hoşbulduukk
napıyosunuz bakalıımmm
ya bizimkilerin orda hep öğlen falan açıklanmış offf ne zor şey bu beklemek dedğin yer amfi sanırım canım:26:
aynenn yaa ne kadar zor bişey buuu=(((( bu arada erkek arkadaşım gideli 63 gün oldu ve ona yazdığım şeyleri artık temize geçmeye başladım nasıl vericeğimide karar verdim yazıp kepsini kırmızı zarfa koyucam sonra onları bi kurdeleyle bi araya gelip fiyonklicam sonrada bi kutunun içine koyup tam dönerken otobuse binmeden önce vericem
28 Ocak 22,00 da belli olmuş 22,10 da aldım dağıtım haberini ben...
11 Şubat'ta da dağıtıma geldi işte tatlım... 13 - 14 gün öncesi diyelim..
aaa hemşom sizinde gaziemirdeydi de mi? o zaman bizimkini de gece aynı yerde açıklarlar, ayyy bu gece açıklarlar mı acaba:26::18:dağıtım bekleyen arkadaşlarım gece açıklanıyor sinema salonu gb bir yre yada şu meşhur er gazinosuna toplanır koyunluk kuzu gb askerler ve sırasıyla gidecekleri tarih ve yer açıklanır hatta bizmksinin koğuşnda bi arkadaşı hiç bilmedği bi yere düşmüş adını bile duymamış ilçenin komutna ağlayarak ben oraya nasıl gtcem demiş saat ondan önce beklemeyin kızlar gelmeden 1 hafta önce belli olmuştu bizim ona göre biletini flan alıyoolar o hafta sonu
ben geldim kızlar :89:
ben bu sene ünv. bıraktım tekraar hazırlanmak için hukuk istiyorum. normalde istanbul ünv. işletme okuyordum şimdi bıraktım tekrar hazırlanıyorum ama aklım sewgilimdeyken mümkün değil çalışmam kötü durumdayım yani.. ya benim erkek arkadaşım hep aramıyo sizinkiler gibi çünkü orda bi değişik oldu fazlasıyla haftada 2 kere fln anca konuşabiliyoruz.. belli olunca hemen arar mı onu bile bilmiyorum :2::2::2:
evet canım tetikte bekliosun heranha açıkladılar ha açıklıycaklar die
tertip korkuorum yakında ikimizi birden tımarhaneye atıcaklar bari aynı odaya koysunlar vakit geçer şafak çabuk atar
iyi dielim iyi olsun canım sen nasılsın bakalım
aynenn yaa ne kadar zor bişey buuu=(((( bu arada erkek arkadaşım gideli 63 gün oldu ve ona yazdığım şeyleri artık temize geçmeye başladım nasıl vericeğimide karar verdim yazıp kepsini kırmızı zarfa koyucam sonra onları bi kurdeleyle bi araya gelip fiyonklicam sonrada bi kutunun içine koyup tam dönerken otobuse binmeden önce vericem
hadi yaa, bugün yarın açıklanması lazım o zaman artık. üfff açıklasınlar yoksa ben burda deli çıkacam yaa
aaa hemşom sizinde gaziemirdeydi de mi? o zaman bizimkini de gece aynı yerde açıklarlar, ayyy bu gece açıklarlar mı acaba:26::18:
hoşgeldin canım
sen çalışmana bak, hem biraz vakit geçmiş olur, askerini daha az düşünmüş olursun
belli olunca arar merak etme sen
wallahi heyecandan bayiliciiimmm:18:
puahahaha walla iyi olur tertip, beraber sayarız şafağı, duvarlara çizik atarız artık
güzel fikre benzio canım ayy ne güzel valla
çok güzel fikir tertip
aynen iyi demek alışkanlık olmuş işte
gızlar gızlarben kaçar öpüyorum hepinizi
evet, valla deliyiz biz, ne yapsak yeridirevet tertip yetkililere seslenioruz artık açıklayın isyan çıkarıcaz
aynen, hele ben 2 gün önce yolladığım mektubu aşkımın elinden alıp okudum bu haftasonu, sanki yıllar geçmiş üzerinden...bilmem inşallah beğenir ama onları temize geçerken bende tek tek okuyorum hepsini ne çok şey olmuş ne çok değişmiş 2 ayda normalde farkedemeyeceğimiz şeyleri böyle gün gün yazıp 2 ay sonra okuynca baya bişey değişmiş dedim. mesela en basidi artık onu çok çok daha fazla sewiyorum
insan burada birbirinden güç alıyor, çok iyi geliyor doğrusu bu banabeğenmenize çookk sewindimmm benim için önemli fikirleriniz. çok teşekkür ederim siz bana güç veriyosunuz tertipleirm benim yaa
gızlar gızlarben kaçar öpüyorum hepinizi
evet, valla deliyiz biz, ne yapsak yeridir
aynen, hele ben 2 gün önce yolladığım mektubu aşkımın elinden alıp okudum bu haftasonu, sanki yıllar geçmiş üzerinden...
Aşkım askere gittiğinden beri benim de aşkım daha bi depreşti sankim
insan burada birbirinden güç alıyor, çok iyi geliyor doğrusu bu bana
güle güle ayfercim, habersiz bırakma, öptüm:80:
herkese merhabalar
tuana lalin canım bo bol dua et kocacığına inanırmısın bilmem kurşun geçirmeyen dualar var ondan oku üstüne ben askerime çevşen dkip üstüne dikmiştim canım Allah kavuştursun
evet kızlar nerelerdesiniz latilokum duygu yengeç aysız gökyuzü adını sayamadığım arkadaşlar topiğimiz çok sessiz kaldı
hemşom dün pzt ve ben attım kendimi pazara ordan aldım bak birazdan çeker resmini eklerim beğenecekmisin bakalım bu arada dinlendinmi tatlım biraz
allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin canım bizde hala dağıtımlar açıklansın diye beklioruz yaa artık deli olduk
bende tam tersi adamı gördüm daha bir soğudum c.tesi günü camda çok çirkin olmuş yaa allah bana sabır versin valla sevdiğim adam bu olamaz diorum
canım benim etmezmiyim hiç her an dua ediyorum onun için Allah'ım bizlere sabır onlarada güç versin
amin canım benim sizlerde öle sağsalim kavuşun inş... Ay tatlım oda ayrı bir stres elbet açıklanacak bakalım Rabbim hayırlı yerler nasip etsin
kızgınmıydın tertip yoksa, belki ondan gözüne çirkin görünmüştür
bana ilk ziyaretine gittiğimde, bide ilk camda gördüğümde çok yakışıklı görünmüştü gözüme. Hatta askerlik daha bi yakışmış sanki, pek bi çekici göründüydü gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?