Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkese selam
kızlar durun hemen panik yapmayın daha neyin ne olacağı belli değil hemen üzülmeyin inşallah haklarında hayırlısı olur böyle dua edin
belki batıda olup rahat askerlik yapamayacaktı bunlar belli olmaz belki doğuda daha rahat olacak ne bileyim moralinizi bozmayın lütfen yoksa geçmez bu günler
kendi kendinizi teselli edin

Yenı gelen arkadaslarımızzzzz fatma nefıse kızlarrrrrr acemlık ızmır foça mı??Kol halındemı ustaya gıdıceklermıs yanı 23er kişilik tim halınde mı?? Bu arada hoşgeldnız aramız

hosbulduk canım.yok canım fatmannkini bilmiyorum ama benimki acemilik suan foca.bilmiyorum canım suan posta cavusu olmus işte eger meslekci sınavlarına girerse gitmeme ihtimali var benimkinin inşallah girer sınavlara.. tim olarak giderse buyuk ihtimal topluca giderler canım 17 mi 23 mü tam bilmiyorum ama acemilikteki gruplarıyla gittiklerini duymustum.

merhaba kızlar nasılsınız bakim

nefise cnm inan hiç belli etmez nereye düşeceği benim nişanlımda hep diodu doğu olcak yüzde doksan ama şimdi allaha çok şekür iyi bir yerde

evlenmek ıste daha ne ıstıceksın
onun hevesıyle bıtırsın ıste

Nefısecım öncelıkleee foça tım halındemı gönderıyor bunu öğren ama sanırıım .benım askerım agır bır yerde yaptı ISPARTADA acemılıgı yaptı ustaya kol halınde 23er kişilk gıtdıler bunun cıdden cok ıyı yanı var zorluk cekmıyor cunku arkadaslıkları zaten acemlkte pekişti ve acemlıgı 28 gun yapmadı 65 gun yaptı.Fakat ıspartda meslekcı secımı dahi yapmadılar...doğuya cıktı usta.Çavuşun bıraz zorlukları vardır ama sen merak edme.

ya canım ben doguya gitmesi hariç benimkinin biraz deli olmasına yanıyorum.hemen posta cavuslugunu kabul etmiş.zaten komando olmayı kendi istemişti.dinlemicek beni tim olmak için elinden geleni yapcak işte.ordan sınır bölge karakollarına gönderiyolarmıs arastırdıgıma göre.nasil teselli edeyim canım kendimi gecmez bana yeri belli olana kadar zaman .Allahım koru aşkımı sana emanet rabbim.yeri belli olucagı gunun aksamı ruya görmüştüm nolurr Allahım o gercek olmasın nolurrrr

nefısecımmm karakolllar daha rahat öncelıkle..Sınır dıyorsun ama herkes de sınıra vermıyorlar bıraz öncede dedım gbı Isprtada bı kol tam sınıra gıtdı bı koll ıste bılındık olan sınır bölgelerıne gıtdı kımı de daha tehlıkesı az bölgelerde..

netten bakmıstım canım tim halinde gidiyolarmıs.ama benimkine sormadım hiç.aradıgında sorarım.ama aglamamam lazım işte sorarsam tutamam kendimi.bilmiyorum canımm inşallah orda yaparlar meslekci secimi elektronik haberlesme mezunu tanınmıs canak anten sirketinde kurulumcuydu ordanda belgesi var. programlarını falan biliyo. turktelekomda stajda yaptı anksör tamirini kurulumunu elektronik alet yapımını gayet iyi biliyo.ama yinede tim olmak istemesine anlam veremiyorum canım ben.elinde okadar imkan varken neden bunu yapıyo

anladım canım artık bol bol dua etmekten baska carem yok.aradıgında da tekrar tekrar söylicem mutlaka girsin o sınavlara eger varsa tabi orda sınav.ya abimin arkadasıda siirtte karakola gitmişti cok tehlikeli diyolardı ama rahatı acayip iyiydi.ama insan yinede korkuyo be canım.cok korkuyo
saol canım yardımcı oldugun için cok tesekür ederim

vala cnım benımkı de ses yetenegı var yarsmalrı var enstruman calıyor ses okulundan mezun guzel sanatlar..Ve suan iç guvenlık operasyon tımı..Askerıyeye okadar cok meslekcı lazım deıl.Bız belkı gaznoda yapar rahat eder dıyorduk ama olmadı.

1 hafta olmus hemen baslamıs tatlım ya
ama gözünaydın iş bulmus olması cok iyi sizin icin
dügün ne zaman

nişanlımısın cnm evlenirsin artık işte bulmuş:79:

saolun kızlarr
sözlü nişanlı değilizz bu yaz nişan istiyoruz seneyede Allah kısmet ederse düğün
bunlar için para lazım o yüzden hemen işe girmek istedi..
zaten iyide oldu sıkılır tek başına evde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…