nasıl gitsin canım idare ediyoruz işte :81:
isteme durumlarına geçmişssiniz ne güzeldarısı basımıza
şafak 134 şekerimm
iyiyim cnm çok şükür. pazartesi sıkıntısı var biraz atlatmaya çalışıyorum işte sende ne var ne yok?
evet cnm nişanlıyım bende alyans yarışması mı yaptınız kız Allah sizi ne etmesin :90:
benim ki doğum günümde gelme planları yapıyor hemde o tarihlerde aöf sınavları var. yani mart sonu nisan başı.
ya izin kullanınca çok daha fena oluyor aslında
vay be doğan güneş dediğini dün gibi hatırlıyorum oysa demek bizim şafaklar da 48 gün düşmüş he vay be
hoşgeldin caım :80:
öyledir öyledir
ya yok begüm ayrılık çok koyar oldu. Dayanamıyorum. Bir gün görsem o bana uzunca yeter idare ederim ama böyle hiç dayanamıyorum.
Size de bravo valla hiç izinsiz bitirdiniz maaşallaah
ne olsun valla sankı azaldıkca gecmıyo canım ya gerim gerim geriliyorum
özlediömmmmmmmmmmm be seniiiangelim gözdemmmmmmmmmmmmmmm
siyahıncı goruyom seni aşşşadaaa
kavusma anını anlattınmı leeyn sen
seni çok iyi anlayabiliyorum canım
şafağın kaç bu arada?
guzumm burdayımda sayfaya bakamıom işlerim varr
annattım uleynn benim depük sayfasına bak burda arama kuzu oraya da yazdımm
Nerelerdesin bea su perim???
iş bulması için dua et bi yandan sende bakın onun için gazetelere falan o zaman sende benim gibi sabırsızsın işte
ama ben kafaya takan bi yapıya sahip değilim çok şükür yada en azından senin gibi hasta olacak kadar takmıyorum herşey yoluna girecek çünkü
ben kafaya taksamda takmasamda akışına bırak:34
hep dua ediyorum canım bakıcam felan dedim ama oda bakıyor bir yandan kariyenete cvsine uygun iş ilanları ona bak diyorum bakalım. evet hemd eçok sabırsızım ama canım biz hep ben evden çıakmıyorum buluşamıyoz diye tartışıyoruz ve bundan dolayıda ayrılmştıko yüzden bir an önce iş bulsun resmiyete dökülsün istiyorum.
selam canım iyi senden naber?
ay annem anlayışlı çok şükür, biraz kafamı dinleleim diye çekti gitti yazlığa 15 gün yok. Yalnızım.
Düşünüyorum burcucum daha kötüye gidersem mutlaka gidicem araştırma yapıyorum. Sen psikloğa mı gittin psikiyatriste mi
nerelerdeydin sen yawww.. uzun zamandir girmedin dimi..geldim babykemmm
nasılsın kuzum plakalardamısın
Benimki de uzak yolda ama karartıp gideceğim artık bilmiorum begüm. Olmuyormecburen duygum yaa gidebilecek bi yer olsa eminim ben de şansımı denemiştim çoktan, çok bunaldığım, çok kötü günlerim oldu ama yapacak bişey yok.. o da sinirli oldu iyicene özlemden hem kendimi idare ediyorum hem onu sakinleştiriyorum ama yapıcak bişey yok edaya dediğim gibi yeniden tanışıcaz nerdeyse 1 sene olucak görüşmediğimiz
o zaman bi haftasonu git sen canım, toparlan gel :80:
evet canım şafak azaldıkça krizler artmaya başladı 5,5 ayımız kaldı işte. Şafak 173hoşbuldum canım sende özleme dönemine girdin ben gibi heralde
ne kadar var gelmesine
nerelerdeydin sen yawww.. uzun zamandir girmedin dimi..
Evet $afak 81 cok sukur..
Senin safagin kac cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?