sen sımdıden lısteye yasdır cnm mehtabınıııı gördkce mutlu olursun dılersen şafagınıda yasdır tabı..
bnm de öyleydi canm ya ama askere gtmedn uğradı yanıma gercktn zor oluyo Allah sabr versn canm
safagı 2gün önce girdigimde yazmıslardı canım ama diger topikteydi sanırım.nasıl yapıyoruz bilmiyorumki kuzum ben, konu sahibimi yazıo onları :26:
benımkıde ugradı yanıma bıkac gun once ama wedalasmak tam bır olumdu..allah razı olsunnn ftmgl06 ALLAH HEPIMIZE SABIRLAR WERSIN
nıye bu kadar cok ıstıyo
tatlım lady dıe arkadas var bızım lısteyı o arkadasmız tutuyor safagını ve mehtabını soyle ben msnden yazıyım ladye senı de alsn lısteye
benımkıde ugradı yanıma bıkac gun once ama wedalasmak tam bır olumdu..allah razı olsunnn ftmgl06 ALLAH HEPIMIZE SABIRLAR WERSIN
ICAN cnm ALLAH KAVUSTURSUN..12sınde mı gıdıyordu? 90a 4 b tertıp mı? yoksa bahrıyelı mı?
EVET cnm 12sınde gdıo ama 90a 4b deıl bu dedıgın 90 dogumlularmı oluoo benımkı 87lii ama bu dedıgın sekılde bılmıorumm dHA ILK defa asker yolluorumm hayatımda:97:
tamam canım cok saol moral verdiğin için
safak 454 mehtap 27
tamam cnım soylerım ne dmek burda hepımız bırbırımze destek olucaz kı gunler daha rahat geçiversn.
hımm anladım tatlım da pekı bu dedıgın 90/4 fln sımdıden bellı olmusmudur yanı haftaya mı bellı olur .benımkıne pek sormak ıstemıorumm hemen moralı bozuoo sınırlenıo
yok canım zaten suan askere giden herkesin devresi 90/4. yani 90lı genclerin bu yılki son tertibi demek.mesela sennki eger 2011in ilk aylarında gitseydi 91/1 olucaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?