Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Büşra evet açmamakla iyi yapmıssın ben ucunu bantladım, yoksa kirlenir öyle büyük boşete koydum kaldırdım ...
Çok kalın değiller ama güzel çok begendim ben kendimizde kullanabiliriz ince ve hafif tam benim kullandıklarım gibi..

hayırlısıyla yarın burda heycan dorukta sende ne var ne çok

hadi bakalım bi daha asla ayrı düşmezsiniz inşallah
bende pek bişey yok anacım sıkılıyorum yaa :106:
içimden ne kitap okumak ne ev işi yapmak ne de başka bişey geliyo
uff :105:

hadi bakalım bi daha asla ayrı düşmezsiniz inşallah
bende pek bişey yok anacım sıkılıyorum yaa :106:
içimden ne kitap okumak ne ev işi yapmak ne de başka bişey geliyo
uff :105:
oyy canım benim ya kıyamam sana hiççç niye böyle oluyor :105:

hoş geldinnnnnnnnnn yeşimcimmm nasılsın bakalımmmm

bak kuzum bende evdeyim oturuyorum askerimi bekliyorum hep geziceksin diye bişey yok ki :106: istanbulda otruyodun sen :44:

evet istanbuldayım canım.. askerim asker olmadan önce bi tek onunla gezerdim zaten :106:
evde durmayı da seviyorum ama kimseyle görüşmemek de kötü be bacım yaa
en azından bir işim olsa o da iyi gelir çeyize başlıycam kısmetse
o zaman tek başıma da giderim alışverişe falan ama o yok bu yok bunaldım işte

aman sorun ettiğin şeye bak istanbuldaysan toplanırız biizm kızlar gezeriz ne olcak yaniiiii bi toplanma daha yaparukk bacım snın için canın sıkılmasn

aman sorun ettiğin şeye bak istanbuldaysan toplanırız biizm kızlar gezeriz ne olcak yaniiiii bi toplanma daha yaparukk bacım snın için canın sıkılmasn
buluşmalar görüşmeler güzel olur tabii insana moral verir de benim sorunum biraz içime kapanık olmam galiba :26: dolu dolu dostluklarım olsun isterdim ama etrafım kuru kalabalık sanki..
Bense 4 aydir ewde oturuorum ne is ne sokak asker beklemek cok zor

işte onu diyorum bir iş veya en azından meşgul edecek bişeyler bulsak daha güzel olur bence asker beklemek otobüs beklemeye benzememeli

hoş geldin canım yeni gördüm seni burda asker mi bekliyosun sende ?

Evet bende bekliorum hosbulduk canim tesekkuredri. Birkac kez yazdim ama forumu daha yeni yeni cozuyorum yazdigim cewaplari bulamiyorum falan o sebepten kusurumabakmayin ogrencem yavastan :)

Evet bende bekliorum hosbulduk canim tesekkuredri. Birkac kez yazdim ama forumu daha yeni yeni cozuyorum yazdigim cewaplari bulamiyorum falan o sebepten kusurumabakmayin ogrencem yavastan :)

oy oy öğrenirsin zor değil sende ifadeler de açık değil sanırım bak canım en yukarıda kontrol paneli var ona tıklıyorsun, çıkan sayfada sol taraftaki lila rengi menüden seçenekleri düzenle'yi bulup tıklıyorsun, sonra yeni açılan sayfanın en aşağısında sondan üçüncü sırada mesaj seçeneklerinden standart editör'ü seçip kaydediyorsun vee ifadelerin emrinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…