Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

birşey yok aslında onu özledim sadece okadar

dertler hep aynı..aglamak keşke çözüm olsa
ben çok sulu gözüm daha gitmeden 1 ay öncesinden aglıyordum ama genede engel olamadım
hep ayakta olmak zorundayız onlara moral vermek zorundayız ne kadar da olsa biz sivil onlar emir altında işte en gıcığı da bu...disiplin orda hersey orda..ama en güsel yanı zamanı durduramıyorlar

allah nazardan saklasın bu mutluluğunu... ve allahım asker bekleyen herkese böyle mutluluklarla sevindirsin sonunda.. o kadar gözyaşlarımız üzüntülerimiz bekleyişlerimize değsin darısı başımızaaaa allahım hepimize evli mutlu çocuklu olmayı nasip et bir an önce gel teskereee gel...

keşke olsa olmuyor ama yinede dayanamıyorum ki keşke ağlasakta gelseler..

.. hani şarkıda diyor ya""" herşeyin bir sonu varsa ; ayrılıkların da sonu var.. ilişkilerimiz bu bekleyişlerle hayallerimizle daha da kuvvetlenecek ve birbirimize daha çok bağlanacağız sevdiklerimizle... hangimiz gözyaşı dökmedik ki...:76:

bugün herkes bi depresif galiba
müzikler dinledim ağladım resimlere baktım
güzel zmanlarımızı düşündüm
ve yine gülerek çıktım bu halin içinden
çünkü sen beni gülümseten bir meleksin

herkes birbirine teselli veriyor ama hepimiz birbirimizden beteriz asllında napalım öyle böyle diye diye geçicek zaman malesef uzun bi yol var önümüzde acı gerçek ama ağlayarak ama gülerek geçirces
sonunda bize gelicekler en güzeli bu agladıgımız günlerin en güsel ödülü

evet canım kavuşmayı düşünmek güçlendiriyor zaten..

ciddi ciddi hazirana geldik :79: seçim sonrası bi de düşerse oooo tadından yenmeyecek beklediğimize inşallah değecek fazla fazla bu gece herkesin sevdiği rüyasına girsin mutlu mutlu uyanalım

kızlar bu özlem ne kadar kuvvetli bir duygu değilmi bugün çok zor geldi bana galiba azaldıkça daha bi hasret artıyor ilk günlerde ki halime dönüyor gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…