Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

11:4te olsun ozaman 12den sonraya gönderin benim askerime benide askerimide burya

bizim askerlerimiz gelsede biz burdayız kızım nereye bizden kurtulmak mı amacım ne bırakmam kızım sizi

Aşk olsun ne kurtulması.Evet bizim de inş.depük gecemzi siz yaparsınız.Ve ben yine kendi depük gecemde internet sorunu yaşarmışım ayyy atarım pcyii camdan aşağı kesinn

hoşbuldum canımcımm yaa zordu ama ben hiç çalışmadım kii ondan bana daha zordu 1 saate bitirdim çıktım o ayrı D

Evet canm en azından son 1 ay çıkmış sorulara falan baksaydın.Ama takma kafana yaaa büt.e kalmazsın inş.

kuzummm bütt yok artık krdili sistemdeeeee oldugu kadar hayırlısı .ddD: kalcam diye şartlandırıyorum kendimi üzülmüyüm diye haha

kuzummm bütt yok artık krdili sistemdeeeee oldugu kadar hayırlısı .ddD: kalcam diye şartlandırıyorum kendimi üzülmüyüm diye haha

Ayy ben yıllık mutlaktayım ya hala.Gerççi bizim bölüm de seneye kredili sisteme geccekmiş.Ya zorlaşıyo aöf de yavaş yavaş.

evett kuzummm napsakta sınıfta kalsınlarr diye totlarını yırtıyorlarrrrrr totolarınıııııı
Ayy ben yıllık mutlaktayım ya hala.Gerççi bizim bölüm de seneye kredili sisteme geccekmiş.Ya zorlaşıyo aöf de yavaş yavaş.

susss kızımm yaa yarında sınav var gerginim zaten zamann kaybı hiç gitmsem daha iyi olur beeeeee
hahahah yarın gitme gel heycanımı paylaş benimmmm
Aşk olsun ne kurtulması.Evet bizim de inş.depük gecemzi siz yaparsınız.Ve ben yine kendi depük gecemde internet sorunu yaşarmışım ayyy atarım pcyii camdan aşağı kesinn
yok kuzum olmaz senin depüğünde allahn izniyle bi sorun bir gün gelecek sizede br gün kalcak

evett kuzummm napsakta sınıfta kalsınlarr diye totlarını yırtıyorlarrrrrr totolarınıııııı

Geçri bi yandan iyi de oldu yatarak geçiyolar nasılsa diye düşünen kurumlar hangi üniv. mezunu olursa olsun aöf olmasın diye şart koşuyolar.Görsünler artık kendi kendine çalışıp geçen insanların diğer üniv. mezunlarından farkı olmadığınıı..

büşracım ekledin mi msne beni
ben msndeyim ama ç.dışısn sen

yaaaaa bennn teldennnn canlı canlı bağlanırımm sana kuzumm benimmmm gidiyimm iki soru tuttursamm karrD
hahahah yarın gitme gel heycanımı paylaş benimmmm

yok kuzum olmaz senin depüğünde allahn izniyle bi sorun bir gün gelecek sizede br gün kalcak

evet kuzumm aynen öyle katılıyroum gerçi benim bölüm yeni olduğu için ben hep çalışmak zorunda kladı ortalamam da gayet iyi ama bu sene hiç içimden gelmedi yaa

ne bir yılı annem yaa kasım 1 de kitapları verdilerr hiç yardımcı kitap yokk aöfnin verdiğine talimmm 1 ay 10 gün süre var kpss kursu hafta sonu hafta içi kurs yaşamıyım mı kızım bennnnnnnnnnn veeee 7 dersss
git ya git tamam ya çok işine yarıycak1 yıl yat 3 günde geç ohh ne güzel memleket ya

evet kuzumm aynen öyle katılıyroum gerçi benim bölüm yeni olduğu için ben hep çalışmak zorunda kladı ortalamam da gayet iyi ama bu sene hiç içimden gelmedi yaa

Seni çok iyi anlıyorum canım insanın aklı başka biyerde olunca hiçbşey yapası gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…