Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anladım canım hayırlısı olsun yaa bi arasın konusayım bakalım.söz verdim gelene kadar kilo alıcam diye ama bu gidişle biraz zor olucak. sizin safak kac çaglacım?

arkadaşlar benim profil resmim görünmüyo acaba neden yardımcı olabilirmisiniz yeni katıldığım için tam bilmiyorum

Sen sımdıden bunları duusunme ınankı neyın ne olacagı bellı olmuyor cnm.Yemın törenını gıt kesnlkle.Mehtap saymaya basla

siyah inci hayırlı olsun canım işe başlıyormuş seninki

nefisecim bizim acemilik de tokat a çıkmıştı ve tokatta acemilik yapanlar mutlaka ama mutlaka sınırlara veriliyormuş bende acemiyken öğrenip çok üzülmüştüm
evet sınıra çıktı ama bulgaristan sınırında şuan aşkım orda görev yapıyor inşallah sizinde böyle güzel sonuçlanır canım
askerinde bu kadar hevesli olmasın ya biraz da seni düşünsün hem eşim her zaman der askerlikte pek öne çıkmak iyi değildir der mesela çok hızlı koşar ve atışta da birinci olmuştu acemilikte ama ustalardan öyle duyduktan sonra kendini geri çekti biraz da olsa

Sen sımdıden bunları duusunme ınankı neyın ne olacagı bellı olmuyor cnm.Yemın törenını gıt kesnlkle.Mehtap saymaya basla

gidicem tabiki canımm gitmemmi hiçç.kayınvalidem bırakmaz beni mutlaka götürür yemin törenine.27gün sonra yanındayım bitek o avutuyo beni kuzum

bizde öyle dedik canım azıcık sümsük olmaya calıs etrafta cok bilmiş gibi gezinme uyusuk ol dedik ama canım nerdeee hiç sanmam öyle bişey yapıcanı.yeni focada alayın orda indiğimizde gözleri ışıldadı resmen.ya kzuum ben kendisinin komando olmak için muayenede belirttiğini duyunca aglamıstım o sonra sonra beni üzülüyo görünce senin için gitmemeye calıscam askmm yoksa kimse tutamaz beni demişti.anlattık hepsini bir bir fazla öne cıkma dedik ama şınav bile cekmeyi denemiş gitmeden 25 i geciyo şınavda falan. o tur seylerle sınava sokuyolarmıs.tim olmasın diye korkarken özel tim olmaz inşallah canımyaa

nıye bu kadar cok ıstıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…