Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inşallah canımm inşallah bende güzel hayaller kuruyodum canım ama onsuz kalma ihtimalim oldugunu düşündükce cıldırıyorumm işte.bide postacı cavus oldugunu duyunca moralim bozuldu ama simdi biraz iyiyim askımın aramasını bekliyorumm

nese canım ya hepımızın hakkında hayırlısı olssunn artıkk beklemekten baska sabırlı olmaktan baska caremız yok malesef:84:

hosbulduk bebegım tertıp gecmıyo gunler ya askımı cook ozledım sen nasılsın canımm

aahhhh be cnm sorma valllaaaaaaaa bende özledımmmmm ki of offfffffff.acemıdekı kadar raht da arıyamıyor acemıde cok sık arıyor du cok agır bır yer olmasına ragmen..smdı daha yenıler ya ustada oyuzden herlde.Nyse cnm bnm ckmam lazm ck öpyrm

tamam canım optum bende

anladım ama bozma moralini bence hayırlısı olsun dıye dua et sag salım gelsınde askerlermz
ınsallah ıkna edersın dıyecek bısey yok

bizim de 454 yrn 453 derken gecicek ama cok zorr coookkk...

evet cok zor canım ama yapıcak bişey yok.beklemek sorun değil beklerim özlesemde olur gelicek deyip avuturum kendimi ama usta birliği belli olup rahatı oturaklaşana kadar gercekten cok zorlanıcaz.Allah kavustursun buarada tatlım nerde sennki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…