Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Babam askerken annemler evliymis hatta annem ablama hamileymis oylesi daha zor diyorlar sevdecim ama bencede sence keske evli olsaydikkkkkkkk :)

yaa olsunnn ben de ne güzll şimdii sevgiliminn yanındaa olurdummm böyleee içimi çeke çeke ağlamazdımm
Biri bizii evlendirsin sizz yine nişanlısınuzz ebrucumm bizde söz bilee yok inşş. işee girsee de birr söz yapsakk

kuzum yaaaaaaa bi an kimse beni görmedisandım valla..

napıyım herşey aynı valla..bugünün dünden farkı bir gün daha eksik olması..

depükün kaçta kuzum?

buseeeeee kuzummmm benimm k.bakmaaa yaaa benn kendimee gelemedimm halaaa o burda ve ben göremiyorumm fare boyama oynu oynuyorum şuanda yanii düşün halimii

Bence iyiki evli değilsiniz yoksa benim gibi boş boş oturup günlerin geçmesini beklerdiniz.En azından şimdilik hayatınızın merkezi değil askeriniz.

Masallah iradenize hayran kaldimsupersiniz. Ben simdiden siyanlardayim yaaaa bitsin artik istiyorum.bide bizim askerden hemen once cok buyuk bir problemimiz oldu ailelerimiz artik istemiyo evlenmemizi simdi nisanlim gelince bide onlarla ugrascazzz o yuzden bana hiiccc gecmiyo gunler evlenebilcekmiyiz acep diye

anammmm 2 depük mü atıcazz bugünn

abooowwww sonunda seni gördükkkkk şafak listesi yapıyorum senin kim olduğunu bilmeden yazıyodumm düne yazmıştım seni şafak 1 diye :26: neyseki ikimiz birmişiz

evet kızlar bayadır yoktum anneannemi kaybettim nete pek uğramıodum şafagımız 1 yarın sabah gelio inş nişanlım darısı hepinizin başına ben 6 ay sonra görücem canlı olarak nişanlımı yurt dışında yaşadığım için ama olsun bir sorunumuzda kalmadı evlilik hazırlıklarına başıcaz inş gelince

buseeeeee kuzummmm benimm k.bakmaaa yaaa benn kendimee gelemedimm halaaa o burda ve ben göremiyorumm fare boyama oynu oynuyorum şuanda yanii düşün halimii

kuzummmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaa senin halin şuan hal değil zaten o yüzden saymıom seni..

eee konuştunuzmu?doya doya konuşmanın tadıda başkadır tatlım..

tamm muhtarsınn vallaa bendeee azaa olim mi hee olim mi nee bitmekk bilmezzz şafakmışş arkadaşş yaaa keşkee evli olsaydıkk şuandaaa bunu o kdr çok istiyorum kii
onu şuanda bende çok isterdimmmmm işte :123:
huhhuuuuuuuu bnnn geldimmmm
hoş geldinnnnn
kuzum yaaaaaaa bi an kimse beni görmedisandım valla..

napıyım herşey aynı valla..bugünün dünden farkı bir gün daha eksik olması..

depükün kaçta kuzum?
11:45 dedik ama ne olursa kaçta olursa olsun fark etmez sabaha kadar burdayımmmm evet dün 2ydi bugün 1

SEVDEEEEEE gördün mü kız 6 ayı sorun etmiyor sen 2 günü sorun ediyorsunnnn!!!!!!

canım benim hakkında hayrlı olsun akşam gel beraber ikimizin depüğünü yapsın kafa dağıtalım olmaz mı

genelii böylee oluyorr ben hak veriyorum bazen ama benide anlamasıı lazımm banada zaman geçmiyorr ne şanslıyım ki okulumm varr öylee böylee bitirdik bu işi

askerlikten sayılıyorrr

canım dağıtım izni 1 aylık iznınden dusuluomus bende bugun öğrendım

3 gün evci izni var diğeri kendi izninden canımmm :26: niye ne oldu çok evhamlı sordun :44:

oyy ne güzel hoş geldinn cnaımmmm

dağıtım iznide askerin izninden düşer tatlım..o zamanda şafak sayılır yani..

kızlar yani 7 gün kullanmayan kullanandan 7 gün erken terhis oluyo demi bu şekilde askerlikten sayılmadığı ortaya çıkar çünkü adam belki kullanmak istemiyo neden askerlikten sayılsınki 7 gün izin kullananla aynı gün terhis olsun

onu şuanda bende çok isterdimmmmm işte :123:

hoş geldinnnnn

11:45 dedik ama ne olursa kaçta olursa olsun fark etmez sabaha kadar burdayımmmm evet dün 2ydi bugün 1

heh ii bari ben birazdan çıkıcam depüğüne yetişicem inş. zaten yetişemezsem bile ben geceleri çoğunlukla burdayım..

Bence iyiki evli değilsiniz yoksa benim gibi boş boş oturup günlerin geçmesini beklerdiniz.En azından şimdilik hayatınızın merkezi değil askeriniz.
davulunn sesi uzaktan hoş geliyor galibaa ama şimdii geldigi gibi yuvanızaa gelmesi senin yanınaa gelmesii nasıl bir duyguu ??

kuzummmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaa senin halin şuan hal değil zaten o yüzden saymıom seni..

eee konuştunuzmu?doya doya konuşmanın tadıda başkadır tatlım..

Kendimdee değilim vallaa
Birazcık konuştukk iştee kendii hattından araması bilee çok güzeldii. 3 4 kere aradı kısa kısaa Anlıcağın fazla Konuşamadıkk evdekilerlee takılıyorr işteee beyimizzz
busee naptıı biliyomsuunn geldiğii gibii eve çıkıp bavulunu bırakıpp arabasınaa binipp tur attıı yaaaa bu kadarr olmazzzz

bak cnm o 7 gün 30 günlük iznin içinde sayılıo..eğer o iznini kullanmazsa tabiki şafağından düşer..izinlerde şafağın içinde sayılıo çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…