Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen öyle duygum, ömrümüzden ömür gitti bu dönemde.. acılar, sancılar, krizler,.. neler neler yaşattı bize.. her duyguyu da yaşattı saolsun.. allah beterinden korusun, hayırlısıyla kavuşalım inşallah, hep mutlu olalım sonra da yeter bu kadar hüzün acı... :97:

aynen canım aynen aynı dönemdeyiz vallahi
az kalmıs canım en azından büyük kısmını bitirmissin
bide geldikten sonrasını dusunuyosun yaklastıkca

amin canım aminnnnnnn

kız supersi karusu heç selam da vermiyonda
bu arada allah muhabbetimizi artırsın maşallah ne kalabalığız bugün böle.

şafak sadece 91 baska yokk
plakara son 10
teskereci son imparator

Son düzenleyen: Moderatör:

nişanlım benim kadar dert etmiyor yada bana belli etmiyor.Allah inşallah vakit kaybetmeden askerlerimize hayırlı işler nasip eder duygucum.
anne baba gelmeden izin verebilme durumları varsa valla süpermiş. inşallah görüşebilirsiniz cnm.

:90::90: ilahi begümcüm güldürdün beni. geldiiğinde az zaman geçsin askerlik neydi bile diyebilirsiniz belki.
2 ay ne ki canım geçen ayların yanında

siyahıncım okudum la duygulandım:2:
zaten duyguluyum
offf uleyn offf

siyah_inci'nin kavuşma anını mı okudun susum? nerde kız link atsana banada.

susuuuuu haydi bi oyun oynuyak hep beraber.. dolu burasi zaten :)
Senin aklina guzel seyler geliyooo

hımm pskiyatrist ilaç dayıyor hemen ya, benim anlatmaya konuşmaya ihtiyacım var sanırım
merhabaaa
şafak 92
hoşgeldin fides :80:

ay yeter ki ne yeter yani aptallaştım iyice :) Geçicek işte bir şekilde. Sen naptın iyi gördüm seni bugün

aynen canım aynen aynı dönemdeyiz vallahi
az kalmıs canım en azından büyük kısmını bitirmissin
bide geldikten sonrasını dusunuyosun yaklastıkca
büyük kısmını bitirirken daha sağlamdım superim :) Şafak azaldıkça daha kötü oluyor dedikleri doğruymuş meğer.
Maaşallah senin şafağına da bitmiş seninki de

ah bide bana sor duygum ya nasıl bitmis ama bende bittim vallahi oksijen tüpüne baglı gibiyim
artık normal nefes alsak ya:
kuzum gecicek merak etme mahkum gecmeye ama ruh hali bunlardan anlamıyo

inşallaaah canımm
o gün gelsinde kına yakıcam biyerlerimeee
hahahaaha manyak ya ne güldüm durduk yerde
Bende istiyorum müsait bir yerime susum
bilmem ayarlayabilirse gidicem vallahi ben de anne baba olmadan çıkartmazlar biliyorum ama çıkartmışlar bir kaç kişi bilmiyorum ki nasıl oluyor. İnşallah olur da giderim

ah bide bana sor duygum ya nasıl bitmis ama bende bittim vallahi oksijen tüpüne baglı gibiyim
artık normal nefes alsak ya:
kuzum gecicek merak etme mahkum gecmeye ama ruh hali bunlardan anlamıyo

Aynen şöyle rahat rahat kendimi bırakamıyorum, her an diken üstündeyim batıyor herşey sinir oluyorum.
Bir de dediğin gibi geldikten sonrasını düşünmeye başlıyorsun yaklaştıkça onun stresi de ayrı vuruyor. Allah yardım etsin hepimize.
Vurdum duymaz olabilmeyi ne çok isterdim şuan

link atmak yasakmış canım sonra beni banlamasınlarnaparım yoksa mutluluktan uctugumuz haberlerde

sanada yakarız duygum birlikte kına gecesi düzenlerizz kınalarız hepimizi müsait yerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…