yani çok fazla yadırgadı giden herkes gibi bayağı bir alışamadı sonra tam alışıyordu sesi düzelmeye başlamıştı ki yemin töreninden sonra herkes dağıtıma gitti benimkinin 2 hafta sonraya kaldı dağıtımı sonra tam alıştı derken başka yere 3 haftalık eğitime gitti bu gittği yer diğer alayıdan çok çok kötü kantinde para geçmiyormuş geri aramalı telefonu yokmuş. =(( ilk alayında koğuşunun kapısında telefon vardı ne zaman istesek konuşurduk..=(( şimdi haberde alamıyorum bide morali çok bozuk aklım hep ondaa off offf
evet tertip çıktıkk =)) safranboludaydıı şimdi 3 hafta eğitim için bilecik söğüte gitti
doğru yoldayım yani işte buna çok sewndim.. şuan sadece izne geliceği günleri sayıyorum ama nedense her aradığında 1 hafta daha geç gelecei haberini alıyorum =((
canım bak ben sanki askerlik yapıom zati sağım solum asker doldu bir anda bizde çok zorlandık aşkım hastalandı hastanelerde yattı her gün konuşamıoruz böle kaçamak msjlaşıoruz arada kaç gündür sesini duyamadım düşün gece 3 te yeni yatıo 5 te kalkıo geçicek bu günler sen morelini yüksek tutmaya çalışkı askerinde biraz olsun rahat olsun gözü arkada kalmasın
ayy canımm, Allah sabır versin. Bilecik söğüt zor biyermiş. Dağıtımda nereye gideceği belli olmuş mu?
aynen cnm ama sana dediğimi dinlemiyosundoğru yoldayım yani işte buna çok sewndim.. şuan sadece izne geliceği günleri sayıyorum ama nedense her aradığında 1 hafta daha geç gelecei haberini alıyorum =((
benimki Diyarbakır - Merkezde Yazıcı... Saydım ya kızz 7 gün dağıtımm 7 günde ağustostaki izin eder 14 gün
toplam 30 gün izin var 30 - 14 = 16 gün erken gelcek işte :44:yani şubat 29 değilde 13şubatta gelicek sanırım :26:
evet bide o hep hasta olmaları var benimkide gittiği ilk hafta hasta oldu orda=(( kendimi düşünmüyorum kndimi düşünmek aklıma bile gelmiyo hep onu düşünüyorum arayıncada bide beni düşünmesin diye de iyi konuşmaya çalışıyorum ama bide bana sor.. sanki hiç bişey yokmuş gibi etrafımdaki herşeyin ve hayatın olduğu gibi dewam etmesi çok sinirime dokunuyo bide üstüne kimsenin beni anlamaması cabası
bnmkine nie komutan 15-20gbi terhis etcm dmski...izinli hmde:26::26::26:
bende bilmiomki kuzu yaaa ben olmasam sen bir hiçsin ulennn seviorumm deeee
kızlar ben kaçarr
görüşmek üzere
Güzel güzel askerciklerinizi bekleyin
hoşçakalınn
canım sıkma canını sen sonuçta mayısta kesin gelicek ama bilmem hangi günü olur genelde böyle oluo çünkü
deryaaa tertippp yeni tertip yaptık kız
evet bide o hep hasta olmaları var benimkide gittiği ilk hafta hasta oldu orda=(( kendimi düşünmüyorum kndimi düşünmek aklıma bile gelmiyo hep onu düşünüyorum arayıncada bide beni düşünmesin diye de iyi konuşmaya çalışıyorum ama bide bana sor.. sanki hiç bişey yokmuş gibi etrafımdaki herşeyin ve hayatın olduğu gibi dewam etmesi çok sinirime dokunuyo bide üstüne kimsenin beni anlamaması cabası
hayır daha usta birkiği belli olmadı bide onun stres apayrı tabi inşallah batıya yakın biyere düşerde haftasonları barı gidebilirim yanına =((
kızlar ben kaçarr
görüşmek üzere
Güzel güzel askerciklerinizi bekleyin
hoşçakalınn
anaaa havalaraaa girdinn sen cumaa yı unutmadın dimi leeen arıcan baaaah
evet tertibim yaa, yeni tertip yaptık
canım hepimizde aynı dertler mevcut, benimki de hastalıktan kurtulamadı bi türlü
Bizim dağıtım yeri 1hafta içinde belli olacakmış bakalım, hayırlısı tertip.
İnşallah askerlerimiz güzel yerlere düşer:26:
canlar bende kaçıyorummmm dikkat edin kendinize bomba haberleri unutmayın alcam sonra
arıcam kızz heeee havalara girdim sorma düştüm az önce kavga mevzusu bulundu tartışmaya başladım ben
inşallah hepsi ii yerlere düşer cadıkanınnında dediği gibi bende askerlik yapıyorum resmen onunla ama bu söğütü hiiç sewmedim çünkü telefon yok.. =(( usta birliğinde inşallah iyi yerlere düşsünlerde bizde birazcık daha rahat edelim bari sizinkiler nerelerde tertiplerim
benimki ısparta merkezde tertip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?