keşke canım keşke öyle olsa ama malesef ağlamak bize bişey kazandırmıyor aksine yıpratıyor
ciddi ciddi hazirana geldik :79: seçim sonrası bi de düşerse oooo tadından yenmeyecekbeklediğimize inşallah değecek fazla fazla bu gece herkesin sevdiği rüyasına girsin mutlu mutlu uyanalım Eki Görüntüle 202524
dağıtıma gelsin ondan sonra herşey düzene girer canımmhmm benimki bir aylık kullanıcakmış galiba ama daha o da bilmiyor belki hiç kullanmam diyor..
evett aglamak yıpratıyor hiçbişi kazandırmıyor en güzeli dua ederek gün geçirmek dua edin bol bol sağ salim gelsinler yeter
dağıtıma gelsin ondan sonra herşey düzene girer canımm
dağıtıma derken canım :/
ustabirliğine geçmeden önce izne geldiğinde yani canımm
ustabirliğine geçmeden önce izne geldiğinde yani canımm
benimki usta birliğinde zaten canım
galiba öyle.... zaman azaldıkça sabırsızlık duyguları artıyor.. insan yeter artık diyor bir noktadan sonra.. hele bazıları 5 ay yapıp gelince içimde bir hırs oluşuyor... ama olsun ağlaya zırlaya bugünlere geldim ... dile kolay.. 1.5 yıl beklemek .... ya sabır...kızlar bu özlem ne kadar kuvvetli bir duygu değilmi bugün çok zor geldi bana galiba azaldıkça daha bi hasret artıyor ilk günlerde ki halime dönüyor gibiyim
kızlarımıza bugün nazar değmiş koyvermişler kendilerini yapmayın kızlar... Zaman bu akıp gitmeye, bitmeye mahkum büyütmeyin gözünüzde oynayın rakamlarla daha 15 ay var bitermi demek yerine bir haftayı bitirdik diye düşünün kendi kendinizi mutlu etmenin yollarını bulun bardağım boş tarafını değilde dolu tarafını görün... Dimdik ayakta durun siz asker yarenlerisiniz güçlü kuvvetli olun... Sabır çekin... Unutmayın sabrın sonu selamettir....
şafak atarsa 273
kızlarımıza bugün nazar değmiş koyvermişler kendilerini yapmayın kızlar... Zaman bu akıp gitmeye, bitmeye mahkum büyütmeyin gözünüzde oynayın rakamlarla daha 15 ay var bitermi demek yerine bir haftayı bitirdik diye düşünün kendi kendinizi mutlu etmenin yollarını bulun bardağım boş tarafını değilde dolu tarafını görün... Dimdik ayakta durun siz asker yarenlerisiniz güçlü kuvvetli olun... Sabır çekin... Unutmayın sabrın sonu selamettir....
şafak atarsa 273
canım ya ne kadar güzel konusuyosun insanın bi gün bi gününü tutmuyo dün iyiydim moral dagıtıyodum bugun kendim beterim daha yeni şafak 452 deli olunmaz mı ama buna
kesinlıkle canım...
ben her zaman böyle yapıyorum aksi takdirde zaman cok zor gecıyo gibi gelıyo ..
e zaten beklıycez 460 gün.. bunu kendimize zehir etmemeliyiz dimi :)
Şafak atarsa benimde 169
yaşaassınnnn 80lerdeee bitttiii şüküürr allahımaa yaa artıkk askımmm bana bırass dahaa yakınnn
bu süperrr bı duyguuu
şafakk atarsaa 79
sadeceee 79: 62:allahımmm arkamdakııı arkadaslarımaadaa nasıp etsınnn KİLİSEE SELAM YOLAA devamm artıkınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?