Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynılar diyorum ya tertibim aynılar işte ama sende bende biliyoruz ki onlar gelip insan oldukları o eski hallerine döndüklerinde bizde bunları fitil fitil getireceğiz burunlarından. ben şuan sadece askerde psikolojisi kötüdür diye sabredip herşeyi alttan alıyorum sabrediyorum duymamazlıktan geliyorum ama asla unutmuyorum unutmicam.

canım öyle herşeyi alttan alıp alıştırmayın inanın gelince aynısını arıyorlar problemler bitmek yerine artıyor bu kez bende alttan alıodum sonlara doğru yada geldiğinde emin değilim bana söylediği şey önceden her dediğime tamam derdin şimdi demiyorsun oldu bu kız benim dediklerimi yaptı alttan aldı bu kez sıra bende demiyorlar yani öyle düşünmeyin.. o yüzden ne olursa olsun tavrınızı ortaya koyun

önce elbiseyi görelim
elbisenin yakası kapalıysa toplu daha şık duruyor
ama dekolte çoksa açık bırakabilirsin
benim de bu ara sırt dekolteli elbiseler çok hoşuma gidiyo

Öğlen yemek için eve gidicem yani birazdan sizin için giyip çekicem foyotu Bana akıl verin
Duyygum hiç dekoltesi yok Tek kolu yırtmaçlı olduğu için benim aklımdan geçen saçları diğer kola yatırmak.. yan topuz vs oldu :26:

Son düzenleme:
eğer öyleyse walla çok başarılı oldu canım, çünkü gerçekten çok kızdırdı... ve de kırdı:85:

tamam hem fikiriz anlaşıldı öyle yaptırıyorum ulen

ah şu erkekler ya bi gelsin de halledersiniz canım benim
sıkma canını
bence gelince daha beter kavga ederiz biz, hiç bişeyi halledemeyiz, çünkü önce onun bu kafasını değiştirmesi lazım

ben önce soluğu sevdiğimin yanında alırdım erkek olsam, walla bak, ahh bee ben erkek olacakmışım, karımı ne mutlu ederdim yaa...
Aynı walla tertip hepsi aynı

aslında sende haklısın canım ama işte ne biliyim orda zaten zor zaman geçiriyo bide ben üstüne gitmiyim diyorum. gerçi bnmki ters konuşmuyo fln ama tek derdi sanki dünya sadece onun etrafında dönüyo bitek o askerliğini yapıp o üzülüyo gibi bende hee evet diyorum ne yapıym. ama bide o geldikten sonrada hatta gelmeden 2 ay önce benim avusturyaya gitme olayım var oda beni bekilcek belkide ondn pek sesimi çıkarmıyorum

çok iyi anlıyorum seni canım..bizim mayısta izine gelmişti arkadaşıma gitmiştim vayy anam ben onu karşılamaya buluşmaya niye gitmemişimde arkadaşıma gitmişim çıktı gitti netten salak ayy ne sinir olmuştum varyaaa dalasım gelmişti adama gerizeklaı öküz

Anladım canım ama inan taviz vermeye gelmiyorlar. İstisnalar hariç tabi.. Şimdiki aklım olsa benim ahh ahh

işte biz bayan olduğumuz için böle diyoruz bencede ben erkek olsam çok mutlu ederdim karımı diyorum ama işte erkeklerde bu duygu yokk size bir fikra anlatıyım: adamın biri demişki tanrım bu kadınları ne kadar güzel yarattın demiş tanrı cevap vermiş: güzel olsunlarki siz onlara aşık olun diye demiş. sonra adam tekrar sormuş alladım tamam güzeller ama birazda saf yaratmışsın neden daha akıllı yaratmadın demiş tanrı tekrar cevap vermiş: kadınları da saf yarattım ki onlarda sizlere aşık olsunlar diye demiş en sewdiğim fıkradır bu

Kızlarrrrr
Düz yaka elbiseler için nasıl bi saç gider Yardım edin ulen
elbiseyi görmek lazım önce canım:44:

yok yaa, asker psikolojisi fln yalan, çekemem artık onun kaprislerini walla tertibim...

çok haklısın canım, yaparsın yaparsın, sonra bi gün yapmazsın suç olur...
alıştırmıcan bunları. bi topiğin birinde bi arkadaş demiş ki askerlik şart, babalar bile askerlik yapmayana kız vermiyorlar, demek ki bi bildikleri var.. orada kaybetmeyi yokluğu, hasreti öğrenecekler... ama ben ne yaptım, en fazla 15günde 1 gösterdim kendimi...
yoook bundan sonra yok öle yağma çokkk özlicek yalvaracak artık

selam kızlar

ŞAFAKKKKK sadece 14

selam canım:80:

şu listenn güzelliğine bakın kızlar

bak işte o konuda hatalısın okadar çok gitme yanına özlesin bak bnmki ilk zamnlrda hiiç umrunda değilim gibi haftada bir aramaz bile hp ben arıyorum tripler asker pskolojisi kötü diyip takılyodu şimdi nasıl biliyomusun telefon ediceğine annesinden teyzesinden önce beni arıyor.

ben bu listeyi yaparken bi ton insan vardı ne kadar az şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…