11:4te olsun ozaman12den sonraya gönderin benim askerime benide askerimide burya
bizim askerlerimiz gelsede biz burdayız kızım nereye bizden kurtulmak mı amacım nebırakmam kızım sizi
hoşbuldum canımcımm yaa zordu ama ben hiç çalışmadım kii ondan bana daha zordu 1 saate bitirdim çıktım o ayrı D
Aşk olsun ne kurtulması.Evet bizim de inş.depük gecemzi siz yaparsınız.Ve ben yine kendi depük gecemde internet sorunu yaşarmışım ayyy atarım pcyii camdan aşağı kesinn
Evet canm en azından son 1 ay çıkmış sorulara falan baksaydın.Ama takma kafana yaaa büt.e kalmazsın inş.
kuzummm bütt yok artık krdili sistemdeeeee oldugu kadar hayırlısı .ddD: kalcam diye şartlandırıyorum kendimi üzülmüyüm diye haha
Ayy ben yıllık mutlaktayım ya hala.Gerççi bizim bölüm de seneye kredili sisteme geccekmiş.Ya zorlaşıyo aöf de yavaş yavaş.
hahahah yarın gitme gel heycanımı paylaş benimmmmsusss kızımm yaa yarında sınav var gerginim zaten zamann kaybı hiç gitmsem daha iyi olur beeeeee
yok kuzum olmaz senin depüğünde allahn izniyle bi sorunAşk olsun ne kurtulması.Evet bizim de inş.depük gecemzi siz yaparsınız.Ve ben yine kendi depük gecemde internet sorunu yaşarmışım ayyy atarım pcyii camdan aşağı kesinn
evett kuzummm napsakta sınıfta kalsınlarr diye totlarını yırtıyorlarrrrrr totolarınıııııı
hahahah yarın gitme gel heycanımı paylaş benimmmm
yok kuzum olmaz senin depüğünde allahn izniyle bi sorunbir gün gelecek sizede br gün kalcak
yaaaaa bennn teldennnn canlı canlı bağlanırımm sana kuzumm benimmmm gidiyimm iki soru tuttursamm karrD
Geçri bi yandan iyi de oldu yatarak geçiyolar nasılsa diye düşünen kurumlar hangi üniv. mezunu olursa olsun aöf olmasın diye şart koşuyolar.Görsünler artık kendi kendine çalışıp geçen insanların diğer üniv. mezunlarından farkı olmadığınıı..
büşracım ekledin mi msne beni
ben msndeyim ama ç.dışısn sen
git ya git tamam yaçok işine yarıycak1 yıl yat 3 günde geç ohh ne güzel memleket ya
evet kuzumm aynen öyle katılıyroum gerçi benim bölüm yeni olduğu için ben hep çalışmak zorunda kladı ortalamam da gayet iyi ama bu sene hiç içimden gelmedi yaa
Seni çok iyi anlıyorum canım insanın aklı başka biyerde oluncahiçbşey yapası gelmiyo
evett kuzummm benimmm kayıplarr yaşamakkk ve beklemekkk zor zor bir yıldaa yaaa
Neyseki zaman hakikatten herşeyin ilacı canım.İnancını yitirmemişsin ama sen
evett kuzumm benimmm bunudaaa çok şükürrr msn ekle kız benideeeeeeee özel mesaj attım sanaaaa aaaa
Ekledim canım benim mesaj sayım hala 100 olmadığı için özel msj atamıyorum mail attm bende saana bak maillerine ekle sende beni
mail gelmedi ki kuzum yaaa :Ss anlamadım bak şimdi duu büşten alıyımm adresini
Al canım al.hakkatten o nerelerdee?Askeriyle konuşuyo herhalde
msnde konuşuyoruzz bizz demedi konuşuyoruk diyee kuzumm işi vardırr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?