- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
hoşbulduk canım ne zmndır qörüşemiyorz özledm valla
evt yaklaşık 5 dakikadır görüşemioz kuzum idare eder be senden naber
bende aynı idare eder son 5 dk içinde hiç bi değişiklik yok aynı
sedacım el atarım tabii ya ne dmek ya sabır Allah bismillah der başlarız toplamaya
tşk ederim hemşom valla butün askerler aynı galiba benimkide diyodu gelmicem işte burdakiler diyo usta brlğne erken git alış arkadaş edn flan ordakilern sözü ile etkileniyorlar muhakkak ama sonra ne oldu bilyrmusun ailesnden önce bnm yanıma geldi yazlığımıza ne güzel tatil yaptık ama bn hiç gtmedm yanına ne yemin törenine nede dağıtımdan önce yanına özlemiştik yanii gerçi şimdi özlem daha fazla 8 aydır görmüyorumkii
selam hoşgeldin:80:merhaba kızlarrr
şafak 165
wallahi, tam sopalık bunlarseninkide ayrı alem benimkide anam bunlar bizi deli edicek artık
ayy nerde benimkinde o incelik, önce bana gelmek gibi bi incelik yapacağını sanmıyorumsedacım el atarım tabii ya ne dmek ya sabır Allah bismillah der başlarız toplamaya
tşk ederim hemşom valla butün askerler aynı galiba benimkide diyodu gelmicem işte burdakiler diyo usta brlğne erken git alış arkadaş edn flan ordakilern sözü ile etkileniyorlar muhakkak ama sonra ne oldu bilyrmusun ailesnden önce bnm yanıma geldi yazlığımıza ne güzel tatil yaptık ama bn hiç gtmedm yanına ne yemin törenine nede dağıtımdan önce yanına özlemiştik yanii gerçi şimdi özlem daha fazla 8 aydır görmüyorumkii
selam hoşgeldin:80:
wallahi, tam sopalık bunlar
ayy nerde benimkinde o incelik, önce bana gelmek gibi bi incelik yapacağını sanmıyorum
ayy valla nolcaz biz böle ozman bugün düzeltiom yarın dağılıo bende artık düzeltmiorum bıraktım kendi haline aradığımı bulup kalanları geri tıkıorum dolabahemşo öle deme kızz kocişine incelik olmasa hiç sna çiçek verirmiydi sence heee
ahh kızz bnm askerim bnden daha romantik duygusal valla izne geldğinde geziyorduk dur dedi bi arkadaş gecti tanıyamadı bi selam vereyim geleyim tmm dedm gttii kayboldu hemen bnde arkam dönük beklyorum baktım hoopp önüme doğru çiçekleri uzattı ayy nasıl mutlu olmuştum
seda valla aynı annmde bnden şikayetçi şimdi pırıl pırıl nasıl düzen yaptım git yarın öle bulamazsın der düzeni korumada bi sıkıntım olduğu kesin
elif hoşgeldin
hakkaten yaa, gidip de şımartmayaydık keşke, o zaman özleyip de koşa koşa önce bize gelirlerdi belki:44: Yok bee, özleyen adam dağıtımda gelmicem der mi? Yok yok kesin özlemedi bu beni:26:aynen terto ya benimkide hemen anasına koşar bizde aptallık bak mentol gitmemiş iyi etmiş:81:
hemşo öle deme kızz kocişine incelik olmasa hiç sna çiçek verirmiydi sence heee
ahh kızz bnm askerim bnden daha romantik duygusal valla izne geldğinde geziyorduk dur dedi bi arkadaş gecti tanıyamadı bi selam vereyim geleyim tmm dedm gttii kayboldu hemen bnde arkam dönük beklyorum baktım hoopp önüme doğru çiçekleri uzattı ayy nasıl mutlu olmuştum
seda valla aynı annmde bnden şikayetçi şimdi pırıl pırıl nasıl düzen yaptım git yarın öle bulamazsın der düzeni korumada bi sıkıntım olduğu kesin
elif hoşgeldin
ne 42 ne 32 şafak sadece 22başkada yok ki
selam kızlar nasılsınız bakim şafaklar ne durumda
şafakkkkk 21
ama artık geçmiyo aşkımda çok sıkıldı üzülmesine dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?