Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet evet evet seçim sonrası düşsün diye öyle dua ediyorum ki anlatamam sürekli düşşe ne güzel olur diye geçiriyorum içimden 12 ay olursa 3 ayı çöpe atıcas varmı daha güseli hazırlıklar erken baslar yahu
allahım sen görüyosun bizleri sana sıgınıoruz

hmm benimki bir aylık kullanıcakmış galiba ama daha o da bilmiyor belki hiç kullanmam diyor..
dağıtıma gelsin ondan sonra herşey düzene girer canımm

evett aglamak yıpratıyor hiçbişi kazandırmıyor en güzeli dua ederek gün geçirmek dua edin bol bol sağ salim gelsinler yeter

evet onlar için yapabileceğimiz en güzel şey dua etmek

kızlar ben çıkıyorum üzmek yok kendinizi tamammı hadi öpüyorum siziii
buarada mentolcüm sende sonuna geldin artııkk koyverme kendini
hepinize iyi geceler..
şafak atarsa 315

iyiiiii akşamlaaaaarrrr güzelllikkklerrr:79::79::79: nasılsınııızzzz bakalımmmm okudugumaa goree herkezz bıı özlemmm içerısınndeeee üzgünnn amaa yapmıyınnnn kızlaarrr bakınnn bolee yapıldıkkçaa daha cokk özlemmm artarrr oyüssdennn eglenelimmm azucukkk
80 bu günn osmanıyeee meselaaa dusununn buraya gelmeyıı an ve an saydımm ve 2 gündee bıttııı yahuuu üzülmekkk yooookkkk:95::95::95::95::95:

kızlar bu özlem ne kadar kuvvetli bir duygu değilmi bugün çok zor geldi bana galiba azaldıkça daha bi hasret artıyor ilk günlerde ki halime dönüyor gibiyim
galiba öyle.... zaman azaldıkça sabırsızlık duyguları artıyor.. insan yeter artık diyor bir noktadan sonra.. hele bazıları 5 ay yapıp gelince içimde bir hırs oluşuyor... ama olsun ağlaya zırlaya bugünlere geldim ... dile kolay.. 1.5 yıl beklemek .... ya sabır...

Kızlarrrrr umutsuz olmayıınnn....

Zaman gecıyo buna ınanın ve oyalanıcak bişeyler bulun eğer calısmıyosanız bi kursa falan yazılın evde oturdukca ınsan kafasında kuruyo büyüyo herşey kafasında..

Ben 400 lerden bugüne naısl geldim bilmıyorum evet cogu zaman üzüldum dayanamıyorum artık gecsın artık su zaman dıyıp ağladım ama hep bunalımdan uzaklastırmaya calıstım kendımı ..
Sizde süreklı bunalım modunda olmayın kendınıze ıyı gelıcek bişeyler yapın

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TEZKERECİ DEVRE

... ChoqSeqeR = 56 siirt' e selam yola devam
:123:... miracle07 = 70 karaman' a selam yola devam :123:
:123:... mentol = 74 bartın' a selam yola devam :123:
:123:... organiik = 79 kilis' e selam yola devam :123:
:123:... melissa_melissa = 79 kilis' e selam yola devam :123:

-----------
-----

:98:şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilirler kızlarrrr

kızlarımıza bugün nazar değmiş koyvermişler kendilerini yapmayın kızlar... Zaman bu akıp gitmeye, bitmeye mahkum büyütmeyin gözünüzde oynayın rakamlarla daha 15 ay var bitermi demek yerine bir haftayı bitirdik diye düşünün kendi kendinizi mutlu etmenin yollarını bulun bardağım boş tarafını değilde dolu tarafını görün... Dimdik ayakta durun siz asker yarenlerisiniz güçlü kuvvetli olun... Sabır çekin... Unutmayın sabrın sonu selamettir....

şafak atarsa 273

canım ya ne kadar güzel konusuyosun insanın bi gün bi gününü tutmuyo dün iyiydim moral dagıtıyodum bugun kendim beterim daha yeni şafak 452 deli olunmaz mı ama buna

kesinlıkle canım...

ben her zaman böyle yapıyorum aksi takdirde zaman cok zor gecıyo gibi gelıyo ..

e zaten beklıycez 460 gün.. bunu kendimize zehir etmemeliyiz dimi :)

Şafak atarsa benimde 169

canım ya ne kadar güzel konusuyosun insanın bi gün bi gününü tutmuyo dün iyiydim moral dagıtıyodum bugun kendim beterim daha yeni şafak 452 deli olunmaz mı ama buna

öyle canım anımız anımızı tutmuyor tutmayacakta duygularımızı çok yoğun ve çok dolu yaşayacağız ama kendimizi bırakmayacağız... Bize bizden başkası iyi gelemez önce sen kendine dermam olmak için adım atacaksın sonrada yardımlara kucak açacaksın biz herzaman buradayız ve burada birbirimiz için varız

kesinlıkle canım...

ben her zaman böyle yapıyorum aksi takdirde zaman cok zor gecıyo gibi gelıyo ..

e zaten beklıycez 460 gün.. bunu kendimize zehir etmemeliyiz dimi :)

Şafak atarsa benimde 169

evet canım kesinlikle...

yaşaassınnnn 80lerdeee bitttiii şüküürr allahımaa yaa artıkk askımmm bana bırass dahaa yakınnn
bu süperrr bı duyguuu
şafakk atarsaa 79
sadeceee 79: 62: allahımmm arkamdakııı arkadaslarımaadaa nasıp etsınnn KİLİSEE SELAM YOLAA devamm artıkınnn

iyi akşamlar kızlaaar bugün gerçekten ben de kötüyüm ya bi hafta oldu daha ama ömür gibi geldi hep böle olcaksa napıcam bilmiyoruum
tam da sınav haftası geçmek bilmiyo günler.
tek istediğim bigün burda yarın geliyo yazabilmek sevincimizi paylaşmak hep birlikte üstesinden gelmek bunun hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz allah yardımcımız olsun

senin şafak attıkça ben çok mutlu oluyorum bılıyosun dımı organıkım

çünkü şafağın bittiğinde senin ben 90 dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…