selam kızlar nasılsınız. ben çok kötüyüm ya ağlayasım var off off
birşey yok aslında onu özledim sadece okadar
Kızlaaaaaar aşkımın süprizi çekmeköyde ev bakmakmış4 tane daire gezdik netten bulmuş 3+1 oda sayısı,ay çok heyecanlydı yaa onunla paylaşacağım yuvamız için ev bakmak ailelerle konuşucaz haftasonu artık birine karar verip alıcaz inşş
birşey yok aslında onu özledim sadece okadar
dertler hep aynı..aglamak keşke çözüm olsa
ben çok sulu gözüm daha gitmeden 1 ay öncesinden aglıyordum ama genede engel olamadım
hep ayakta olmak zorundayız onlara moral vermek zorundayız ne kadar da olsa biz sivil onlar emir altında işte en gıcığı da bu...disiplin orda hersey orda..ama en güsel yanı zamanı durduramıyorlar
.. hani şarkıda diyor ya""" herşeyin bir sonu varsa ; ayrılıkların da sonu var.. ilişkilerimiz bu bekleyişlerle hayallerimizle daha da kuvvetlenecek ve birbirimize daha çok bağlanacağız sevdiklerimizle... hangimiz gözyaşı dökmedik ki...:76:dertler hep aynı..aglamak keşke çözüm olsa
ben çok sulu gözüm daha gitmeden 1 ay öncesinden aglıyordum ama genede engel olamadım
hep ayakta olmak zorundayız onlara moral vermek zorundayız ne kadar da olsa biz sivil onlar emir altında işte en gıcığı da bu...disiplin orda hersey orda..ama en güsel yanı zamanı durduramıyorlar
.. hani şarkıda diyor ya""" herşeyin bir sonu varsa ; ayrılıkların da sonu var.. ilişkilerimiz bu bekleyişlerle hayallerimizle daha da kuvvetlenecek ve birbirimize daha çok bağlanacağız sevdiklerimizle... hangimiz gözyaşı dökmedik ki...:76:
ağlama demiyorum canım ama ağladığında özlemin azalıcakmı yada kavuşabilicekmisin sevgiline ? üzüntünü yaşa elbet ama çokta yıpratma kendini
herkes birbirine teselli veriyor ama hepimiz birbirimizden beteriz asllında napalım öyle böyle diye diye geçicek zaman malesef uzun bi yol var önümüzde acı gerçek ama ağlayarak ama gülerek geçirces
sonunda bize gelicekler en güzeli bu agladıgımız günlerin en güsel ödülü
hayır canım malesef azalmıyor kavuşamıyoruzda keşke kavuşabilsek..
malesef öyle canım.. 1.30 saat sonra bir günümüz daha gidiyor
evet bütün ayları yicezz kavusma vaktı gelene kadar :86::86: senin askerin izine gelicek mi canım..
ciddi ciddi hazirana geldik :79: seçim sonrası bi de düşerse oooo tadından yenmeyecekbeklediğimize inşallah değecek fazla fazla bu gece herkesin sevdiği rüyasına girsin mutlu mutlu uyanalım Eki Görüntüle 202524
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?