ya açıklamak için ne bekliolarsa bende anlamadım yeni kanuna göre yerler belli olduktan sonra 6 sıyla 25 ine kadar dağıtım olcak gidicekleri yerlere göre off herşey bizi buldu
söledim tertip ayıp oldu kıza dedi
canları ne zaman isterse o zaman açıklıyorlar işte ya boşwer takma bu kadarhayırlısı de canım..
benaskerimle 4 gündür konuşamıyorum :2: ne zaman belli olcak hiç bi fikrim yok artık öyle bi tuhaflaştım ki sadece ot gibi bekliyorum deli gibi özlüyorum onun dışında beynim başka hiç bişeye çalışmıyo derslerimede çalışamıyorum.. off
öyle canım ama merak edio insan işte:26:
olsun baya bi yol katetmişsin işte, hayırlısıyla bırakırlar yakanı, üzülme
canım yaa sizin usta birliğiniz dağıtımdan kaç gün önce açıklanmıştı?
arar inş canım bu ara intikaller falan var belki ondan arayamıodur:26::26:
ya peki bu atamaları neye göre yapıyolar öle ellerine kime neresi gelirse onu mu yazıyolar..?
öyle canım ama merak edio insan işte:26:
o da ayrı bi stresti walla şükür atlattık biz :26: dağıtımdan 1 hafta öncesi bi akşam 22,00 da açıklamıştılar bizimkini...
tabi yaa, hıhhhsöledim tertip ayıp oldu kıza dedi
benaskerimle 4 gündür konuşamıyorum :2: ne zaman belli olcak hiç bi fikrim yok artık öyle bi tuhaflaştım ki sadece ot gibi bekliyorum deli gibi özlüyorum onun dışında beynim başka hiç bişeye çalışmıyo derslerimede çalışamıyorum.. off
intikale çıkmıyo ki benimki sadece 20 günlük şoför eğitimi için gitti şimdiki birliğine başka b eğitime katılmıyor
dağıtım bekleyen arkadaşlarım gece açıklanıyor sinema salonu gb bir yre yada şu meşhur er gazinosuna toplanır koyunluk kuzu gb askerler ve sırasıyla gidecekleri tarih ve yer açıklanır hatta bizmksinin koğuşnda bi arkadaşı hiç bilmedği bi yere düşmüş adını bile duymamış ilçenin komutna ağlayarak ben oraya nasıl gtcem demiş saat ondan önce beklemeyin kızlar gelmeden 1 hafta önce belli olmuştu bizim ona göre biletini flan alıyoolar o hafta sonu
vay be, gece bile açıklayabiliolar demek ki:26: ben saat 17:00 olduktan sonra beklemeyi bir sonraki güne bırakıodum... Demek ki askeriyede heran herşey olabilir, hazırlıklı olmak lazım:44:
tabi yaa, hıhhh
biz de bekliyoruz merakla işte, sabahtan cadıkazanıyla bi başlıyoruz terto haber var mı die sormaya, saat başı bu sorular tekrarlanıo, taa akşama kadar
derslerini ihmal etme ama, çalışmaya gayre et. kaçıncı sınıfsın ne okuosun canım?
vay be, gece bile açıklayabiliolar demek ki:26: ben saat 17:00 olduktan sonra beklemeyi bir sonraki güne bırakıodum... Demek ki askeriyede heran herşey olabilir, hazırlıklı olmak lazım:44:
selamm hoşgeldin..ben geldim kızlar :89:
tabi yaa, hıhhh
biz de bekliyoruz merakla işte, sabahtan cadıkazanıyla bi başlıyoruz terto haber var mı die sormaya, saat başı bu sorular tekrarlanıo, taa akşama kadar
derslerini ihmal etme ama, çalışmaya gayre et. kaçıncı sınıfsın ne okuosun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?