Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya bizimkilerin orda hep öğlen falan açıklanmış offf ne zor şey bu beklemek dedğin yer amfi sanırım canım:26:

aynenn yaa ne kadar zor bişey buuu=(((( bu arada erkek arkadaşım gideli 63 gün oldu ve ona yazdığım şeyleri artık temize geçmeye başladım nasıl vericeğimide karar verdim yazıp kepsini kırmızı zarfa koyucam sonra onları bi kurdeleyle bi araya gelip fiyonklicam sonrada bi kutunun içine koyup tam dönerken otobuse binmeden önce vericem

güzel fikre benzio canım ayy ne güzel valla

28 Ocak 22,00 da belli olmuş 22,10 da aldım dağıtım haberini ben...

11 Şubat'ta da dağıtıma geldi işte tatlım... 13 - 14 gün öncesi diyelim..

hadi yaa, bugün yarın açıklanması lazım o zaman artık. üfff açıklasınlar yoksa ben burda deli çıkacam yaa

aaa hemşom sizinde gaziemirdeydi de mi? o zaman bizimkini de gece aynı yerde açıklarlar, ayyy bu gece açıklarlar mı acaba:26::18:

ben geldim kızlar :89:

hoşgeldin canım

sen çalışmana bak, hem biraz vakit geçmiş olur, askerini daha az düşünmüş olursun
belli olunca arar merak etme sen

evet canım tetikte bekliosun heran ha açıkladılar ha açıklıycaklar die

wallahi heyecandan bayiliciiimmm:18:

tertip korkuorum yakında ikimizi birden tımarhaneye atıcaklar bari aynı odaya koysunlar vakit geçer şafak çabuk atar

puahahaha walla iyi olur tertip, beraber sayarız şafağı, duvarlara çizik atarız artık

çok güzel fikir tertip

evet tertip yetkililere seslenioruz artık açıklayın isyan çıkarıcaz

güzel fikre benzio canım ayy ne güzel valla

bilmem inşallah beğenir ama onları temize geçerken bende tek tek okuyorum hepsini ne çok şey olmuş ne çok değişmiş 2 ayda normalde farkedemeyeceğimiz şeyleri böyle gün gün yazıp 2 ay sonra okuynca baya bişey değişmiş dedim. mesela en basidi artık onu çok çok daha fazla sewiyorum

evet tertip yetkililere seslenioruz artık açıklayın isyan çıkarıcaz
evet, valla deliyiz biz, ne yapsak yeridir

aynen, hele ben 2 gün önce yolladığım mektubu aşkımın elinden alıp okudum bu haftasonu, sanki yıllar geçmiş üzerinden...
Aşkım askere gittiğinden beri benim de aşkım daha bi depreşti sankim

beğenmenize çookk sewindimmm benim için önemli fikirleriniz. çok teşekkür ederim siz bana güç veriyosunuz tertipleirm benim yaa
insan burada birbirinden güç alıyor, çok iyi geliyor doğrusu bu bana

gızlar gızlar ben kaçar öpüyorum hepinizi

güle güle ayfercim, habersiz bırakma, öptüm :80:

bende tam tersi adamı gördüm daha bir soğudum c.tesi günü camda çok çirkin olmuş yaa allah bana sabır versin valla sevdiğim adam bu olamaz diorum

canım benim etmezmiyim hiç her an dua ediyorum onun için Allah'ım bizlere sabır onlarada güç versin

allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin canım bizde hala dağıtımlar açıklansın diye beklioruz yaa artık deli olduk

amin canım benim sizlerde öle sağsalim kavuşun inş... Ay tatlım oda ayrı bir stres elbet açıklanacak bakalım Rabbim hayırlı yerler nasip etsin

bende tam tersi adamı gördüm daha bir soğudum c.tesi günü camda çok çirkin olmuş yaa allah bana sabır versin valla sevdiğim adam bu olamaz diorum

kızgınmıydın tertip yoksa, belki ondan gözüne çirkin görünmüştür
bana ilk ziyaretine gittiğimde, bide ilk camda gördüğümde çok yakışıklı görünmüştü gözüme. Hatta askerlik daha bi yakışmış sanki, pek bi çekici göründüydü gözüme

amin canım inş. hayırlı yerlere düşerler

yok kız bizimki gerçekten insanlıktan çıkmış gören herkez aynı şeyi söylüo çok çirkin olmuş anlatamam bide ben zayıf erkek sevmiorum oda 12 kilo vermiş yıkıldım resmen esmerdi yanmış dahada kara olmuşş ayyy anlatamam öcüüüü öcüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…