Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım böylee yaparsan eline bişey geçmez ki ama daha çok üzersin kendinii ve beni de Dediğin gibi kışın günler kısaa kış bittimi zatenn sizin ne kalacak kii az var azz dahaa yeni başlayanlar varr onları getirrr gözünün önünee onlar da daha askerliğe adım atmayanları getirsinn
Hemm bak bitirdikk sizin önünüzz açıldııı sevinmenizzz lazımmm

eneeeeeeem çok sevindim kıs aldın demek
bende 2 tan aldıydım iyi yaptın iyi eve gidince actın mı nasıl begendin mi bende kaldırdım onları zulama
güzel günlerde kullan emi

bi yarın olsun kurtulurum siteresten bi duyuyım geldiğini kavuşymda pazartesi bi şekilde gelir o burdayken pazar günü uyku girmez gözüme

aynen aynenn ben çıkıyım da birazz saçlarımaa maşa yapıyımm belki görürüm bugün belli olmazzz hazırlık yapayımm yine dee öptümm seni görüşüzzz

Sevinmesine seviniyorum sizin bitti sıra bize geliyor diye Haklısın tabi yenileri görünce kendimi daha iyi hissediyorum ama cidden gdogru zaman gectikce daha da zor oluyo sabrsızlıklar artıooo

kıskanıyorummm aammmmaaaa kzıımm öyle ballandıra ballandıra anlatmayınn
kuuzm bir gün gelecek bir gün kalacak dedikleri bu olsa gerek seninde kalacak daha dün gibi hatırlıyorum geldiğin günü zaman geçiyor bak benim şafak nerden nereye geldi
eneeeeeeem çok sevindim kıs aldın demek
bende 2 tan aldıydım iyi yaptın iyi eve gidince actın mı nasıl begendin mi bende kaldırdım onları zulama
güzel günlerde kullan emi
yok kızım açarmıyım dedin ya şişiyo diye cesaret edemedim süpriz olcak evlenince açıcam onunda şafağı var mustafaya dedim böyle böyle 2 kişilik aldım çeyizime diye diyo ki güzel ısıtıcak mı dedim ısıtr tabi ısıtmaz mı ama dedim hala yastığımız yok diyoki olmasın kolumu yastık yaparım sana kurban olurum ben ona ya bide odun diyorum sevdiceğime
aynen aynenn ben çıkıyım da birazz saçlarımaa maşa yapıyımm belki görürüm bugün belli olmazzz hazırlık yapayımm yine dee öptümm seni görüşüzzz
tamam kuzu süslen bakalım kısmet olur bugün görürsün belkiiiii
atar atar atmak zorunda bir gün gelecek 1 gün kalacak

Olsunn canımmm hatırlaman bile güzel benim içinn.. Rabbim sizi de kavuştursun en kısa zamandaa İyi dileklerin için teşekkür ederimm. Benimkini kaçırdın ama bu gece de büşrayı yolluyoruzzz ona gelll

Amin canım ..
İnşallah gelicem bu gece dün tam bu saatlerde olmuştu sorun umarım bu gece bişey olmaz.

Bu arada nasılsın büşracım ne hissediyorsunn?

Amin canım ..
İnşallah gelicem bu gece dün tam bu saatlerde olmuştu sorun umarım bu gece bişey olmaz.

Bu arada nasılsın büşracım ne hissediyorsunn?
gelceğini kendime sindirdim artk gelcek duygusu bastırdı ama dokunmadan hissetmeden onun yüzünü nefesini yanımda hissettmeden inanmycam yarın 1de ucağı var ama biz pazatesi görüşcez şu günler bi geçse hla zaman geçmiyor gibi geliyor sanki buraya izne geliyomuş gibi hisediyorum

ay kanım kaynadı valla sanki benim askerim geliyomuş gibi
o zaman pazartesi iyice hasret gider canım benim..Bitti artık bitti ne izni yaa ay süperrrrrr
Ya baksana daha yeni tanıştık benim daha çok yolum var ve siz tek tek gidiyorsunuz

kaykeyytolarrrrrrrrrrrr bennn geldimmm leleee sakineeee sınav gazisiiii olarak geldimm :D çok zordu bee anacım benim suçum yok

kaykeyytolarrrrrrrrrrrr bennn geldimmm leleee sakineeee sınav gazisiiii olarak geldimm :D çok zordu bee anacım benim suçum yok

Hoşgeldin canımo
ooooooo kredili sistem sizin ananızı ağlatıyodur eminim:2:
:2:Ben yıllık mutlak sisitem çok rahatım 2 kere girer çıkarım<..
Ama hakkatten zor muydu ya bende hiç çalışamıyom bu aralar:26::26:

haklısın canımmm akşamm kaçta depüklicez seniii iffetten sonra olsun kızz
11:4te olsun ozaman 12den sonraya gönderin benim askerime benide askerimide burya
bizim askerlerimiz gelsede biz burdayız kızım nereye bizden kurtulmak mı amacım ne bırakmam kızım sizi

hoşbuldum canımcımm yaa zordu ama ben hiç çalışmadım kii ondan bana daha zordu 1 saate bitirdim çıktım o ayrı D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…