Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hg cnm afiyet olsunn

h.b canım saol send eh.g afiyet olsun
ya bu yer gök aşk birtürlü izleyemedim kaçırdım artık haftasonu kısmetse
çk güzel ama şu toprak a çk sinir oluyorum havva da çk güzel bir kız ve yakışıolar valla

saol canımm...
valla benim zevkle izlediğim tek dizi diyebilirim gözümü kırpmadan izliyorum resmen..
havva çok güzel hakikaten.. hele bu bölümde yağmurda ıslandı böyle sıfır makyajsızzdı daha bi beğendim.. toprakda çirkin değil ama böyle çiğ ve çok yılışık dizide.. hiç sevmemişimdir böyle kızları zatii

bend ehep diyorum eisn izlicem unutup gidiyorum ama hiç kaçırmadığım tek bir dizi aşk ve ceza valla hiç kaçırmıyorum ıonu:)
havva evet gerçekten öle masum doğal güzelliği var kızın toprakta güzel ama çekici değil havva çok çekici bi kız

havvanın hem duru hem asi bi güzelliği var

Durucuummm işler çok yogun yazamadım cevap sana; yok allaha şükür son zamanlarda olmadı tartışmamız trip olayı, yoğunluktan da arayamadığı oluya denetim falan oluyo çok koşturuyo, hem de son günlere girince artık bitirip gelme stresi oluştuonda da bende de bişey konuşamaz olduk telefonda, düşünsene 21şubat 2009dan beri görmüyoruz birbirimizi, adam gib konuşamıyoruz, ortak muhabbetimiz klamadı gibi bişey, gelecek hayali konuş dur nereye kadar, artık gel de yapalım bişeyler diyorum, o da geleyim de başlayalım artık diyo, konuşamıyoruz yani o yüzden çok uzatmıyoruz telefon muhabbetlerini :)

ay bugun cook canım sklıyo annem butun ıslerı bana yaptırdı pazar bıle yaptım geldım offf ıs bulmak istıyorum ama yok evde otur otur sıkıntı bastı:2::78:

doğru demişsin Duygum yaa yeni gelenlerle uğraşıyodur kesin, çavuş y abenim paşam, biraz delidir disiplin düzen, kurallara uyulması konularında, delirdi orda iyicene.. geçenlerde komutanı demiş zaten fazl akaptırdın sen bu işe kendini, bi kere söyle tamam yapan yapar yapmayanın icabına ben bakarım sen stres yapma demiş

aşk ve cezayı bende izliyorum burcumm..
nasıl seviyorlar birbirlerini yaa...çok tutkuluu.... yasemin de sürekli ağlıyor zatenn

benimki de çavuş, sinir ediyorlar insanı. İnsanlarla uğraşmak çok zor cidden bir kez daha anlamış olduk.
Bu saatten sonra niye takıyor o kadar canım, salsın çayıra, komutanları kayıra

hoşgeldiniz kızlar :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…