hımm, sağol canım, askerimin komutanı da generalmiş hee, artık askeri forma giymeyecekmiş, takım elbise giyecekmiş, çarşıya da 2 haftada 1 çıkacakmış
Kızlarrrr bişi sorcam size, askerim haberci olmuş, ne iş yapar bu haberci, bileniniz var mı?
vayy be, aşkımın epey bi forsu olacak yaniiidüzgün bir açıklama buldum onu paylaşayım dedim tatlımm
Habercilik en ayrıcalıklı görevlerden birisidir. Her subayın kendi işlerini yaptıracağı habercileri vardır. İş yükünüz habercisi olduğunuz subayın rütbesinin büyüklüğüne göre değişir. Ne kadar büyük rütbeli bir subayın habercisiyseniz ayrıcalığınız o kadar büyük olur. Örneğin kışla komutanının habercisi cep telefonu bile kullanabilir hatta kendi bilgisayarının başında zaman geçirebilir. Bir üst teğmenin habercisi ise o kadar rahat olamaz ama yine de ayrıcalıklıdır. Diğer askerler habercilerin isteklerine pek karşı çıkamaz. Astsubaylar size nazik davranır. Üstünüz başınız aranmaz. Çoğu habercinin mıntıka ile, içtima ile işi olmaz. Yat saatine uymak zorunda değildir. Bunların yanısıra yaptığınız görev hata kabul etmez. Çok disiplinli ve sorumluluk sahibi olmanız gerekir.
vayy be, aşkımın epey bi forsu olacak yaniii
neyse sağol tatlım, ben çıkıorum, sonra görüşürüz:80:
tatlımmm aramıza hoşgeldinnn
arkadaşlarım zaten zamanla nasıl geçeceğini neler olacağını bir şekilde alışacağını anlatmışlarrr burada birlikte bazen gülerek bazen ağlayarak sürekli konuşarak dertleşerek birbirimize destek olarak geçireceğiz sen hiç üzülmeee tamammı biz herzaman yanınadayızzz
Hoşbulduuuumm
Benimle aynı zorluğu yaşayan arkadaşların desteğini görmek beni mutlu etti
:92: 25.05.2011:92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...86 organiik ...
...89 minnaksultan...
...89 qizz...
...114 flzbkr ...
...115 Latilokum ...
...133 zeynelim ...
...176 busra3...
Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz
...200 sewwde...
...200 cagla22...
...200 mmeerraall...
...200 sevgilim_benim...
...201_kvsr_...
...202 umursuna...
...202 mesutugba...
...202 pembe_ojem...
:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:
...253 AskimAskerim...
...254 ebruliebus...
...255 bubabur...
...278 ftmgl06...
...278 fatsib...
...278 daisygirl...
...279 smsyh ...
...280 10_nefise_10...
...280 minnne...
...280 subat10...
...280 tuana_lalin...
...284 madambonus...
...284 merdiyet...
...289 diptisdiptis...
Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
...308 miracletly...
...322 ecm...
...326 mujuum...
...327 parlayanyildizim...
...360 beggy_...
...361 deryaW...
...362 AYSIZGoKYuZu...
...364 cadikazani23...
...364 sultan90...
...377 yudum2602...
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
...457 minnik ...
:78: umutla mehtaP bekLeyenLer :78:
kavusmaya son:
...HERSEY VATAN IÇIN...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
hoşgeldin
senide şafak listemize ekledim
sanırım 457 demiştin
su gibi aksın geçsin zaman ve allah sabır versin hepimize
şafak86
mınnıkk aramızaa hoşşgelldinn tatlımmminşllahhh hemen gelıp gecerrr ılk 1 hafta senın ıcın dayanılmazz bır gün olur ama zamana kapılıncaa hele bıde bır ugrasın varsaa askerın rahat yerdeysee olecenee gecıp bıtıyo ben gcen sene 24 mayıss askerımıı ugurlamıssstımm ılk 3 gün fenaydım ve ben burayada uye dııldımm dusun ama senın bole bı avantajın bole guzel bı ortamın var canım emınım hemennncık bıtıp askerınee kavusscan sendeee tatlımmm ben sımdıı cıkmak zorundayım kendınızzee cıcıııı bakınn kzuularımmm tekrardann hossgeldınn askerr yarenıııı
Kızlarrrr bişi sorcam size, askerim haberci olmuş, ne iş yapar bu haberci, bileniniz var mı?
tuğbacım görmedim tatlım bana yazdığını ne mutlu sana hep birlikte gezin ayrılmayınmerveciimm geçen gün yazmıştm sana ama görmedin sanırım
napiim canm ya herşey çok güzel bi şekilde devam ediyodaha az önce beraberdik çok yoğun çalışıyo
sende plakalardasın maşallahhhhh su gibi geçicek şidmi;hem askerin de en üst devre olur rahatlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?