Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aaaa yanaktan mııı
sen başla kendini yontmaya
şaka bi yana o kadar da saldırma zaten canım korkmasın çocuk
hahah napyım istek dışı tedbir alıyorum herhalde
bakkk şimdi kavuşana kadar bu modda kavuşmaya bir kala :18::18: kavuştuktan sonraaa hahah dunumodunsunodunuz:
hahhahah çok iyi anlatmışsınnnnnn seviyorum seni be seviyorummmmm
yok kızzzz ne artistliği ben bu aralar pek giremiyorum, muhtemelen sen beni geçersin bile kuzum
orası belli olmaz işte msjlarım 3000 küsür olmuş ne kalmış şurda 5 yıldıza 2000cik
huhuhuhuhuhu günaydın hatunlarrrr

günaydın hayatımmmmmm

yaaaaa öyle olmuyomuş kızım damdan düşer gibi :44:

ben öyle damdan düşer gibi sarılıvercem öpüvercem şok olacak

bakkk şimdi kavuşana kadar bu modda kavuşmaya bir kala :18::18: kavuştuktan sonraaa hahah dunumodunsunodunuz:

yeni smile harika olmuş kuzum eline sağlık

günaydın canııııım hoşgeldin ne var ne yok?????

hahahahaaa aynennn arkasına bakmadan kaçarmışşşşş nereye geldimm ben diyee

ben korkutucam gibi geliyor ama hadi bakalım görcez

yaa dün kimsecikler yoktu...bugün yine yetişemiyorum

Kızlar benim için gitme vakti geldi çattı

öğleden sonra uğramaya çalışacağım görüşmek üzere..

kuzummm bende seni seviyorummm yaaaa çok mutlu oldum senin adına amaaa mesaj attın ya önğme gelen tanıdııma arkadasım kavuştu diyorumm banane diyen gözlerle bana bakışlarını izledimm dün akşamm ::d birde osman gelseee ohooo deli diye tımarhaneye tıkarlar

selaaaaaaaaaam kızlar ben geldiiiiiim nasılsınız bakalım neler yapıonuz ben bayadır gıremıorum

hem işler cok hem düğün telaşı beni bir hayli yoruooooo eve gidip hemen yatıom iş desen cok yogun tempoya grdık yıl sonu dıe sanırım :26:

bu arada düğün tarihi 22 nisan 2012
son ve kesın tarıh p.tesi gun alcaz kızlarrr evim fılan zaten bılıodunuz hersey tmm beyaz esyalarım fılan geldı hersey sızın ıcınde gonlunuzce olsun askerlerınız hemencık gelsın dugunler dernekler kurulsun

benimkide dağıtım iznine glediğinde anahtarlık yapmıştı onu vermişti bana birde günlük tutuyoruz onları okumuştuk..
hani şu bot bağcığından yapılan anahtarlıklardan mı tatlım? benimki de yapmıştı

buuuucuuummm naber tatlım
deryammmmm şükür kavuşturanaa iyiyimmm canımcımm sen nasılsınnn yatma kalkma muhabbetleri dönmüş geçmişi okumaya fırsatım yok bir anlat bakm kısacaa
kızz ne yatması kalkması ayolll, duyan da yanlış anlıcak
askerim gelince onlarda kalcam diyorum da, olay bu yani

olabilir valla ben ikizler burcuyum biliyosun
aynen kuzumm, bilirim

devommmm kuzummm, 22 nisan daha güzel zaten, 1 nisan şaka gibi olurdu, iyi etmişiniz
Napıosun bakiim bu arada

Son düzenleme:

hoşgeldin canıııımmm
hayırlı olsun tarihi kesinleştirmişsiniz çooook sevindiiiiiim
allah hayırlısıyla bize de o günleri göstersin inşallaaaahhh

süperrrr bir haberr canımbenim ya çok mutlu oldummm gerçekten herşeyin en güzeli sizlerle olsun bir aksilik çıkmadann kavuşursunuzz inşaalahhhhh

ewet kuzum babamda ole ıstedı onu kırmayalım dedık bakalım kısmettt p.tesi belli olcak am a 22 nisan kesın gıbı
hoşgeldin canıııımmm
hayırlı olsun tarihi kesinleştirmişsiniz çooook sevindiiiiiim
allah hayırlısıyla bize de o günleri göstersin inşallaaaahhh

cok teskkur ederım darısı sızlerın basına ınsalaaah kızlar bugunler zor evet ama ınanın dugun ıslerı daha zorrrr

cok saol cnm benım darısı sızlere ıns. amin tek ıstegım mutlu huzurlu bır evlılık
süperrrr bir haberr canımbenim ya çok mutlu oldummm gerçekten herşeyin en güzeli sizlerle olsun bir aksilik çıkmadann kavuşursunuzz inşaalahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…