teli kapatınca istediğin kadar ağlaa...
ama konuşurken sık kendinii cnm.. duymasın ağladığını...
Tabi ilk zamanlar daha çok taze gidişi.. alışıcaksın sendee.. yani aslında alışmada değil.. mecburiyet bu bi şekilde kabullaniyosunn zamanlaaaa...
Dediğim gibi ustaya geçtiğinde herşey daha iyi olucakk
s.o.s bende istanbul söyleyesim geldi
durum salon bakmak çok heyecanlı oluyo biliyo musun?biz aşkım izindeyken bakıp karar vermiştik gelin ve damat masasına bakıp bakıp buraya biz oturacağız deyip gülüşmüştük hakkınızda en hayırlı yer olur inşallah durum bide gelinliğe yoğunlaş bakiiiim
canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki kalbinin acıyacağını ilk defa öğrendin demi aşkın gittiğinden beri ?
ama hepsi geçecek yara kuruyacak kabuk bağlayacak ve yerini kocaman bi kavuşma ümidine bırakacak hiiiç merak etme gel bize katıl bize
hatun sen çok alemsin valla güldürdün beniii gel bakalım yeğen
ya bah zorlan canımı çektiriosunuz canım evlenmek isterse sorarım size
benim de yalnız yaptığım şeyler oluyo durum mecburen ama olsun ikimiz için ya onu biliyorum bu bile yetiyoo
yok zaten daha alma ama duvağı şöyle eteği şöyle diye araştır çok zevkli oluyoooo
yeğeeeeenn tabi canın çekecek yoksam çekmiyor muyduuu
Olucak dimi geçicek bu günlerde off ya yedin beni askerlik dayanmaya çalışacağım canım[/COLOR]
maşallah kızlar Allah muhabbettinizi artırsın ne güzel kaynatmışsınız böyle yazın enerjisi sardı herhalde hepinizi Allah bozmasın...
gelmişken şafakta yazalım demi ama 274
hehe az kaldı yaaa kutuluyoz 100lerden devooo
bu arada yazdığını görmeden sana bi tokat indirdim yukardaageri alıyom onuu
valla iyiyim ama 8gün sonra daha iyi olucam inşallah devooo... sende ne var ne yokk
Maşallahh tertip bitiriyoz çok şükürr
Amin inşallahhh
Bizim tarih tam belli değil biliyosun yani aşkım geldiğinde beklemicez diyoruz.. Kayınvalidemler bi kaç salona falan bakmışlarr.. haftaya falan benide götürcekler bende bakıcam.. beğenirsek küçük bi kapora vericekler.. Nişanlım geldiğinde beraber bakıcaz o da beğenirse tarih vericez iştee öyle canımmmheyecanlıyım çokkk
sen de nasıl durumlarrrr
maşallah kızlar Allah muhabbettinizi artırsın ne güzel kaynatmışsınız böyle yazın enerjisi sardı herhalde hepinizi Allah bozmasın...
Olucak dimi geçicek bu günlerde off ya yedin beni askerlik dayanmaya çalışacağım canım
Tamam s.o.s
Sizleyim zaten canım yoksa gün bitmez evde bir başıma
öleyimdir alem benden sorulur yafrum geldim sarmala beni amcam beeee
yani doğru cnm şartlar şuan için onu gerektiriyo...
Aslında nişanlım benim zevkime çok güvenir.. Şuunu beğendim desem asla ben beğenmedim demez.. yani çok uyuyoruz o yönden bende öylee onun beğendiği herşeyi beğeniyorummm
onları çok düşündüm tertip çarşıya çıktığında bisürü gelinlik fln gösteryom msn de böyle bakıp kalıyozz
aşkım senin bunun içinde görmek istiyorum artık diyoooo
Offff geçsin zaman artık yaaaaaaaaaaaaaaa:84:
Tabiki olucak canımm
Her şafak bitmeye mahkumdurrr
Hoşgeldin cnm
sizin şafakların 400lerde olduğu zamanları hatırlıyorumm maşallah azalttınız bayaaa
tuanam hoşgeldin canım yaaaa valla seni görünce çok heycan oluom ben kalbim pır pır atıo kız şafağına maşallah
Tabiki olucak canımm
Her şafak bitmeye mahkumdurrr
tuanam hoşgeldin canım yaaaa valla seni görünce çok heycan oluom ben kalbim pır pır atıo kız şafağına maşallah
kız senın safagındamasalagı var yetıstın bızlere hadı bakalım sole bır 100 lere gel dımı
kuzummmm tam gaz geliyorum arkanızdan takipteyim bilesiniz
yok amca bee benim canım çekmio bekarlık ii valla
Hoş geldin :80:
geeeeel bacuuum gel bir ben gitseeem ondan sonra herkezler alsın tezkree valaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?