oy oy öğrenirsin zor değilsende ifadeler de açık değil sanırım bak canım en yukarıda kontrol paneli var ona tıklıyorsun, çıkan sayfada sol taraftaki lila rengi menüden seçenekleri düzenle'yi bulup tıklıyorsun, sonra yeni açılan sayfanın en aşağısında sondan üçüncü sırada mesaj seçeneklerinden standart editör'ü seçip kaydediyorsun vee ifadelerin emrinde
Tamam denicem tesekkuredrim sekerim :)))
Beni nicin tebrik etmiyorsunuz yahu
rica ederimm tebrikler çok güzel olmuş
hehe yaptim cok sagol canimcigim
Kızlarrr 1 saattir askerimleee aynıı şehirdeyizzz bu çok güzell duyguu saat geç olduğu için daha göremedimm çokk üzülüyorumm kalbimm burukkk(( ama geldi yaa o bilee bana yeterr
rica ederimm tebrikler çok güzel olmuş
canımmm çok sevindim sağ salim gelmesineeallahım bir daha hiiiiiççç ayırmasın sizii
Kızlarrr 1 saattir askerimleee aynıı şehirdeyizzz bu çok güzell duyguu saat geç olduğu için daha göremedimm çokk üzülüyorumm kalbimm burukkk(( ama geldi yaa o bilee bana yeterr
Tesekkurler kizlar :) bittimi askerlik yaaaaa coookkkk guzell ne mutlu sana darisi basimiza.
dğrudur canım ben değişiklik olsun diye dedimbuluşmalar görüşmeler güzel olur tabii insana moral verir de benim sorunum biraz içime kapanık olmam galiba :26: dolu dolu dostluklarım olsun isterdim ama etrafım kuru kalabalık sanki..
olsun kuzum geç olsun güç olmasın şafak kaç askerin nerde kaç yaşındasın isim neEvet bende bekliorum hosbulduk canim tesekkuredri. Birkac kez yazdim ama forumu daha yeni yeni cozuyorum yazdigim cewaplari bulamiyorum falan o sebepten kusurumabakmayin ogrencem yavastan :)
hoş geldin canım benm maşallah baya bi yemişsin şafağını kısa dönemmi senin uzun mu isim ne buarada ?:)) meraba arkadaşlar benimde askerimmm varr(( $157 atarsa kaç olur düşünmek istemiyorumm ( 2:
hhaahahah aynen toplanıp gün yapalım kısıır börek çay keyfiiii süper olrExlusive arkadasim cok dogru soyluyor ugras bulmamiz lazim gecmiyor gunleryapicak hicbirsey bulamiyorum ben film izle uyu sacina bakip yap fln filan eee bitti hergun ayni seyler napsaaakkkk? Gun falanmi yapsak acaba
Beni nicin tebrik etmiyorsunuz yahu
kuzummmm bak ben şimdiden saç bakımı cilt bakımı hepsini yapıyorum yarın buluşmycaz ama pazartesiye kadar kendimi anca hazır hissederimmmDÜnn itibariyleee bitti çok şükürr amaa halaa kavuşamadımm
Aminn canımm aminnn
Evet burda olduğunu bilmek güzelde burda olup da görüşememekte çok kötüymüş bee ağladımm sinirimdendğrudur canım ben değişiklik olsun diye dedim
olsun kuzum geç olsun güç olmasın şafak kaç askerin nerde kaç yaşındasın isim ne
hoş geldin canım benm maşallah baya bi yemişsin şafağını kısa dönemmi senin uzun mu isim ne buarada ?
hhaahahah aynen toplanıp gün yapalım kısıır börek çay keyfiiii süper olr
tebrikler ikinci tebriğinde bendenolsnnnnn
ayyy ne güzel bişey ya olsun kuzum pazartesi ne güne duruyo burda olduğunu biliyosun ya oda yeter
Aminn canım kimseye vermesnnnHadi gözün aydın canım Allah başka ayrılıklar vermesin bu son olur inş
Evett büşraaa sorgularınaaa başladıı yineeeyeni yarencikler isimlerinizi öğrenebilir miyizkısaca kendinizi tanıtabilr misiniz?_ :44:
evet göz kamaştırıcı ama o şafak askerimin benim şafağım 2 bana güneş pazartesş doğacak inş.BÜŞRA tickerin göz kamaştırıcı Muhteşem inanılmaz tarif edecek bir şey bulamadım
Sadece 1
dğrudur canım ben değişiklik olsun diye dedim
olsun kuzum geç olsun güç olmasın şafak kaç askerin nerde kaç yaşındasın isim ne
hoş geldin canım benm maşallah baya bi yemişsin şafağını kısa dönemmi senin uzun mu isim ne buarada ?
hhaahahah aynen toplanıp gün yapalım kısıır börek çay keyfiiii süper olr
tebrikler ikinci tebriğinde bendenolsnnnnn
ayyy ne güzel bişey ya olsun kuzum pazartesi ne güne duruyo burda olduğunu biliyosun ya oda yeter
kuzummmm bak ben şimdiden saç bakımı cilt bakımı hepsini yapıyorum yarın buluşmycaz ama pazartesiye kadar kendimi anca hazır hissederimmmaz önce suratmu görsen alçıpen gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?