Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Olucak dimi geçicek bu günlerde off ya yedin beni askerlik dayanmaya çalışacağım canım

s.o.s bende istanbul söyleyesim geldi

Tamam s.o.s

Sizleyim zaten canım yoksa gün bitmez evde bir başıma

benim de yalnız yaptığım şeyler oluyo durum mecburen ama olsun ikimiz için ya onu biliyorum bu bile yetiyoo

yok zaten daha alma ama duvağı şöyle eteği şöyle diye araştır çok zevkli oluyoooo

yani doğru cnm şartlar şuan için onu gerektiriyo...
Aslında nişanlım benim zevkime çok güvenir.. Şuunu beğendim desem asla ben beğenmedim demez.. yani çok uyuyoruz o yönden bende öylee onun beğendiği herşeyi beğeniyorummm

onları çok düşündüm tertip çarşıya çıktığında bisürü gelinlik fln gösteryom msn de böyle bakıp kalıyozz
aşkım senin bunun içinde görmek istiyorum artık diyoooo

Offff geçsin zaman artık yaaaaaaaaaaaaaaa:84:

maşallah kızlar Allah muhabbettinizi artırsın ne güzel kaynatmışsınız böyle yazın enerjisi sardı herhalde hepinizi Allah bozmasın...

gelmişken şafakta yazalım demi ama 274

Olucak dimi geçicek bu günlerde off ya yedin beni askerlik dayanmaya çalışacağım canım[/COLOR]

Tabiki olucak canımm
Her şafak bitmeye mahkumdurrr

maşallah kızlar Allah muhabbettinizi artırsın ne güzel kaynatmışsınız böyle yazın enerjisi sardı herhalde hepinizi Allah bozmasın...

Hoşgeldin cnm
sizin şafakların 400lerde olduğu zamanları hatırlıyorumm maşallah azalttınız bayaaa

devoo ben superım yıne benım safak bır hızlandı yada bana oyle gelıo pazar yıne edırne ye gıdıom ole onlarla ugrasıom gunduz cok yogun iş yapıom aksam kocayla ugrasıom falan fılan hayat deam edıo yanı

tuanam hoşgeldin canım yaaaa valla seni görünce çok heycan oluom ben kalbim pır pır atıo kız şafağına maşallah

Olucak dimi geçicek bu günlerde off ya yedin beni askerlik dayanmaya çalışacağım canım

Tamam s.o.s

Sizleyim zaten canım yoksa gün bitmez evde bir başıma

öleyimdir alem benden sorulur yafrum geldim sarmala beni amcam beeee

:132::132:

bizde aynen öyleyiz canım aynı anda aynı şeyleri beğeniyoruz sonra bir romantizm patlaması yaşıyoruz

benim nişanlım da prenses elbisesi alıcam ben aşkıma diyip duruyo

az kaldı tertip az daha sabıııırrr

kız senın safagındamasalagı var yetıstın bızlere hadı bakalım sole bır 100 lere gel dımı

Tabiki olucak canımm
Her şafak bitmeye mahkumdurrr

Hoşgeldin cnm
sizin şafakların 400lerde olduğu zamanları hatırlıyorumm maşallah azalttınız bayaaa

hoşbulduk canımmm.... ayy evet şafaklarımız epeyce vardı zaman işte akmaya ve bitmeye mahkum

tuanam hoşgeldin canım yaaaa valla seni görünce çok heycan oluom ben kalbim pır pır atıo kız şafağına maşallah

deli kızımmmm benimmmmm hoşbulduk valla seni görünce bende direk bir enerji kaynağına dönüyorum sağol bacım epeyce azalmış şafaklarda senin olsun

zeynelim miracle07 cadikazani23

Noldunuz gidiyonuz tek tek bırakıyonuz yine beni burda

yok amca bee benim canım çekmio bekarlık ii valla

yeğen sen özgür kız moduna fena alışmışsın amaaaa 2 kişilik hayatta güzel be yeğen:78:

hoşgeldin canımmm maşallah şafağınaa

Hoş geldin :80:

hoşbulduk canım... Sende aramıza hoşgeldin arkadaşlar zaten gerekli şeyleri yazmışlar... Bende şafağının tez zamanda geçmesini diliyorum...

geeeeel bacuuum gel bir ben gitseeem ondan sonra herkezler alsın tezkree valaaa

seni depüklemeyi dört gözle bekliyorum sen gittinmi sıra bize gelioooo yavaştan yavaştannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…