vala cnım benımkı de ses yetenegı var yarsmalrı var enstruman calıyor ses okulundan mezun guzel sanatlar..Ve suan iç guvenlık operasyon tımı..Askerıyeye okadar cok meslekcı lazım deıl.Bız belkı gaznoda yapar rahat eder dıyorduk ama olmadı.
anladım canım artık bol bol dua etmekten baska carem yok.aradıgında da tekrar tekrar söylicem mutlaka girsin o sınavlara eger varsa tabi orda sınav.ya abimin arkadasıda siirtte karakola gitmişti cok tehlikeli diyolardı ama rahatı acayip iyiydi.ama insan yinede korkuyo be canım.cok korkuyo
saol canım yardımcı oldugun için cok tesekür ederim
arkadaşlar benim profil resmim görünmüyo acaba neden yardımcı olabilirmisiniz yeni katıldığım için tam bilmiyorum
Sen sımdıden bunları duusunme ınankı neyın ne olacagı bellı olmuyor cnm.Yemın törenını gıt kesnlkle.Mehtap saymaya basla
anladım canım hayırlısı olsun yaa bi arasın konusayım bakalım.söz verdim gelene kadar kilo alıcam diye ama bu gidişle biraz zor olucak. sizin safak kac çaglacım?
gidicem tabiki canımm gitmemmi hiçç.kayınvalidem bırakmaz beni mutlaka götürür yemin törenine.27gün sonra yanındayım bitek o avutuyo beni kuzum
Üsttten sağ üstten bı profılıme tıkla bakım cnm ordan gözkuyomu?
nisanliyiz zaten kizlar gelincede hemen evlenicez bunlari bilio zaten ne bulcam bilemedim yardim edinnn
siyah inci hayırlı olsun canım işe başlıyormuş seninki
nefisecim bizim acemilik de tokat a çıkmıştı ve tokatta acemilik yapanlar mutlaka ama mutlaka sınırlara veriliyormuş bende acemiyken öğrenip çok üzülmüştüm
evet sınıra çıktı ama bulgaristan sınırında şuan aşkım orda görev yapıyor inşallah sizinde böyle güzel sonuçlanır canım
askerinde bu kadar hevesli olmasın ya biraz da seni düşünsün hem eşim her zaman der askerlikte pek öne çıkmak iyi değildir der mesela çok hızlı koşar ve atışta da birinci olmuştu acemilikte ama ustalardan öyle duyduktan sonra kendini geri çekti biraz da olsa
Çok guzel bır duygu vallla yemın törenı cnım..
evt gözdecim görünüyo oraya tıklayınca
evet canımm.o anı sabırsızlıkla bekliyorumm bi sarılıcam kokusuna doyana kadarda bırakmıycam hiç kollarımdan bitanemi
evt gözdecim görünüyo oraya tıklayınca
nıye bu kadar cok ıstıyobizde öyle dedik canım azıcık sümsük olmaya calıs etrafta cok bilmiş gibi gezinme uyusuk ol dedik ama canım nerdeee hiç sanmam öyle bişey yapıcanı.yeni focada alayın orda indiğimizde gözleri ışıldadı resmen.ya kzuum ben kendisinin komando olmak için muayenede belirttiğini duyunca aglamıstım o sonra sonra beni üzülüyo görünce senin için gitmemeye calıscam askmm yoksa kimse tutamaz beni demişti.anlattık hepsini bir bir fazla öne cıkma dedik ama şınav bile cekmeyi denemiş gitmeden 25 i geciyo şınavda falan. o tur seylerle sınava sokuyolarmıs.tim olmasın diye korkarken özel tim olmaz inşallah canımyaa
cnım ordan bı profl resmnı değiştrsennn
bence sen avatarını degistirmek istiyosun sanırım profilini degil:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?