kızlar kendınızı sallamyın toparlanın bakalım bı dusunun allah nasıp edıpde dondugunde bızlerı ınsallah cok guzel beklıoo bunu dusunun we kendınızı motıvee edın ben wala ole yapı orumm dondugunde ınsllah nısan yapıcaz tek tesellım bu lutfen ııı sleer dusunelım ..bızımkılerın gıdıp gelenlerden ne eksıgıı warr hepsıdee aslanlar gıbı ALLAHIN IZNIYLE ALINLARINI GERE GERE GELICEKLER
Heee anladım canım aydınlattıgın ıcın tesekkurler wala bılmıodum
inşallah canımm inşallah bende güzel hayaller kuruyodum canım ama onsuz kalma ihtimalim oldugunu düşündükce cıldırıyorumm işte.bide postacı cavus oldugunu duyunca moralim bozuldu ama simdi biraz iyiyim askımın aramasını bekliyorumm
olsun kuzum ne demişler bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıp.bizimde bilmediklerimiz cok bilenlerden yavas yavas ögrenicez inşallah birsürü ninemiz var burda ögreniriz merak etme sen
nese canım ya hepımızın hakkında hayırlısı olssunn artıkk beklemekten baska sabırlı olmaktan baska caremız yok malesef:84:
hg meralimmmmm tertibimmmmmmmm
hosbulduk bebegım tertıp gecmıyo gunler ya askımı cook ozledım sen nasılsın canımm
aahhhh be cnm sorma valllaaaaaaaabende özledımmmmm ki of offfffffff.acemıdekı kadar raht da arıyamıyor acemıde cok sık arıyor du cok agır bır yer olmasına ragmen..smdı daha yenıler ya ustada oyuzden herlde.Nyse cnm bnm ckmam lazm ck öpyrm
nefıse gece 12den sora safagın 456mı oluck cnm
bizim de 454 yrn 453 derken gecicek ama cok zorr coookkk...
nebileyim canımyaa bende anlamıyorumm aslında bensiz duramaz bana hiç kıyamaz ama o konuda cok hassas işte.45dakikalık yoldan gece gündüz farketmez sırf aglıyorum diye beni 5dk görmek için gelirdi.ama askerlik konusunda hep bildim bileli öyle düşünüyo.bi türlü vazgeciremedim.sanırım askerliğini en unutulmaz sekilde gecirmek istiyo.hep derdi komando olayımki askerlik yaptım diyebileyim derdi
bizim de 454 yrn 453 derken gecicek ama cok zorr coookkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?