aynen yaa, aynı laf işte.. sen sadece beni özlüosun ama ben ordaki herşeyi herkesi özlüyorum, anlayamazsın beni dio... ben askerde olsam yine sadece ve sadece onu özlerdim, bide ailemi... gezmeyi tozmayı arkadaşlarımı değil... ben de şuan gezmekten kendimi men ettim, o en azından çarşıya çıkıp gezio, ama ben o kadar bile çıkmıyorum..
sen hegün değişik insan görüosun dio, ki bu dediği bizim 300kişilik fabrikamız oluyo, ama o orada 5000kişilik askeri birliğin içinde nedense değişik yüz göremiyo...
önce elbiseyi görelimKızlarrrrr
Düz yaka elbiseler için nasıl bi saç giderYardım edin ulen
aynılar diyorum ya tertibim aynılar işte ama sende bende biliyoruz ki onlar gelip insan oldukları o eski hallerine döndüklerinde bizde bunları fitil fitil getireceğiz burunlarından. ben şuan sadece askerde psikolojisi kötüdür diye sabredip herşeyi alttan alıyorum sabrediyorum duymamazlıktan geliyorum ama asla unutmuyorum unutmicam.
önce elbiseyi görelim
elbisenin yakası kapalıysa toplu daha şık duruyor
ama dekolte çoksa açık bırakabilirsin
benim de bu ara sırt dekolteli elbiseler çok hoşuma gidiyo
eğer öyleyse walla çok başarılı oldu canım, çünkü gerçekten çok kızdırdı... ve de kırdı:85:anam sen baya sinirlenmişsin haklısın çk güzel birşekilde bozabiliyorlarr eski odunda öleydi adam ustaya gideceğine 1-2 gün kala buluştu benimle düşünebilio musun.
ama takma gelince seninle olur hergün belkide seni kızdırmak için söledi canım..
bence gelince daha beter kavga ederiz biz, hiç bişeyi halledemeyiz, çünkü önce onun bu kafasını değiştirmesi lazım
tamam hem fikiriz anlaşıldıöyle yaptırıyorum ulen
ah şu erkekler ya bi gelsin de halledersiniz canım benim
sıkma canını
ben önce soluğu sevdiğimin yanında alırdım erkek olsam, walla bak, ahh bee ben erkek olacakmışım, karımı ne mutlu ederdim yaa...ayhh al işte benimki tek değilmiş ah deryacım ah btek tertip değiliz askerlerin huylarıda aynı!!! ben burda planlar yapıyorum bana hafta sonu konuştuğumuzda ne dedi c.tesi gelcek zaten neymiş pazar günü yazlığa gidip mangal yapcaklarmış sonrada kuzeninin nikanına gdckmiş ama merak emiyimmiş p.tesi gelcekmiş:S:S ya anlamıyorum ne oldu çocuğa normalde dakikası boş olsa bnmle geçirmeye çalışırdı valla bende atıyorum içime ama bak benimkide böle tertip ömrümzü yickler
Öğlen yemek için eve gidicem yani birazdan sizin için giyip çekicem foyotuBana akıl verin
Duyygum hiç dekoltesi yokTek kolu yırtmaçlı olduğu için benim aklımdan geçen saçları diğer kola yatırmak.. yan topuz vs oldu :26:
canım öyle herşeyi alttan alıp alıştırmayıninanın gelince aynısını arıyorlar problemler bitmek yerine artıyor bu kez bende alttan alıodum sonlara doğru yada geldiğinde emin değilim bana söylediği şey önceden her dediğime tamam derdin şimdi demiyorsun oldu bu kız benim dediklerimi yaptı alttan aldı bu kez sıra bende demiyorlar yani öyle düşünmeyin.. o yüzden ne olursa olsun tavrınızı ortaya koyun
eğer öyleyse walla çok başarılı oldu canım, çünkü gerçekten çok kızdırdı... ve de kırdı:85:
bence gelince daha beter kavga ederiz biz, hiç bişeyi halledemeyiz, çünkü önce onun bu kafasını değiştirmesi lazım
ben önce soluğu sevdiğimin yanında alırdım erkek olsam, walla bak, ahh bee ben erkek olacakmışım, karımı ne mutlu ederdim yaa...
Aynı walla tertip hepsi aynı
aslında sende haklısın canım ama işte ne biliyim orda zaten zor zaman geçiriyo bide ben üstüne gitmiyim diyorum. gerçi bnmki ters konuşmuyo fln ama tek derdi sanki dünya sadece onun etrafında dönüyo bitek o askerliğini yapıp o üzülüyo gibi bende hee evet diyorum ne yapıym. ama bide o geldikten sonrada hatta gelmeden 2 ay önce benim avusturyaya gitme olayım var oda beni bekilcek belkide ondn pek sesimi çıkarmıyorum
eğer öyleyse walla çok başarılı oldu canım, çünkü gerçekten çok kızdırdı... ve de kırdı:85:
ben önce soluğu sevdiğimin yanında alırdım erkek olsam, walla bak, ahh bee ben erkek olacakmışım, karımı ne mutlu ederdim yaa...
Aynı walla tertip hepsi aynı
elbiseyi görmek lazım önce canım:44:Kızlarrrrr
Düz yaka elbiseler için nasıl bi saç giderYardım edin ulen
yok yaa, asker psikolojisi fln yalan, çekemem artık onun kaprislerini walla tertibim...aynılar diyorum ya tertibim aynılar işte ama sende bende biliyoruz ki onlar gelip insan oldukları o eski hallerine döndüklerinde bizde bunları fitil fitil getireceğiz burunlarından. ben şuan sadece askerde psikolojisi kötüdür diye sabredip herşeyi alttan alıyorum sabrediyorum duymamazlıktan geliyorum ama asla unutmuyorum unutmicam.
çok haklısın canım, yaparsın yaparsın, sonra bi gün yapmazsın suç olur...canım öyle herşeyi alttan alıp alıştırmayıninanın gelince aynısını arıyorlar problemler bitmek yerine artıyor bu kez bende alttan alıodum sonlara doğru yada geldiğinde emin değilim bana söylediği şey önceden her dediğime tamam derdin şimdi demiyorsun oldu bu kız benim dediklerimi yaptı alttan aldı bu kez sıra bende demiyorlar yani öyle düşünmeyin.. o yüzden ne olursa olsun tavrınızı ortaya koyun
selam kızlar
ŞAFAKKKKK sadece 14
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
:123:...//2011 kardelen44= 3 Afyon : :123:
:123:...11/05/2011 yengeç123 = 7 Antalya :123:
:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 10 Balıkesir :123:
:123:...15/05/2011 duygu.c= 13 Bitlis :123:
:123:...15/05/2011 ssule07= 12 Bingöl :123:
:123:...19/05/2011 julia__ = 15 Burdur :123:
-----------
-----
herkeze selam bayadır gelmemişim sanırım garip oldum duygulandım
elbiseyi görmek lazım önce canım:44:
yok yaa, asker psikolojisi fln yalan, çekemem artık onun kaprislerini walla tertibim...
çok haklısın canım, yaparsın yaparsın, sonra bi gün yapmazsın suç olur...
alıştırmıcan bunları. bi topiğin birinde bi arkadaş demiş ki askerlik şart, babalar bile askerlik yapmayana kız vermiyorlar, demek ki bi bildikleri var.. orada kaybetmeyi yokluğu, hasreti öğrenecekler... ama ben ne yaptım, en fazla 15günde 1 gösterdim kendimi...
yoook bundan sonra yok öle yağmaçokkk özlicek yalvaracak artık
selam canım:80:
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
:123:...//2011 kardelen44= 3 Afyon : :123:
:123:...11/05/2011 yengeç123 = 7 Antalya :123:
:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 10 Balıkesir :123:
:123:...15/05/2011 duygu.c= 13 Bitlis :123:
:123:...15/05/2011 ssule07= 12 Bingöl :123:
:123:...19/05/2011 julia__ = 15 Burdur :123:
-----------
-----
merhaba tatlım hoşgeldinn
çıkıorum kızlar elbiseyle gleicem
herkeze selam bayadır gelmemişim sanırım garip oldum duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?