Kızlar nasılsınız?
Şafak bitti ama ben buraya hergün bakıyorum,alışkanlık yapmış meğer
ınsaaaalllaaaaaaaaaaahhh dogrudurrr yaaaa ne mutlu ozaman hepımızeeeee
Kızlar nasılsınız?
Şafak bitti ama ben buraya hergün bakıyorum,alışkanlık yapmış meğer[/QU
şafaklar bitince neler oluo..alışkanlık yapıomu şafaklar çok merak ediyorum
hoşgeldin canım alışkanlık yapıyo bu topik gerçektenn:86:
canım inşallah doğrudur o kadar sevindim ki bende bunu duyunca ağlıcaktım nerdeyse ama hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum dua edip bekliyoruz bakalımm
Selaaam cnm, iyidir cok sukur sen nasilsin bakalim?
Neguzell yaa gozun aydinn ozaman! iyi ediyorsunnn bak arada sirada bizleri sen cok iyi anlarsinnn... bu yoldan sonucta sende gecmissin
aynen öyle canım,merak ediyorum burayı :)hoşgeldin canım alışkanlık yapıyo bu topik gerçektenn:86:
Kızlar nasılsınız?
Şafak bitti ama ben buraya hergün bakıyorum,alışkanlık yapmış meğer[/QU
Şafak alışkanlık yapar mı hiç,Allah göstermesin bir daha...
Ama şafak topiği yapıyor,kaç ay sohbet ettik burda,girince ilk buraya bakıyorum
Ah canım anlamaz mıyım,her gün görüyorum ama hiç bir şey anlamıyorum.
Aylardır kocaman boşluk oluşmuş 10 gündür doyamadım
Allah hepinizi biran önce kavuştursun inşallah
Buarada o kısalma ihtimalini bende duydum,kısa dönem 4 ay,uzun dönem 9 ay olacakmış ama sanırım hükümet değişmezse bunu şuanki hükümet yapacak çünkü taslak onların...
Buarada o kısalma ihtimalini bende duydum,kısa dönem 4 ay,uzun dönem 9 ay olacakmış ama sanırım hükümet değişmezse bunu şuanki hükümet yapacak çünkü taslak onların...
duaaa edelimmm tatlimmmm insallaaahhhh duser askerlerimize kavusuruzz:92:
Yaa kızlar bişey duydum ama ne kadar doğru bilemem yinede paylaşmak istedim sizle..
benim arkadaşımın sevgilisi askerde geçen gün telde konuşurlarken komutanın biri askerlik düştü diye söylemiş kız duymuş,ankaradan haber gelmiş 12 aya düştüğüne dair ama seçimlerden önce açıklamıcaklarmış çünkü 9 aya düşme ihtimalide varmış seçimlerden sonra.
Benimkine sordum ama bize öyle bişey sölenmedi dedi.Doğrumudur acaba ya umutlandım yine benn :18::18:
şu an tasarı halinde kızlar ve hemen yürürlüğe gireceğini pek düşünmüyorum ama inşallah girer tabi..çünkü şöyle bir şey var seçimlerde şu an ki hükümet tek başına hükümeti kuravilmeli yani 276 milletvekili çıkarmalı ki oy çoğunlu ile tasarı kabul edilsin..ama hükümet başa gelse bile ben vaat olduğunu düşünüorum..seçim öncesi böyle şeyler hep dillendiriliyo..ve şöyle bir şeyde var kızlar ya lütfen kusura bakmayın moralinizi bozmak istemem..ama idare işlerinde aslolan kararın ileriye yönelik uygulanmasıdır yani geçmişe başlayan askerlikleri etkilemez diye düşünüyorum ..tabi tamda bilemiyorum
Kızlarr hep beraber dua edelim siz askerlerinize kavuştunuz ama bizim için dua edin erkenden kavuşalım sevdiceklerimize aahhh ahhhh düştüğünü resmi olarak bir açıklasalar bayram ederim valla her yıl o günü kutlarım
şu an tasarı halinde kızlar ve hemen yürürlüğe gireceğini pek düşünmüyorum ama inşallah girer tabi..çünkü şöyle bir şey var seçimlerde şu an ki hükümet tek başına hükümeti kuravilmeli yani 276 milletvekili çıkarmalı ki oy çoğunlu ile tasarı kabul edilsin..ama hükümet başa gelse bile ben vaat olduğunu düşünüorum..seçim öncesi böyle şeyler hep dillendiriliyo..ve şöyle bir şeyde var kızlar ya lütfen kusura bakmayın moralinizi bozmak istemem..ama idare işlerinde aslolan kararın ileriye yönelik uygulanmasıdır yani geçmişe başlayan askerlikleri etkilemez diye düşünüyorum ..tabi tamda bilemiyorum
Aminnn tatlimm bizimde tek dilegimiz o:97:
AAhhh neguzel olur varya dusse ozaman agustosta gelirrr canimm askerimm benimm
Senin icinnn cok sevindimmm canim benimmm tadini cikartin 15 ay hasretinnnnn
Tatlım eğer uzarsa başlayan askerlikleri etkilemiyor ama kısaldığında herkesi etkiliyor.
337.döenmde polis arkadaşlarım vardı,onların kısaldı 28 güne düştü,karar açıklandığında 40 günlük askerlerdi pat diye döndüler :)
İnşallah kısalırda sizinkilerde beklediğinizden önce dönerler
tatlım benim dayım ankarada binbaşı en son konuştuğumuzda oda tasarı halinde demişti ama böyle bir şey olursa şuan askerde olanlarıda etkileyecek erken teskere alıcaklar..
orduya çok para harcandığı için ve artık bunu karşılamakta zorlandıkları için düşüreceklermiş askerliği benim bilgim bu yönde inşallah gerçekleşirde bizde rahatlarız.
Ben 155gün hasrettim :)
yok polislerde durum çok farklı..onlarda iki seçenek var polis mi olacaksın asker mi ..mesela bizim şimdiki dönemde polislik sınavı açıklanıp polis olanlar teskerelerini aldı bu durum onlardan farklı
:/ umutlanmak istemesem bile şu yazdıklarını okuyunca bı an içim bi tuhaf oldu ..
böyle bir şey olsa secımlerden önce oy almak için söylemezlermiydi?
ve meclis toplanmadan askerıye ile görüşülmeden birden böyle birşey olması mümkün mü ?
içim bi tuhaf oldu yapek inanmamakla bırlıkte inşallah doğrudur ...
amin canım inşallah umduğumuz gibi olurTatlım eğer uzarsa başlayan askerlikleri etkilemiyor ama kısaldığında herkesi etkiliyor.
337.döenmde polis arkadaşlarım vardı,onların kısaldı 28 güne düştü,karar açıklandığında 40 günlük askerlerdi pat diye döndüler :)
İnşallah kısalırda sizinkilerde beklediğinizden önce dönerler
VALLLAAHiiii bendeeeee :92::92: ayyyy super olur haaa ecmmmmm :76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?