- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
hoşgeldin canım nasılsın
Hoşbulduk canım saol iyiyim işte,öğlen feci bir kavgadan sonra iyi olmaya çalışıorum
Sen nasılsınn ?
idare ederim canım ne kavgası:26::26:
itinayla dağıttığım odamı itina ve özveri ile toplama çabası içerisindeyim yazlık kışlık ayrımı yaptım bnde ayrıldım orta yerimden daha da bitmiş sayılmaz işte siz naslısınız kızlar
ecm kavga etmenize üzüldüm inşalllah ciddi bi sebep değildir canım
itinayla dağıttığım odamı itina ve özveri ile toplama çabası içerisindeyim yazlık kışlık ayrımı yaptım bnde ayrıldım orta yerimden daha da bitmiş sayılmaz işte siz naslısınız kızlar
Amaan bir konuyu ben ona eksik anlatmışım bişeyler saklamışım sözde sinir etti beni
Sana ne oldu canım ?
ayyy benimki de bu sefer iyice yanmış, kararmış, bu sefer ben de pek beğenmedim ama, ilkinde çok beğenmiştim. Kız terto yazık yaa yine de öcü deme be sen enişteye, gelince besler toparlarsın sen onuyok kız bizimki gerçekten insanlıktan çıkmış gören herkez aynı şeyi söylüo çok çirkin olmuş anlatamam bide ben zayıf erkek sevmiorum oda 12 kilo vermiş yıkıldım resmen esmerdi yanmış dahada kara olmuşş ayyy anlatamam öcüüüü öcüüü
Amaan bir konuyu ben ona eksik anlatmışım bişeyler saklamışım sözde sinir etti beni
ayyy benimki de bu sefer iyice yanmış, kararmış, bu sefer ben de pek beğenmedim ama, ilkinde çok beğenmiştim. Kız terto yazık yaa yine de öcü deme be sen enişteye, gelince besler toparlarsın sen onu
kolay gelsin hemşo:80:
hoşgeldin canım:80:
Hahaha... sen yoksa yanlışlıkla benim askerimle mi konuştun, sanki onun sözlerini duyar gibi oldum da
Hala belli olmadımı ya,böyle beklemek çok zor haklısınız canımhadi ya ne kavgacı oluolar bunlar yaa bizde dağıtım yerlerini beklioruz canım açıklanmadı kaç gündür deryayla isyan başlatıcaz artık
ayyy benimki de bu sefer iyice yanmış, kararmış, bu sefer ben de pek beğenmedim ama, ilkinde çok beğenmiştim. Kız terto yazık yaa yine de öcü deme be sen enişteye, gelince besler toparlarsın sen onu
kolay gelsin hemşo:80:
hoşgeldin canım:80:
Hahaha... sen yoksa yanlışlıkla benim askerimle mi konuştun, sanki onun sözlerini duyar gibi oldum da
Hala belli olmadımı ya,böyle beklemek çok zor haklısınız canım
Hepsi aynı yani canım off offf
askerden sonra iyice bi toparlarız biz kocişlerimizi, bidaha dağıtamazlardakız 4 senede anca toplamıştım askere gitti dahada beter oldu yaa artık bende pes dicem besliorum adam dakikada yakıo valla benim gördüğümü sende görsen sende öcüüderdin belkide daha fenasını
walla ben göremediğim için tickerımı, yorum yapamıcam canım.ya terto bide senin tickera hala takıntılıyım kız bu 12 ayın üzerinde benimki nie burda 3 günde bukadar farkmı edio ikiside doğru yazıo ama benim kız tembel galiba yürümüo
Hala belli olmadımı ya,böyle beklemek çok zor haklısınız canım
Hepsi aynı yani canım off offf
askerden sonra iyice bi toparlarız biz kocişlerimizi, bidaha dağıtamazlarda
walla ben göremediğim için tickerımı, yorum yapamıcam canım.
Sen öcü görmüşsün ya, korkudan ilerleyemiyo heralde senin kız, bak benimki sabırsız, koşa koşa gidio demek ki
yok be canım belli olmadı, isyanlardayız walla
Al birini vur ötekine hesabı yani
yok canım belli olmadı hala
yok be canım belli olmadı, isyanlardayız walla
Al birini vur ötekine hesabı yani
İnşallah en kısa zamanda belli olur kızlar belirsizlik çok zor..
Ben kaçtım okula gidiyorum hepinizi çok öpüyorum iyi bakın kendinize
ayy deme öle beeeaman bu gidişle yüzüne falan kesekağıdı geçiricem uğraşmıcam gelmesin yaf ordan direk gitsin usta birliğine
İnşallah en kısa zamanda belli olur kızlar belirsizlik çok zor..
Ben kaçtım okula gidiyorum hepinizi çok öpüyorum iyi bakın kendinize
ayy deme öle beeebenim ki zaten tutturdu dağıtım iznine gelmicem, direkt gitcem ustaya die, bugün yine dedi, sinir oluyorum yaa
güle güle canım,iyi dersler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?