Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

he he beni gören öle oluomuş bugün anladım iyicene ya ben ilk gelgdiğimde senin şafak bu kadardı şimdi senin şafağı görünce aklıma o gelio heycan oluom valla

ohh ohh ne güzel her istediğinde görüyon yarinniii
ahh ahhh
bide baana bakk

aynen bizdede öyleeee çok özledim o anları tertip yaa
az kaldı demii.. onca zzaman geçti çok şükür bu günlereee:97:

hoşbulduk canımmm.... ayy evet şafaklarımız epeyce vardı zaman işte akmaya ve bitmeye mahkum

Çok doğruu hepimizin şafağı biticek zamanı gelince İnşallahhh

Ve her şafak yarenleri bitirmeye yemin etmiş gibi bitmez

aaaa pozitif ol dedikçe sen dağıtıyon kendini canım.. Yapma böyleee

Herkese iyi akşamlar canlar ben kaçarrrr:80:

Allah seni bildiği gibi yapsın vodofone beni burdan telefona koşturdun senmiydin bende telefon çalıyor sanmıştım tam bir pskolojik işgence.
Artık kim ararsa senmiydin diye açıyorum.

güle güle git dayım k.i.b

he he beni gören öle oluomuş bugün anladım iyicene ya ben ilk gelgdiğimde senin şafak bu kadardı şimdi senin şafağı görünce aklıma o gelio heycan oluom valla

evet tatlım çokça şafağım vardı ama geçiyor seninkide bu hallere gelecek bitecek inş...

Teşk ederim inş hepimizinki tezden geçerde kavuşuruz

aminnnn canım benim

torun nerdeyse beni bile ağlatcan kız sen neren pozitif senin

Anaa dede beğenmiyormusun sen beni saçmıyorummu ben çok pozitifim onu özledim tamam ağlıyorum gözümü telefona diktim bunalımdayım telefon çalmıyor buralar bana çok ıssız geliyor ama pozitifim ben yani çok iyiyim ben pozitifliğim size sıçıyor hala sen benim pozitifliğimi beğenme sen hala torununu beğenme

kaytanbıyıklım .. biraz önce aradı 5 dk konuştuk ama olsun.. o da bunalmış sıkılmış... bir 15 daha askerlik yap deseler kafama sıkarım diyor... bu 15 ay belki gözyaşları mutsuzluk depresiflikle geçiyor .. ama inşallah hepimiz için sonu güzel olacak.... ben ki vivaldi.. mozart dinleyen piyano çalan insan... arabeske bağladım.. kalitesi sıfırın altı aşk şarkılarında duygulanır oldum beklemek böyle bişey şimdi rejim yapmalıyım.. yüzümdeki lekelerden kurtulmalıyım karşısında bir seksi lolita görsün izne gelmemesi için çok ısrar ettim bi 15 gün fazla bekleyemem anacım hayalim üç kelime o da şöyle evli mutlu çocukluuuuuuuuuuu

SİNOP AŞIKLAR CADDESİ BUGÜN SİNOPTAYIZZ

şafak 57 SİNOP

SİNOP a selam yola devam

Kızlaaaaaar aşkımın süprizi çekmeköyde ev bakmakmış 4 tane daire gezdik netten bulmuş 3+1 oda sayısı,ay çok heyecanlydı yaa onunla paylaşacağım yuvamız için ev bakmak ailelerle konuşucaz haftasonu artık birine karar verip alıcaz inşş

Son düzenleme:

canım benim yazdıklarına özenmemek mümkün değil
allah mutlulugunu daim etsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…