Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin ayfercimmmm
napıosun nasıl gidio? işi hallettin mi? yeni yerine geçtin mi?

yok be sedam, bizimki bugün açıklanacağını bile duymamış ki

off terto sıkıldım şu muhabbetten açıp komutanlara bağrıcam artık yaa sinirim hopladı iycene

hoşgeldin ayfercimmmm
napıosun nasıl gidio? işi hallettin mi? yeni yerine geçtin mi?

hoşbuldum tatlımm nabersinn?

Napıyım dün istifamı verdim işte ihbar sürem başladı.. İhbar süremin yıllık izinlerimden düşülmesini arz ettim vs. bakalım bekliyorum İK dönüş yapıcak sözde... Yeni yerime henüz geçemedim, burası yakamı bırakmıyo

iadere eder canım senden naber

bende idare ediyorum işte tatlım..

o da ayrı bi stresti walla şükür atlattık biz :26: dağıtımdan 1 hafta öncesi bi akşam 22,00 da açıklamıştılar bizimkini...

ya açıklamak için ne bekliolarsa bende anlamadım yeni kanuna göre yerler belli olduktan sonra 6 sıyla 25 ine kadar dağıtım olcak gidicekleri yerlere göre off herşey bizi buldu

off terto sıkıldım şu muhabbetten açıp komutanlara bağrıcam artık yaa sinirim hopladı iycene

aynen yaa, genel kurmayı ara tertom, seni dinlerler hemen söylerler

olsun baya bi yol katetmişsin işte, hayırlısıyla bırakırlar yakanı, üzülme
canım yaa sizin usta birliğiniz dağıtımdan kaç gün önce açıklanmıştı?

selam tertiplerim ben geldim nasılsınız

şimdi arıom kurmayı çok oldular artık dinler tabi yaa sever beni

hoşgeldin tertip, nasılsın? usta birlikleri belli olacak ya, onun heyecanını yaşıyoruz, hatta sinir oluyoruz artık

puahahahahaaaahaaa ara tertom bekliorum haberlerini

terto aradım çok özür dilio bizden şimdi birliği arayıp kızacak komutanlarıda sıra dayağına çekecek çok çok selamı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…