonla gün boyu konuşuyoduk o kadar çok mağduruz
evet daha bugün katıldım.. daha gideli 2 ay oldu şafak saymaya okadar korkuyorum ki sadece aylar geçince daha çabuk gidiyo diyorum sanki ama tabiki sadece kendimi kandırıyorum 23 şubatta gitti=((
gülüme laf etmee bah
ohhooo biz depük yiyene kadarrrBende gelme diyorum ama dayanamam şuan bile zor sabrediyorum dio :97: napalım 7 gün daha harcasın izninden 7+7=14 eder yani 16 gün erken gelir bu durumda :97:
hangi şehirde askerin
anlatmak istermisin canım sorun ne ben buranın güzin ablası olcem yakında aday adayıyım azcık ayıyım öle işte
unutma gülün dikenide vardır sana batmasııındaaa
anammm tertip çıktık yavrum gel yamacıma benim aşkımda 25 şubatta teslim oldu canım allah sabır versin nerde askerlik yapıo bakalım
anammm he he sorma batıo azcık azcık
yani çok fazla yadırgadı giden herkes gibi bayağı bir alışamadı sonra tam alışıyordu sesi düzelmeye başlamıştı ki yemin töreninden sonra herkes dağıtıma gitti benimkinin 2 hafta sonraya kaldı dağıtımı sonra tam alıştı derken başka yere 3 haftalık eğitime gitti bu gittği yer diğer alayıdan çok çok kötü kantinde para geçmiyormuş geri aramalı telefonu yokmuş. =(( ilk alayında koğuşunun kapısında telefon vardı ne zaman istesek konuşurduk..=(( şimdi haberde alamıyorum bide morali çok bozuk aklım hep ondaa off offf
benden sana tavsiye 200lere kadar sayma hatta ben bi ara bugün ayın kaçı kaç gün oldu diyodum yapma ayları düşünme benimki 29.kasım.2010 da gitti bak 5 ay a geliyooo böle motive et kendini
aydın nazillide canım... eee dağıtımıda saysana:):)
off len sen olmasan ben neye gulcem aceeeeep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?