Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

itinayla dağıttığım odamı itina ve özveri ile toplama çabası içerisindeyim yazlık kışlık ayrımı yaptım bnde ayrıldım orta yerimden daha da bitmiş sayılmaz işte siz naslısınız kızlar
ecm kavga etmenize üzüldüm inşalllah ciddi bi sebep değildir canım

ayy mentol benim dolaptada düzen sıfır yaf bacım benim dolaplarada bir el atsan ama önce bir ya sabır çek

Mühim birşey değil canım ama her seferinde aynı olaydan tartışmak üzüyo insanı,söyliceğini sölüyo sonra da özür diliyo

Amaan bir konuyu ben ona eksik anlatmışım bişeyler saklamışım sözde sinir etti beni
Sana ne oldu canım ?

hadi ya ne kavgacı oluolar bunlar yaa bizde dağıtım yerlerini beklioruz canım açıklanmadı kaç gündür deryayla isyan başlatıcaz artık

ayyy benimki de bu sefer iyice yanmış, kararmış, bu sefer ben de pek beğenmedim ama, ilkinde çok beğenmiştim. Kız terto yazık yaa yine de öcü deme be sen enişteye, gelince besler toparlarsın sen onu

kolay gelsin hemşo:80:

Amaan bir konuyu ben ona eksik anlatmışım bişeyler saklamışım sözde sinir etti beni

hoşgeldin canım:80:
Hahaha... sen yoksa yanlışlıkla benim askerimle mi konuştun, sanki onun sözlerini duyar gibi oldum da

kız 4 senede anca toplamıştım askere gitti dahada beter oldu yaa artık bende pes dicem besliorum adam dakikada yakıo valla benim gördüğümü sende görsen sende öcüü derdin belkide daha fenasını

ya terto bide senin tickera hala takıntılıyım kız bu 12 ayın üzerinde benimki nie burda 3 günde bukadar farkmı edio ikiside doğru yazıo ama benim kız tembel galiba yürümüo

hadi ya ne kavgacı oluolar bunlar yaa bizde dağıtım yerlerini beklioruz canım açıklanmadı kaç gündür deryayla isyan başlatıcaz artık
Hala belli olmadımı ya,böyle beklemek çok zor haklısınız canım

Hepsi aynı yani canım off offf

kız 4 senede anca toplamıştım askere gitti dahada beter oldu yaa artık bende pes dicem besliorum adam dakikada yakıo valla benim gördüğümü sende görsen sende öcüü derdin belkide daha fenasını
askerden sonra iyice bi toparlarız biz kocişlerimizi, bidaha dağıtamazlarda

ya terto bide senin tickera hala takıntılıyım kız bu 12 ayın üzerinde benimki nie burda 3 günde bukadar farkmı edio ikiside doğru yazıo ama benim kız tembel galiba yürümüo
walla ben göremediğim için tickerımı, yorum yapamıcam canım.
Sen öcü görmüşsün ya, korkudan ilerleyemiyo heralde senin kız, bak benimki sabırsız, koşa koşa gidio demek ki

Hala belli olmadımı ya,böyle beklemek çok zor haklısınız canım

Hepsi aynı yani canım off offf

yok be canım belli olmadı, isyanlardayız walla
Al birini vur ötekine hesabı yani

aman bu gidişle yüzüne falan kesekağıdı geçiricem uğraşmıcam gelmesin yaf ordan direk gitsin usta birliğine

aman bu gidişle yüzüne falan kesekağıdı geçiricem uğraşmıcam gelmesin yaf ordan direk gitsin usta birliğine
ayy deme öle beee benim ki zaten tutturdu dağıtım iznine gelmicem, direkt gitcem ustaya die, bugün yine dedi, sinir oluyorum yaa

İnşallah en kısa zamanda belli olur kızlar belirsizlik çok zor..
Ben kaçtım okula gidiyorum hepinizi çok öpüyorum iyi bakın kendinize

güle güle canım,iyi dersler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…