Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aşk ve cezayı bende izliyorum burcumm..
nasıl seviyorlar birbirlerini yaa...çok tutkuluu.... yasemin de sürekli ağlıyor zatenn

evet canım hep ağlıyor onunla beraber bend eağlıyorum heleki kaannlada tartışmışsam tamam içime çeke çeke ağlıyorum yani bizimkiler diyor dizide sende lmalıydın hehe

aşk ve cezayı bende izliyorum burcumm..
nasıl seviyorlar birbirlerini yaa...çok tutkuluu.... yasemin de sürekli ağlıyor zatenn

ya bende izliyordum onu hiç kaçırmazdım ama Öyle bir geçer zaman ki başladı bunu bırakmak zorunda kaldım. Çakışıyorlar
Ara ara bakıyorum ama işler iyice karışmış, çiçeğin totosu faza havalandı onu indirmek lazım, Savaş çok ortada yazık üzülüyorum ona da. Şu yavuz hakikatten gümbür gümbür geldi mok etti ortalığı o kadarını biliyorum en son ne oldu haberim yok. Ama şu salak Nazan a da oh oldu. Salak kadın delirtiyodu beni. Adam kapının önüne koydu resmen oh olsun nazan gidersen burnnuun dikine olacaı bu

Durrruuuuu, gördün mü mesajımııııııı

evet duygum aynen öyle yaa sinir topu durumunda benimki onlar yüzünden benle dalaşıyo zaten habire :90:

yok kız bende sorun farketmiyorum basıyorum heralde :)

havvanın hem duru hem asi bi güzelliği var

bencede

anladım canım gerçekten çok zor tam 1sene aradan sonra görüceksiniz birbirnizi demi cnm.. yani sizin buluşmanız çok süper olucak eminim ... bu özlem sabır işi ... en büyük sabrı onlar gibi bizd eburda gösteriyoruz.. Umarım beklediğimize değer ve bütün hayallerimiz gerçeklerşir inşallahh

ben geldim kızlar nasılsınz

hg tatlım

evet canım hep ağlıyor onunla beraber bend eağlıyorum heleki kaannlada tartışmışsam tamam içime çeke çeke ağlıyorum yani bizimkiler diyor dizide sende lmalıydın hehe
ağlama efekti arkadan ilginç olabilirdi evet bak
evet duygum aynen öyle yaa sinir topu durumunda benimki onlar yüzünden benle dalaşıyo zaten habire :90:
ulen nedir bu çektiğmiz bilmem ki biz kimle dalaşsak acaba :))
:82:

bende çok ağlıyorumö burcuö inanılmaz duygusalım yaa... ama dün havvaya ağladığım kadar hiçbi diziye ağlamadım

ay duygu resmen içimdekileri söylemişsin.. o çiçek abisinin gelmesinden sonra öyle bi havalandıki yani.. kız sessiz sakin kendi halindeydi şimdi ise cadalozun teli oldunazanada iyi oldu... gördü uğruna herkesi sildiği adamı...savaş tada hep laf.. ya icraat yok.. halledicem herşeyi yoluna koyucam.. bişey yaptığı yok.. yasemine oluyo olan

:

gördüm begüm cevap da yazdım

evet canım nerdeyse öyle olucak kısmetse 31 ocakta bitiyo askerliği, şubatta vedalaştık şubatta kavuşucaz inşaallaaahhh :)
hem de çok büyük bir sabır işi, karşılığını asla ödeyemeyecekleri bir fedakarlık, heyecanlı, stresli, yarı hüzünlü yarı mutlu, özlem dolu, karmakarışık eden bir dönem.. kalıcı etkisi olmadan hepimiz bi bitirsek, eski güzel günlerimize dönsek, inşallah her istedigimiz düşündüğümüz hayal de gerçekleşir ..

ay aman ne bileyim Yasemin de gıcık bir tip yahu tamam haklısın da adam evli ya evli töre diyor nappsın onunda elinden bişey gelimyor hatta fazlasını yapıyor bence.
Bi saldı kendini bi saldı ne işinde ne çocuğunda. Yahu dimdik dursana şunların karşısında açtığı ajansıda batıracak. Yazık sevgiye tek başına çırpınıyo a

ne güzel ne kaldı şurda begüm.. yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinn azıcık daha dayanınn.....
Allahım kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın.. biz burda layıkıyla sadık kalarak bekliyoruz elbet kıymetimizi bilicekler inşallah.... sevdiği askere gidince bırakan yada aldatan çok kız biliyorum.Allah korusun...
eminim orda akıllarına geliyordur ya bırakırsa ya sıkılırsa diye korku içinde oluyorlardır.. işte bu korku biraz daha bağlıyo...

bu saat nasıl sızce kızlar

Eklentiler

• $2-_avon_yilbasi_katalogu_erica_saat[1].webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 26

yasemin çok zayıf bi karakterde burda evet sevgi destek oldu hep.. kadın olmasa şimdi ne haldeydi kimbilir...ne bileyim savaş da sadece seviyor.. aşık.. başka bişey yapamıyo gibi geliyo.. bi karısını bile boşayamadı

görüşebiliyomusun sennkiyle..nasılsın canım görüşmeyeli

gorusuyoruz canım dun uzun uzun konustuk dun mektupda attım rahat o artık bıraz daha sımdı soforluk egıtımı alıyo komutanın saforu oldu sonra dahada rahat olucak ınsallah senınkı nasıl canım

ŞAFAK KIZLARININ DİYET LİSTESİ

!!!!!!!! TARTILARA KÜSMEYE SONNN !!!!!!

------------boy--------başlangıç kilo----hedef kilo
duygu c.----1.70--------------59--------------55
yengeç123---1.63---------------57------------50
angelgözde--1.70--------------58.5--------------55
_ kvsr_ ------1.63--------------61--------------55
grimsi_-------1.70--------------61--------------58
nefesim-------1.67----------------65-------------50
hayraniim-----1.65---------------66----------------?
mmeerraall----1.65---------------56---------------50
pissy----------1.62--------------61---------------?

!!!!!!!!!!!!!! Tartılara Küsmeye SON! !!!!!!!!!

Son düzenleme:

anov su lıstede 50 kılo olucam bakem

hoşbuldum kızlarr

burcucum boşalttım mesajları

ayy duygu bende öyle bir geçer zamankiden aşk ve cezayı izleyemiyorum ama int tekrarlarına bakıyorum
bugün bir bölüm izledim mesela işim gücüm yok napimmmm

gorusuyoruz canım dun uzun uzun konustuk dun mektupda attım rahat o artık bıraz daha sımdı soforluk egıtımı alıyo komutanın saforu oldu sonra dahada rahat olucak ınsallah senınkı nasıl canım

aasevindim canımya yavaşş yavaş düzne girer inş daha da rahat edersinz.
benimki daha toparlayamadı kendisini sık aramıo..3ay sonra rahat ederm anca dedi.hayırlısı canım şimdilik ii bakalım

aaaaaaaaaaaaaaa bende kilo almaya çalışıyorum varmı böyle çelişki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…