Adim ebru 25 yasindayim nisanliyim ve safagim 49 istanbuldayim nisanlim sayesinde ne calisiorum nede sokaga cikabiliorum herseye laf edio kiskanc :)
memnunn oldumm canımm benim adımda sevdee
Aynısındann bende de varr bi tanee amaa benn hakkından geliyorum onunn
mahallenin muhtarı geldiii hanımmmmmEvet burda olduğunu bilmek güzelde burda olup da görüşememekte çok kötüymüş bee ağladımm sinirimden
Aminn canım kimseye vermesnnn
Evett büşraaa sorgularınaaa başladıı yineee
olsun yabende büşra 21 yaşındayım şafak 1 askerim yarın istnbulda ama asıl şafağım 2 askerimle pazartesi görüşcezAdim ebru 25 yasindayim nisanliyim ve safagim 49 istanbuldayim nisanlim sayesinde ne calisiorum nede sokaga cikabiliorum herseye laf edio kiskanc :)
olsun ya üzülme az kaldı şafak 2 görcezzzz hafta sonu çabuk geçerayyy o yüzz maskesindenn bendee yaptımmm tahmin edebiliyorummsaçlarıımı bilee yaptımm ama göremiyorumm
Adim ebru 25 yasindayim nisanliyim ve safagim 49 istanbuldayim nisanlim sayesinde ne calisiorum nede sokaga cikabiliorum herseye laf edio kiskanc :)
genelii böylee oluyorr ben hak veriyorum bazen ama benide anlamasıı lazımm banada zaman geçmiyorr ne şanslıyım ki okulumm varr öylee böylee bitirdik bu işiBende cok memnun oldum sevdecim demekki hepsi askerde boyle oluo benciller yaaa ben hakkindan zaman zaman gelebiliyorum. Yani gelemiorum hehekafai yicem ewde oturmaktan yakindaaaaaaa
kızlar bişey sorcam ya allah aşkına cvp verin bu dağıtım izni askerliktenmi değilmi
kızlar bişey sorcam ya allah aşkına cvp verin bu dağıtım izni askerliktenmi değilmi
3 gün evci izni var diğeri kendi izninden canımmm :26: niye ne oldu çok evhamlı sordun :44:kızlar bişey sorcam ya allah aşkına cvp verin bu dağıtım izni askerliktenmi değilmi
oyy ne güzel hoş geldinn cnaımmmmkızlaaaarrrrr bu gece manısaya gdyrmm aşkıma surprizeee :)
3 gün evci izni var diğeri kendi izninden canımmm :26: niye ne oldu çok evhamlı sordun :44:
oyy ne güzel hoş geldinn cnaımmmm
mahallenin muhtarı geldiii hanımmmmmo günlerde gelcek görüşcez
son 2 sabır sabır şafak bitmiyor gördğün gibi geldi ama şafağa devammmm devremmmm
olsun yabende büşra 21 yaşındayım şafak 1 askerim yarın istnbulda ama asıl şafağım 2 askerimle pazartesi görüşcezkısa dönemmi uzun dönem mi canım askerliğin
olsun ya üzülme az kaldı şafak 2 görcezzzz hafta sonu çabuk geçer
busecimmmm hoş geldinnn gözümden kaçmış nasılsın napıyosun bakalımmmmbenden bi tane daha varmış ama bende biraz olsun hakkından geliorum kuzum artık..
tamm muhtarsınn vallaa bendeee azaa olim mi hee olim mimahallenin muhtarı geldiii hanımmmmmo günlerde gelcek görüşcez
son 2 sabır sabır şafak bitmiyor gördğün gibi geldi ama şafağa devammmm devremmmm
olsun yabende büşra 21 yaşındayım şafak 1 askerim yarın istnbulda ama asıl şafağım 2 askerimle pazartesi görüşcezkısa dönemmi uzun dönem mi canım askerliğin
olsun ya üzülme az kaldı şafak 2 görcezzzz hafta sonu çabuk geçer
busecimmmm hoş geldinnn gözümden kaçmış nasılsın napıyosun bakalımmmm
tamm muhtarsınn vallaa bendeee azaa olim mi hee olim minee bitmekk bilmezzz şafakmışş arkadaşş yaaa keşkee evli olsaydıkk şuandaaa bunu o kdr çok istiyorum kii
huhhuuuuuuuu bnnn geldimmmm
yokk ız bu akşam böyle biz varız nedense çok var şafağı uzun uzun olan senden bilem çok fzlaYa ne guzel herkesinki bitmis bi benmi kaldim yaniii( kisa donem canim ama 49 kaldi yani var dahahhhhhaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?