- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
hoşbulduk canımmm.... ayy evet şafaklarımız epeyce vardı zaman işte akmaya ve bitmeye mahkum
deli kızımmmm benimmmmm hoşbulduk valla seni görünce bende direk bir enerji kaynağına dönüyorum sağol bacım epeyce azalmış şafaklarda senin olsun
hoşbulduk canım... Sende aramıza hoşgeldin arkadaşlar zaten gerekli şeyleri yazmışlar... Bende şafağının tez zamanda geçmesini diliyorum...
:[/COLOR][/I][/B]
yeğen sen özgür kız moduna fena alışmışsın amaaaa 2 kişilik hayatta güzel be yeğen:78:
hoşgeldin canımmm maşallah şafağınaa
yeğen sen özgür kız moduna fena alışmışsın amaaaa 2 kişilik hayatta güzel be yeğen:78:
hoşgeldin canımmm maşallah şafağınaa
devoo ben superım yıne benım safak bır hızlandı yada bana oyle gelıo pazar yıne edırne ye gıdıomole onlarla ugrasıom gunduz cok yogun iş yapıom aksam kocayla ugrasıom falan fılan hayat deam edıo yanı
bizde aynen öyleyiz canım aynı anda aynı şeyleri beğeniyoruz sonra bir romantizm patlaması yaşıyoruz
benim nişanlım da prenses elbisesi alıcam ben aşkıma diyip duruyo
az kaldı tertip az daha sabıııırrr
hoşbulduk canımmm.... ayy evet şafaklarımız epeyce vardı zaman işte akmaya ve bitmeye mahkum
Ve her şafak yarenleri bitirmeye yemin etmiş gibi bitmez
ohh ohh ne güzel her istediğinde görüyon yarinniii
ahh ahhh
bide baana bakk
aynen bizdede öyleeeeçok özledim o anları tertip yaa
az kaldı demii.. onca zzaman geçti çok şükür bu günlereee:97:
Çok doğruu hepimizin şafağı biticek zamanı gelince İnşallahhh
aaaa pozitif ol dedikçe sen dağıtıyon kendini canım.. Yapma böyleee
Herkese iyi akşamlar canlar ben kaçarrrr:80:
aaaa pozitif ol dedikçe sen dağıtıyon kendini canım.. Yapma böyleee
Herkese iyi akşamlar canlar ben kaçarrrr:80:
Tmam tamam pozitifim pozitif iyonlar saçıyorum
İyi geceler canım
he he beni gören öle oluomuş bugün anladım iyicene ya ben ilk gelgdiğimde senin şafak bu kadardı şimdi senin şafağı görünce aklıma o gelio heycan oluom valla
Teşk ederim inş hepimizinki tezden geçerde kavuşuruz
torun nerdeyse beni bile ağlatcan kız sen neren pozitif senin
Kızlaaaaaar aşkımın süprizi çekmeköyde ev bakmakmış4 tane daire gezdik netten bulmuş 3+1 oda sayısı,ay çok heyecanlydı yaa onunla paylaşacağım yuvamız için ev bakmak ailelerle konuşucaz haftasonu artık birine karar verip alıcaz inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?