Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlarrr selammm uzun zmandır giremiodummm en son şafagım 350 falandı şuan 199:)
hoşgeldiinn maşallah şafağınaa

neyapiyorsun canim iyimisin??
iyiyim canım nasıl olayım ya şu 300lerden kurtulmayı bekliyorum sabırsızlıkla sen nasılsın ?
hıhh uyuz patronlar deli ediyolar insanı ne kadar çok çalıştırırsam o kadar iyi mantığı nasılsın canım benimm

Zor bir mesleğin var canım yorucu Allah yardımcın olsun patronun anlayışlı olsaydı bari ben iyiyim tatlımm aynı sen nasılsınnn

ben iyiyim aslında bugünlerdee günde en güzel günlerim erim le günde en az 3 saat telde konuşuyoruz

ben iyiyim aslında bugünlerdee günde en güzel günlerim erim le günde en az 3 saat telde konuşuyoruz

Oh ohh maşallah nazar değmesin moral oluyodur ikinizede

Vallahii canim aynen bende 200lerden kurtulmaya gun sayiyorum habiree:97: su aylar cabuk gecse..

Cok sukur iyiyim tatlim =)

Valla geçsin ya kanser olucam ben burda yoksa :86:

Yaa kızlar bişey duydum ama ne kadar doğru bilemem yinede paylaşmak istedim sizle..
benim arkadaşımın sevgilisi askerde geçen gün telde konuşurlarken komutanın biri askerlik düştü diye söylemiş kız duymuş,ankaradan haber gelmiş 12 aya düştüğüne dair ama seçimlerden önce açıklamıcaklarmış çünkü 9 aya düşme ihtimalide varmış seçimlerden sonra.
Benimkine sordum ama bize öyle bişey sölenmedi dedi.Doğrumudur acaba ya umutlandım yine benn :18::18:

Oh ohh maşallah nazar değmesin moral oluyodur ikinizede

Valla geçsin ya kanser olucam ben burda yoksa :86:

Valllaaahii yaaaa aynennnnnn :84::84: saabrimmmm buaralar cok zorlaniyoo ecmmm hic sormaa yaa dayanmak guccc..... eskidende zordu gecmiyordu gunler ama simdi sanki daha zorrrrr geliyor hasrete dayanmak.

ınsaaaalllaaaaaaaaaaahhh dogrudurrr yaaaa ne mutlu ozaman hepımızeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…