Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Adim ebru 25 yasindayim nisanliyim ve safagim 49 istanbuldayim nisanlim sayesinde ne calisiorum nede sokaga cikabiliorum herseye laf edio kiskanc :)

memnunn oldumm canımm benim adımda sevdee
Aynısındann bende de varr bi tanee amaa benn hakkından geliyorum onunn

memnunn oldumm canımm benim adımda sevdee
Aynısındann bende de varr bi tanee amaa benn hakkından geliyorum onunn

Bende cok memnun oldum sevdecim demekki hepsi askerde boyle oluo benciller yaaa ben hakkindan zaman zaman gelebiliyorum. Yani gelemiorum hehe kafai yicem ewde oturmaktan yakindaaaaaaa

Evet burda olduğunu bilmek güzelde burda olup da görüşememekte çok kötüymüş bee ağladımm sinirimden

Aminn canım kimseye vermesnnn

Evett büşraaa sorgularınaaa başladıı yineee
mahallenin muhtarı geldiii hanımmmmm o günlerde gelcek görüşcez
son 2 sabır sabır şafak bitmiyor gördğün gibi geldi ama şafağa devammmm devremmmm
Adim ebru 25 yasindayim nisanliyim ve safagim 49 istanbuldayim nisanlim sayesinde ne calisiorum nede sokaga cikabiliorum herseye laf edio kiskanc :)
olsun yabende büşra 21 yaşındayım şafak 1 askerim yarın istnbulda ama asıl şafağım 2 askerimle pazartesi görüşcez kısa dönemmi uzun dönem mi canım askerliğin
ayyy o yüzz maskesindenn bendee yaptımmm tahmin edebiliyorumm saçlarıımı bilee yaptımm ama göremiyorumm
olsun ya üzülme az kaldı şafak 2 görcezzzz hafta sonu çabuk geçer

Bende cok memnun oldum sevdecim demekki hepsi askerde boyle oluo benciller yaaa ben hakkindan zaman zaman gelebiliyorum. Yani gelemiorum hehe kafai yicem ewde oturmaktan yakindaaaaaaa
genelii böylee oluyorr ben hak veriyorum bazen ama benide anlamasıı lazımm banada zaman geçmiyorr ne şanslıyım ki okulumm varr öylee böylee bitirdik bu işi
kızlar bişey sorcam ya allah aşkına cvp verin bu dağıtım izni askerliktenmi değilmi

askerlikten sayılıyorrr

Ya ne guzel herkesinki bitmis bi benmi kaldim yaniii ( kisa donem canim ama 49 kaldi yani var dahahhhhhaaaaaaa

tamm muhtarsınn vallaa bendeee azaa olim mi hee olim mi nee bitmekk bilmezzz şafakmışş arkadaşş yaaa keşkee evli olsaydıkk şuandaaa bunu o kdr çok istiyorum kii

tamm muhtarsınn vallaa bendeee azaa olim mi hee olim mi nee bitmekk bilmezzz şafakmışş arkadaşş yaaa keşkee evli olsaydıkk şuandaaa bunu o kdr çok istiyorum kii

Babam askerken annemler evliymis hatta annem ablama hamileymis oylesi daha zor diyorlar sevdecim ama bencede sence keske evli olsaydikkkkkkkk :)

Ya ne guzel herkesinki bitmis bi benmi kaldim yaniii ( kisa donem canim ama 49 kaldi yani var dahahhhhhaaaaaaa
yokk ız bu akşam böyle biz varız nedense çok var şafağı uzun uzun olan senden bilem çok fzla için rahat olsunnnn kızım bide hızlandırılmış kurla gidiyosun biz ölme eşeemmmm ölme kuru 460 yedik be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…