- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
aşk ve cezayı bende izliyorum burcumm..
nasıl seviyorlar birbirlerini yaa...çok tutkuluu.... yasemin de sürekli ağlıyor zatenn
aşk ve cezayı bende izliyorum burcumm..
nasıl seviyorlar birbirlerini yaa...çok tutkuluu.... yasemin de sürekli ağlıyor zatenn
yok kız bende sorun farketmiyorum basıyorum heralde :)
havvanın hem duru hem asi bi güzelliği var
Durucuummm işler çok yogun yazamadım cevap sana; yok allaha şükür son zamanlarda olmadı tartışmamız trip olayı, yoğunluktan da arayamadığı oluya denetim falan oluyo çok koşturuyo, hem de son günlere girince artık bitirip gelme stresi oluştuonda da bende de bişey konuşamaz olduk telefonda, düşünsene 21şubat 2009dan beri görmüyoruz birbirimizi, adam gib konuşamıyoruz, ortak muhabbetimiz klamadı gibi bişey, gelecek hayali konuş dur nereye kadar, artık gel de yapalım bişeyler diyorum, o da geleyim de başlayalım artık diyo, konuşamıyoruz yani o yüzden çok uzatmıyoruz telefon muhabbetlerini :)
selam kızlar
ben geldim kızlar nasılsınz
ağlama efekti arkadan ilginç olabilirdi evet bakevet canım hep ağlıyor onunla beraber bend eağlıyorum heleki kaannlada tartışmışsam tamam içime çeke çeke ağlıyorum yani bizimkiler diyor dizide sende lmalıydın hehe
Durrruuuuu, gördün mü mesajımııııııı
evet duygum aynen öyle yaa sinir topu durumunda benimki onlar yüzünden benle dalaşıyo zaten habire :90:
:82:
bencede
evet canım hep ağlıyor onunla beraber bend eağlıyorum heleki kaannlada tartışmışsam tamam içime çeke çeke ağlıyorum yani bizimkiler diyor dizide sende lmalıydın hehe
ya bende izliyordum onu hiç kaçırmazdım ama Öyle bir geçer zaman ki başladı bunu bırakmak zorunda kaldım. Çakışıyorlar
Ara ara bakıyorum ama işler iyice karışmış, çiçeğin totosu faza havalandı onu indirmek lazım, Savaş çok ortada yazık üzülüyorum ona da. Şu yavuz hakikatten gümbür gümbür geldi mok etti ortalığı o kadarını biliyorum en son ne oldu haberim yok. Ama şu salak Nazan a da oh oldu. Salak kadın delirtiyodu beni. Adam kapının önüne koydu resmen oh olsun nazan gidersen burnnuun dikine olacaı bu
Durrruuuuu, gördün mü mesajımııııııı
:
h.b kızlar nasılsınz konu ne
meral kız napıyosun
ay aman ne bileyim Yasemin de gıcık bir tip yahu tamam haklısın da adam evli ya evli töre diyor nappsın onunda elinden bişey gelimyor hatta fazlasını yapıyor bence.bende çok ağlıyorumö burcuö inanılmaz duygusalım yaa... ama dün havvaya ağladığım kadar hiçbi diziye ağlamadım
ay duygu resmen içimdekileri söylemişsin.. o çiçek abisinin gelmesinden sonra öyle bi havalandıki yani.. kız sessiz sakin kendi halindeydi şimdi ise cadalozun teli oldunazanada iyi oldu... gördü uğruna herkesi sildiği adamı...savaş tada hep laf.. ya icraat yok.. halledicem herşeyi yoluna koyucam.. bişey yaptığı yok.. yasemine oluyo olan
canım facelerde takılıyom oyle dolasıyom heryerı
evet canım nerdeyse öyle olucak kısmetse 31 ocakta bitiyo askerliği, şubatta vedalaştık şubatta kavuşucaz inşaallaaahhh :)
hem de çok büyük bir sabır işi, karşılığını asla ödeyemeyecekleri bir fedakarlık, heyecanlı, stresli, yarı hüzünlü yarı mutlu, özlem dolu, karmakarışık eden bir dönem.. kalıcı etkisi olmadan hepimiz bi bitirsek, eski güzel günlerimize dönsek, inşallah her istedigimiz düşündüğümüz hayal de gerçekleşir ..
ay aman ne bileyim Yasemin de gıcık bir tip yahu tamam haklısın da adam evli ya evli töre diyor nappsın onunda elinden bişey gelimyor hatta fazlasını yapıyor bence.
Bi saldı kendini bi saldı ne işinde ne çocuğunda. Yahu dimdik dursana şunların karşısında açtığı ajansıda batıracak. Yazık sevgiye tek başına çırpınıyo a
görüşebiliyomusun sennkiyle..nasılsın canım görüşmeyeli
ŞAFAK KIZLARININ DİYET LİSTESİ
!!!!!!!! TARTILARA KÜSMEYE SONNN !!!!!!
------------boy--------başlangıç kilo----hedef kilo
duygu c.----1.70--------------59--------------55
yengeç123---1.63---------------57------------50
angelgözde--1.70--------------58.5--------------55
_ kvsr_ ------1.63--------------61--------------55
grimsi_-------1.70--------------61--------------58
nefesim-------1.67----------------65-------------50
hayraniim-----1.65---------------66----------------?
mmeerraall----1.65---------------56---------------50
pissy----------1.62--------------61---------------?
!!!!!!!!!!!!!! Tartılara Küsmeye SON! !!!!!!!!!
gorusuyoruz canım dun uzun uzun konustuk dun mektupda attım rahat o artık bıraz daha sımdı soforluk egıtımı alıyo komutanın saforu oldu sonra dahada rahat olucak ınsallah senınkı nasıl canım
ŞAFAK KIZLARININ DİYET LİSTESİ
!!!!!!!! TARTILARA KÜSMEYE SONNN !!!!!!
------------boy--------başlangıç kilo----hedef kilo
duygu c.----1.70--------------59--------------55
yengeç123---1.63---------------57------------50
angelgözde--1.70--------------58.5--------------55
_ kvsr_ ------1.63--------------61--------------55
grimsi_-------1.70--------------61--------------58
nefesim-------1.67----------------65-------------50
hayraniim-----1.65---------------66----------------?
mmeerraall----1.65---------------56---------------50
pissy----------1.62--------------61---------------?
!!!!!!!!!!!!!! Tartılara Küsmeye SON! !!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?