hoş geldinnnnnnnselam ben de geldim :106:
hoş geldinnnnnnn
hayırlısıyla yarın burdahoşbuldum canım naber nasılsın hayırlı olsun teskere gelmiş
hayırlısıyla yarın burdaheycan dorukta sende ne var ne çok
oyy canım benim ya kıyamam sana hiççç niye böyle oluyor :105:hadi bakalım bi daha asla ayrı düşmezsiniz inşallah
bende pek bişey yok anacım sıkılıyorum yaa :106:
içimden ne kitap okumak ne ev işi yapmak ne de başka bişey geliyo
uff :105:
oyy canım benim ya kıyamam sana hiççç niye böyle oluyor :105:
hoş geldinnnnnnnnnn yeşimcimmm nasılsın bakalımmmmSelam kızlarrrrrrrr
bak kuzum bende evdeyim oturuyorum askerimi bekliyorum hep geziceksin diye bişey yok ki :106:millet geziyor tozuyor arkadaşlarıyla falan bende öyle bir faaliyet de yok ondan mı acep :106:
hoş geldinnnnnnnnnn yeşimcimmm nasılsın bakalımmmm
bak kuzum bende evdeyim oturuyorum askerimi bekliyorum hep geziceksin diye bişey yok ki :106:istanbulda otruyodun sen :44:
aman sorun ettiğin şeye bak istanbuldaysan toplanırız biizm kızlar gezeriz ne olcak yaniiiiievet istanbuldayım canım.. askerim asker olmadan önce bi tek onunla gezerdim zaten :106:
evde durmayı da seviyorum ama kimseyle görüşmemek de kötü be bacım yaa
en azından bir işim olsa o da iyi gelir çeyize başlıycam kısmetse
o zaman tek başıma da giderim alışverişe falan ama o yok bu yok bunaldım işte
hoş geldin canım yeni gördüm seni burda asker mi bekliyosun sende ?Bense 4 aydir ewde oturuorumne is ne sokak asker beklemek cok zor
buluşmalar görüşmeler güzel olur tabii insana moral verir de benim sorunum biraz içime kapanık olmam galiba :26: dolu dolu dostluklarım olsun isterdim ama etrafım kuru kalabalık sanki..aman sorun ettiğin şeye bak istanbuldaysan toplanırız biizm kızlar gezeriz ne olcak yaniiiiibi toplanma daha yaparukk bacım snın için canın sıkılmasn
Bense 4 aydir ewde oturuorumne is ne sokak asker beklemek cok zor
hoş geldin canım yeni gördüm seni burda asker mi bekliyosun sende ?
Evet bende bekliorum hosbulduk canim tesekkuredri. Birkac kez yazdim ama forumu daha yeni yeni cozuyorum yazdigim cewaplari bulamiyorum falan o sebepten kusurumabakmayin ogrencem yavastan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?