Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sedacım el atarım tabii ya ne dmek ya sabır Allah bismillah der başlarız toplamaya
tşk ederim hemşom valla butün askerler aynı galiba benimkide diyodu gelmicem işte burdakiler diyo usta brlğne erken git alış arkadaş edn flan ordakilern sözü ile etkileniyorlar muhakkak ama sonra ne oldu bilyrmusun ailesnden önce bnm yanıma geldi yazlığımıza ne güzel tatil yaptık ama bn hiç gtmedm yanına ne yemin törenine nede dağıtımdan önce yanına özlemiştik yanii gerçi şimdi özlem daha fazla 8 aydır görmüyorumkii

ayy iyi olur valla annem artık usandı çok dağınığım ben ya nolcak benim bu halim

merhaba kızlarrr

şafak 165
selam hoşgeldin:80:

seninkide ayrı alem benimkide anam bunlar bizi deli edicek artık
wallahi, tam sopalık bunlar

ayy nerde benimkinde o incelik, önce bana gelmek gibi bi incelik yapacağını sanmıyorum

selam hoşgeldin:80:

wallahi, tam sopalık bunlar

ayy nerde benimkinde o incelik, önce bana gelmek gibi bi incelik yapacağını sanmıyorum

aynen terto ya benimkide hemen anasına koşar bizde aptallık bak mentol gitmemiş iyi etmiş:81:

hemşo öle deme kızz kocişine incelik olmasa hiç sna çiçek verirmiydi sence heee
ahh kızz bnm askerim bnden daha romantik duygusal valla izne geldğinde geziyorduk dur dedi bi arkadaş gecti tanıyamadı bi selam vereyim geleyim tmm dedm gttii kayboldu hemen bnde arkam dönük beklyorum baktım hoopp önüme doğru çiçekleri uzattı ayy nasıl mutlu olmuştum
seda valla aynı annmde bnden şikayetçi şimdi pırıl pırıl nasıl düzen yaptım git yarın öle bulamazsın der düzeni korumada bi sıkıntım olduğu kesin
elif hoşgeldin

ayy valla nolcaz biz böle ozman bugün düzeltiom yarın dağılıo bende artık düzeltmiorum bıraktım kendi haline aradığımı bulup kalanları geri tıkıorum dolaba

ne 42 ne 32 şafak sadece 22 başkada yok ki

olsun sedacım çicek yerine öpücük kondurmuştur tatlı yanaklarına o daha kıymetli gttin gördün ne güzel

aynen terto ya benimkide hemen anasına koşar bizde aptallık bak mentol gitmemiş iyi etmiş:81:
hakkaten yaa, gidip de şımartmayaydık keşke, o zaman özleyip de koşa koşa önce bize gelirlerdi belki:44: Yok bee, özleyen adam dağıtımda gelmicem der mi? Yok yok kesin özlemedi bu beni:26:
Tabi gidip gördüm ya, özlemez tabi
Ama biraz da beni düşünsün de mi, o özlememiş olabilir ama ben burda özlemden kudurdum yaw

barışmak için verdi o çiçeği, çıkarı vardı da ondan tabi

Sabahtan eser yok burda benime annem şikayetçi hiç füzen yok nasıl alışırsıan öle gidersin evlendiğinde diye başlar sonu nereye giderse artık gıan gelir bana

selam kızlar nasılsınız bakim şafaklar ne durumda

şafakkkkk 21

ama artık geçmiyo aşkımda çok sıkıldı üzülmesine dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…