Babam askerken annemler evliymis hatta annem ablama hamileymis oylesi daha zor diyorlar sevdecim ama bencede sence keske evli olsaydikkkkkkkk :)
abooowwww sonunda seni gördükkkkkkızlar şafağımız 1
kuzum yaaaaaaa bi an kimse beni görmedisandım valla..
napıyım herşey aynı valla..bugünün dünden farkı bir gün daha eksik olması..
depükün kaçta kuzum?
abooowwww sonunda seni gördükkkkkşafak listesi yapıyorum senin kim olduğunu bilmeden yazıyodumm düne yazmıştım seni şafak 1 diye :26: neyseki ikimiz birmişiz
yokk ız bu akşam böyle biz varız nedense çok var şafağı uzun uzun olan senden bilem çok fzlaiçin rahat olsunnnn kızım bide hızlandırılmış kurla gidiyosun biz ölme eşeemmmm ölme kuru 460 yedik be
anammmm 2 depük mü atıcazz bugünn
abooowwww sonunda seni gördükkkkkşafak listesi yapıyorum senin kim olduğunu bilmeden yazıyodumm düne yazmıştım seni şafak 1 diye :26: neyseki ikimiz birmişiz
buseeeeee kuzummmm benimm k.bakmaaa yaaa benn kendimee gelemedimm halaaa o burda ve ben göremiyorumm fare boyama oynu oynuyorum şuanda yanii düşün halimii
onu şuanda bende çok isterdimmmmm işte :123:tamm muhtarsınn vallaa bendeee azaa olim mi hee olim minee bitmekk bilmezzz şafakmışş arkadaşş yaaa keşkee evli olsaydıkk şuandaaa bunu o kdr çok istiyorum kii
hoş geldinnnnnhuhhuuuuuuuu bnnn geldimmmm
11:45 dedik ama ne olursa kaçta olursa olsun fark etmez sabaha kadar burdayımmmmkuzum yaaaaaaa bi an kimse beni görmedisandım valla..
napıyım herşey aynı valla..bugünün dünden farkı bir gün daha eksik olması..
depükün kaçta kuzum?
SEVDEEEEEE gördün mü kız 6 ayı sorun etmiyor sen 2 günü sorun ediyorsunnnn!!!!!!evet kızlar bayadır yoktum anneannemi kaybettim nete pek uğramıodum şafagımız 1 yarın sabah gelio inş nişanlım darısı hepinizin başına ben 6 ay sonra görücem canlı olarak nişanlımı yurt dışında yaşadığım için ama olsun bir sorunumuzda kalmadı evlilik hazırlıklarına başıcaz inş gelince
genelii böylee oluyorr ben hak veriyorum bazen ama benide anlamasıı lazımm banada zaman geçmiyorr ne şanslıyım ki okulumm varr öylee böylee bitirdik bu işi
askerlikten sayılıyorrr
canım dağıtım izni 1 aylık iznınden dusuluomus bende bugun öğrendım
3 gün evci izni var diğeri kendi izninden canımmm :26: niye ne oldu çok evhamlı sordun :44:
oyy ne güzel hoş geldinn cnaımmmm
dağıtım iznide askerin izninden düşer tatlım..o zamanda şafak sayılır yani..
onu şuanda bende çok isterdimmmmm işte :123:
hoş geldinnnnn
11:45 dedik ama ne olursa kaçta olursa olsun fark etmez sabaha kadar burdayımmmmevet dün 2ydi bugün 1
davulunn sesi uzaktan hoş geliyor galibaaBence iyiki evli değilsiniz yoksa benim gibi boş boş oturup günlerin geçmesini beklerdiniz.En azından şimdilik hayatınızın merkezi değil askeriniz.
kuzummmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaa senin halin şuan hal değil zaten o yüzden saymıom seni..
eee konuştunuzmu?doya doya konuşmanın tadıda başkadır tatlım..
ay ben geride kaldım
şafağım 444
ay ben geride kaldım
şafağım 444
kızlar yani 7 gün kullanmayan kullanandan 7 gün erken terhis oluyo demi bu şekilde askerlikten sayılmadığı ortaya çıkar çünkü adam belki kullanmak istemiyo neden askerlikten sayılsınki 7 gün izin kullananla aynı gün terhis olsun
444 müü senn daha az değilmiydi kızz sülüs tarihi kaç sennkinin??:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?