Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anlatmak istermisin canım sorun ne ben buranın güzin ablası olcem yakında aday adayıyım azcık ayıyım öle işte

evet daha bugün katıldım.. daha gideli 2 ay oldu şafak saymaya okadar korkuyorum ki sadece aylar geçince daha çabuk gidiyo diyorum sanki ama tabiki sadece kendimi kandırıyorum 23 şubatta gitti=((

anammm tertip çıktık yavrum gel yamacıma benim aşkımda 25 şubatta teslim oldu canım allah sabır versin nerde askerlik yapıo bakalım

valla sonunda yeni bisde beraber yices depük
benimkine diyom sakın gelme die

ohhooo biz depük yiyene kadarrr Bende gelme diyorum ama dayanamam şuan bile zor sabrediyorum dio :97: napalım 7 gün daha harcasın izninden 7+7=14 eder yani 16 gün erken gelir bu durumda :97:
hangi şehirde askerin

aynen oyle canım benım arkadasımın sevgılısı tokatta yapıyordu askerlıgını 2-3 kere yakalattı telefonunu ama 1 tanesının cezasını verdıler 20 gun falan hapiste yattı

Ayyyy Allah korusun, konuşmayıveririm ceple, böle de yeter bana, yeterki ona bişi olmasın

merhaba ben bugün yeni katıldım aranıza konuşucak beni anlayacak insan yok desem yeridir sanırım.. sizin şafaklarda bizimki gibi uzunn =((
hoşgeldin canım,Allah kavuştursun şafak kaç?

bunların burda hırsızlık olmuoo cnm en fazla sampuan don fılan calınıoo
kızım pis donu çalan adam tlfnu çalmaz mı hiç

seni bizden daha iyi anlayan kimse olamaz canım, tekrar hoşgeldin

Walla bizimde geçen haftaya kadar ahanda böyleydii sadece çarşı izninde kiraladığı telefonla gün boyu konuşuyoduk o kadar çok mağduruz

ayyy bizde mağduruz

evet daha bugün katıldım.. daha gideli 2 ay oldu şafak saymaya okadar korkuyorum ki sadece aylar geçince daha çabuk gidiyo diyorum sanki ama tabiki sadece kendimi kandırıyorum 23 şubatta gitti=((

benden sana tavsiye 200lere kadar sayma hatta ben bi ara bugün ayın kaçı kaç gün oldu diyodum yapma ayları düşünme benimki 29.kasım.2010 da gitti bak 5 ay a geliyooo böle motive et kendini

ohhooo biz depük yiyene kadarrr Bende gelme diyorum ama dayanamam şuan bile zor sabrediyorum dio :97: napalım 7 gün daha harcasın izninden 7+7=14 eder yani 16 gün erken gelir bu durumda :97:
hangi şehirde askerin

aydın nazillide canım... eee dağıtımıda saysana:):)

Son düzenleme:
anlatmak istermisin canım sorun ne ben buranın güzin ablası olcem yakında aday adayıyım azcık ayıyım öle işte

yani çok fazla yadırgadı giden herkes gibi bayağı bir alışamadı sonra tam alışıyordu sesi düzelmeye başlamıştı ki yemin töreninden sonra herkes dağıtıma gitti benimkinin 2 hafta sonraya kaldı dağıtımı sonra tam alıştı derken başka yere 3 haftalık eğitime gitti bu gittği yer diğer alayıdan çok çok kötü kantinde para geçmiyormuş geri aramalı telefonu yokmuş. =(( ilk alayında koğuşunun kapısında telefon vardı ne zaman istesek konuşurduk..=(( şimdi haberde alamıyorum bide morali çok bozuk aklım hep ondaa off offf

kızlar ebn cıkıyorum gelırım yıne optum sızıı :80:

güle güle canım:80:

Anammm, benimki de 23şubatta teslim oldu, nerde askerin?

geçer canım sıkma canını

canım bak ben sanki askerlik yapıom zati sağım solum asker doldu bir anda bizde çok zorlandık aşkım hastalandı hastanelerde yattı her gün konuşamıoruz böle kaçamak msjlaşıoruz arada kaç gündür sesini duyamadım düşün gece 3 te yeni yatıo 5 te kalkıo geçicek bu günler sen morelini yüksek tutmaya çalışkı askerinde biraz olsun rahat olsun gözü arkada kalmasın

benden sana tavsiye 200lere kadar sayma hatta ben bi ara bugün ayın kaçı kaç gün oldu diyodum yapma ayları düşünme benimki 29.kasım.2010 da gitti bak 5 ay a geliyooo böle motive et kendini

doğru yoldayım yani işte buna çok sewndim.. şuan sadece izne geliceği günleri sayıyorum ama nedense her aradığında 1 hafta daha geç gelecei haberini alıyorum =((

aydın nazillide canım... eee dağıtımıda saysana:):)

benimki Diyarbakır - Merkezde Yazıcı... Saydım ya kızz 7 gün dağıtımm 7 günde ağustostaki izin eder 14 gün
toplam 30 gün izin var 30 - 14 = 16 gün erken gelcek işte :44:yani şubat 29 değilde 13şubatta gelicek sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…