selam canım, bitmiş işte ne güzel
benim şafak vahim durumda, şafak 390 :85:
bitiyo cnm ama bizde bittik artık bu son günler daha zormuş ya
evet cnm, beklediğin bişeyin vakti yaklaştıkça zaman yavaşlar zaten nedense
Kızlaaaaaaaaarrr aşkım teskerisini imzalamış bugün veeeeee bomba haber kullanmadığı son iznini düşmüşler şafağımız atarsa sadeceeeeeeeee 19Askerime aşığımmmmmmmmmm 16 mayısta kavuşuyoruz
hayırlı olsun canım darısı bizlere
Selam mentol nasılsın canım görüşemiyoruzkızlar iyi akşamlar bugün keyfim yerinde
3 çift babet aldım kendime 5 tl ayıptır söylmesi çok mu pahalı ne
ayfercim ne mutlu sna ya bunuda atlatıyosun ohh askernde sende rahatladınız
organğim kıss tertibim uzat ayaklarını dinlennn birazz
HAdi gözün aydın canım Allah tez zamanda kavuştursun hepimiziKızlar selam
Bizim bugün çıkış tarihimiz belli oldu,şafak bizim saydığımızdan bir eksik880km diye yol iznini 2 gün verişler
şafak oldu 19
Selam canım hoş geldin nasılsınherkezlere selamlarr
Kıyamam ya tez zamanda arar inşallahbenaskerimle 4 gündür konuşamıyorum :2: ne zaman belli olcak hiç bi fikrim yok artık öyle bi tuhaflaştım ki sadece ot gibi bekliyorum deli gibi özlüyorum onun dışında beynim başka hiç bişeye çalışmıyo derslerimede çalışamıyorum.. off
atarsa şafağımız sadeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2
Kızlaaaaaaaaarrr aşkım teskerisini imzalamış bugün veeeeee bomba haber kullanmadığı son iznini düşmüşler şafağımız atarsa sadeceeeeeeeee 19Askerime aşığımmmmmmmmmm 16 mayısta kavuşuyoruz
Amiiiin cicim ölede bölede bitiyo sizde böle 20'den geriye doğru sayacaksınızheyecaaaan dorukta olucak aynı benim gibi içim içime sığmıyor iyice heyecan bastıı
atarsaaaaaa şafağımız sadece 20 allahım geri kalanıda bitirmeyi nasip etsin
darısı başına cnm
ahhh anam aaah o geri sayımı ben aylara uyguluyom 10 ay 9 ay 8 ay die
Allah herkesi sevdiğine bir an önce kavuştursun sevgi sözleri içinde yüzün inşallah:)
Şafak atarsssssssaaaaaaaaa 19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?