Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Melekcım kontrol panelı var yukarda ona tıklıynca ayarlar falan gelıyor orda profl resmnı deısgtermek ıstersen profl resmı değiştr avatar resmı değiştrmek ıstersen avatar resmı değiştr dersın tatlım.

safagı 2gün önce girdigimde yazmıslardı canım ama diger topikteydi sanırım.nasıl yapıyoruz bilmiyorumki kuzum ben, konu sahibimi yazıo onları :26:

tatlım lady dıe arkadas var bızım lısteyı o arkadasmız tutuyor safagını ve mehtabını soyle ben msnden yazıyım ladye senı de alsn lısteye

nıye bu kadar cok ıstıyo

nebileyim canımyaa bende anlamıyorumm aslında bensiz duramaz bana hiç kıyamaz ama o konuda cok hassas işte.45dakikalık yoldan gece gündüz farketmez sırf aglıyorum diye beni 5dk görmek için gelirdi.ama askerlik konusunda hep bildim bileli öyle düşünüyo.bi türlü vazgeciremedim.sanırım askerliğini en unutulmaz sekilde gecirmek istiyo.hep derdi komando olayımki askerlik yaptım diyebileyim derdi

ICAN cnm ALLAH KAVUSTURSUN..12sınde mı gıdıyordu? 90a 4 b tertıp mı? yoksa bahrıyelı mı?

EVET cnm 12sınde gdıo ama 90a 4b deıl bu dedıgın 90 dogumlularmı oluoo benımkı 87lii ama bu dedıgın sekılde bılmıorumm dHA ILK defa asker yolluorumm hayatımda:97:

EVET cnm 12sınde gdıo ama 90a 4b deıl bu dedıgın 90 dogumlularmı oluoo benımkı 87lii ama bu dedıgın sekılde bılmıorumm dHA ILK defa asker yolluorumm hayatımda:97:

benimkide 88li canım ama hangi dönemde gidiyorsa onun tertibinde oluyor.kendi dogum yılı değil sanırım. 90/4 canım benimki

hımm anladım tatlım da pekı bu dedıgın 90/4 fln sımdıden bellı olmusmudur yanı haftaya mı bellı olur .benımkıne pek sormak ıstemıorumm hemen moralı bozuoo sınırlenıo

tamam cnım soylerım ne dmek burda hepımız bırbırımze destek olucaz kı gunler daha rahat geçiversn.

evet canım haklısın.ama gercekten cok iyisiniz.insan öyle cok rahatlıyorki burda anlatamam.kimselerle paylasamıyorum ailemle özellikle üzülmesinler diye.ama burdaki herkesin ortak noktası var ve cidden gercekten yararlı bi forum

hımm anladım tatlım da pekı bu dedıgın 90/4 fln sımdıden bellı olmusmudur yanı haftaya mı bellı olur .benımkıne pek sormak ıstemıorumm hemen moralı bozuoo sınırlenıo

yok canım zaten suan askere giden herkesin devresi 90/4. yani 90lı genclerin bu yılki son tertibi demek.mesela sennki eger 2011in ilk aylarında gitseydi 91/1 olucaktı.

kızlar kendınızı sallamyın toparlanın bakalım bı dusunun allah nasıp edıpde dondugunde bızlerı ınsallah cok guzel beklıoo bunu dusunun we kendınızı motıvee edın ben wala ole yapı orumm dondugunde ınsllah nısan yapıcaz tek tesellım bu lutfen ııı sleer dusunelım ..bızımkılerın gıdıp gelenlerden ne eksıgıı warr hepsıdee aslanlar gıbı ALLAHIN IZNIYLE ALINLARINI GERE GERE GELICEKLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…