Benimki de uzak yolda ama karartıp gideceğim artık bilmiorum begüm. Olmuyor
aah ah 1 sene ya dile kolay di mi, ömrümüzden 1 yıl değil 10 yıl gitti sanki
evet canım şafak azaldıkça krizler artmaya başladı 5,5 ayımız kaldı işte. Şafak 173
ayy bidenemm sennkinide okuycaz kızımm ağlamaasiyahıncım okudum la duygulandım:2:
zaten duyguluyum
offf uleyn offf
Wowww masallahhhevet ya giremedim
masallah safagına 91 canım
palakalara son 10
aynen öyle duygum, ömrümüzden ömür gitti bu dönemde.. acılar, sancılar, krizler,.. neler neler yaşattı bize.. her duyguyu da yaşattı saolsun.. allah beterinden korusun, hayırlısıyla kavuşalım inşallah, hep mutlu olalım sonra da yeter bu kadar hüzün acı... :97:
Wowww masallahhhGel pesimdennnnn haydiiiiiiiiiiiiiiii
Uc babyke'yle
ayy bidenemm sennkinide okuycaz kızımm ağlamaa
akışına bırak sıkma canını, sen kafana takınca hemen sağlığını etkiliyor. Gününü yaşamaya bak herşey çok taze henüz :)
Kız geleli ne kadar oldu, söyle de içimiz ferahlasın
inşallah canım inşallah. Birde iş bulmasını beklersek yandık valla.
Ya bir arkadaşının nişanlısı gelmiş evci izni çıkmış valla. O da herkese nişanlıyım demişti zaten ta enbaşından. Komutanlarıyla arası da iyi belki bir ihtimal bir sorucak bende ona göre gitmeyi planlıyorum.
duygum yaa yapma bak üzüldüm şimdi yaaa(
arada bana da oluyo öyle ama yapabilecek bişey yok napalım sabrediyoruz geçiyo günler öyle de böyle de.. istiyosan git sen bilirsin ama her ayrılık yeniden canını acıtıyo insanın, her seferinde yeniden yaşanıyo ayrılık acısı gibi geliyo bana.. yine de sen bilirsin, belki de iyi gelir görmek..
edacım yaa valla 2 ay diye bakınca az kaldı diyorum da 62 gün diyince çokmuş gibi geliyo :90: bitsin artık yaaa 1 sene olucak nerdeyse görüşmediğimiz valla unuttum bi çok şeyini, yeniden tanışıcaz, yeniden evleilik teklifi yapsın tanımadan evlenmem diycem
alyansa yarışması nedir yaa
siyahıncım okudum la duygulandım:2:
zaten duyguluyum
offf uleyn offf
hımm pskiyatrist ilaç dayıyor hemen ya, benim anlatmaya konuşmaya ihtiyacım var sanırımne güzel canım ohh birde benim küçük yiğenim onunda sesi var tabi ağlıyor ediyor durmuyor felan o zamanlar baya stresli zamanlar geçirmiştim .bu belli bir dönem ama gerçekten böle düşünüyorsan bir görünmelisin.piskiyastri ye gittim duygum ben
hoşgeldin fides :80:merhabaaa
şafak 92
ay yeter ki ne yeter yani aptallaştım iyice :) Geçicek işte bir şekilde. Sen naptın iyi gördüm seni bugünaynen öyle duygum, ömrümüzden ömür gitti bu dönemde.. acılar, sancılar, krizler,.. neler neler yaşattı bize.. her duyguyu da yaşattı saolsun.. allah beterinden korusun, hayırlısıyla kavuşalım inşallah, hep mutlu olalım sonra da yeter bu kadar hüzün acı... :97:
büyük kısmını bitirirken daha sağlamdım superim :) Şafak azaldıkça daha kötü oluyor dedikleri doğruymuş meğer.aynen canım aynen aynı dönemdeyiz vallahi
az kalmıs canım en azından büyük kısmını bitirmissin
bide geldikten sonrasını dusunuyosun yaklastıkca
kız supersi karusu heç selam da vermiyonda
bu arada allah muhabbetimizi artırsın maşallah ne kalabalığız bugün böle.
hımm pskiyatrist ilaç dayıyor hemen ya, benim anlatmaya konuşmaya ihtiyacım var sanırım
hoşgeldin fides :80:
ay yeter ki ne yeter yani aptallaştım iyice :) Geçicek işte bir şekilde. Sen naptın iyi gördüm seni bugün
büyük kısmını bitirirken daha sağlamdım superim :) Şafak azaldıkça daha kötü oluyor dedikleri doğruymuş meğer.
Maaşallah senin şafağına da bitmiş seninki de
hahahaaha manyak ya ne güldüm durduk yerdeinşallaaah canımm
o gün gelsinde kına yakıcam biyerlerimeee
bilmem ayarlayabilirse gidicem vallahi ben de anne baba olmadan çıkartmazlar biliyorum ama çıkartmışlar bir kaç kişi bilmiyorum ki nasıl oluyor. İnşallah olur da giderimnişanlım benim kadar dert etmiyor yada bana belli etmiyor.Allah inşallah vakit kaybetmeden askerlerimize hayırlı işler nasip eder duygucum.
anne baba gelmeden izin verebilme durumları varsa valla süpermiş. inşallah görüşebilirsiniz cnm.
ah bide bana sor duygum ya nasıl bitmis ama bende bittim vallahi oksijen tüpüne baglı gibiyim
artık normal nefes alsak ya:
kuzum gecicek merak etme mahkum gecmeye ama ruh hali bunlardan anlamıyo
nişanlım benim kadar dert etmiyor yada bana belli etmiyor.Allah inşallah vakit kaybetmeden askerlerimize hayırlı işler nasip eder duygucum.
anne baba gelmeden izin verebilme durumları varsa valla süpermiş. inşallah görüşebilirsiniz cnm.
:90::90: ilahi begümcüm güldürdün beni. geldiiğinde az zaman geçsin askerlik neydi bile diyebilirsiniz belki.
2 ay ne ki canım geçen ayların yanında
siyah_inci'nin kavuşma anını mı okudun susum? nerde kız link atsana banada.
hahahaaha manyak ya ne güldüm durduk yerde
Bende istiyorum müsait bir yerime susum
bilmem ayarlayabilirse gidicem vallahi ben de anne baba olmadan çıkartmazlar biliyorum ama çıkartmışlar bir kaç kişi bilmiyorum ki nasıl oluyor. İnşallah olur da giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?