aaaa yanaktan mııı
sen başla kendini yontmaya
şaka bi yana o kadar da saldırma zaten canım korkmasın çocuk
deli kızyok yok ölmeyelim daha çok genciz ya..
huhuhuhuhuhu günaydın hatunlarrrr
ayyyyy çok güzllll yaaa şafakkk atsınn artıkkk patır patırrrr kavuşalım yaa depreşikk oluyorum yinee
Allah korusunn kuzumm yaa hepimiziii torunumuzun torununu görelimm cennete gidelimm
hahah napyım istek dışı tedbir alıyorum herhaldeaaaa yanaktan mııı
sen başla kendini yontmaya
şaka bi yana o kadar da saldırma zaten canım korkmasın çocuk
hahhahah çok iyi anlatmışsınnnnnnbakkk şimdi kavuşana kadar bu moddakavuşmaya bir kala :18::18: kavuştuktan sonraaa hahah dunumodunsunodunuz:
orası belli olmaz işte msjlarım 3000 küsür olmuş ne kalmış şurda 5 yıldıza 2000cikyok kızzzz ne artistliğiben bu aralar pek giremiyorum, muhtemelen sen beni geçersin bile kuzum
yaaaaa öyle olmuyomuş kızım damdan düşer gibi:44:
bakkk şimdi kavuşana kadar bu moddakavuşmaya bir kala :18::18: kavuştuktan sonraaa hahah dunumodunsunodunuz:
hahahahaaaaynennn arkasına bakmadan kaçarmışşşşş nereye geldimm ben diyee
günaydın tatlım hoşgeldinn
valla öyle olcak hepimiz yakın zamanlarda kavuşcaz mutluluklarımız biribirine karışacak
Kızlar benim için gitme vakti geldi çattı
öğleden sonra uğramaya çalışacağım görüşmek üzere..
hahah napyım istek dışı tedbir alıyorum herhalde
hahhahah çok iyi anlatmışsınnnnnnseviyorum seni be seviyorummmmm
orası belli olmaz işte msjlarım 3000 küsür olmuş ne kalmış şurda 5 yıldıza 2000cik
günaydın hayatımmmmmm
hani şu bot bağcığından yapılan anahtarlıklardan mı tatlım? benimki de yapmıştıbenimkide dağıtım iznine glediğinde anahtarlık yapmıştı onu vermişti bana birde günlük tutuyoruz onları okumuştuk..
kızz ne yatması kalkması ayolll, duyan da yanlış anlıcakderyammmmm şükür kavuşturanaa iyiyimmm canımcımm sen nasılsınnnyatma kalkma muhabbetleri dönmüş geçmişi okumaya fırsatım yok bir anlat bakm kısacaa
aynen kuzumm, bilirimolabilir valla ben ikizler burcuyum biliyosun
devommmm kuzummm, 22 nisan daha güzel zaten, 1 nisan şaka gibi olurdu, iyi etmişinizselaaaaaaaaaam kızlar ben geldiiiiiim nasılsınız bakalım neler yapıonuz ben bayadır gıremıorum
hem işler cok hem düğün telaşı beni bir hayli yoruooooo eve gidip hemen yatıom iş desen cok yogun tempoya grdık yıl sonu dıe sanırım :26:
bu arada düğün tarihi22 nisan 2012
son ve kesın tarıh p.tesi gun alcaz kızlarrr evim fılan zaten bılıodunuz hersey tmm beyaz esyalarım fılan geldı hersey sızın ıcınde gonlunuzce olsun askerlerınız hemencık gelsın dugunler dernekler kurulsun
selaaaaaaaaaam kızlar ben geldiiiiiim nasılsınız bakalım neler yapıonuz ben bayadır gıremıorum
hem işler cok hem düğün telaşı beni bir hayli yoruooooo eve gidip hemen yatıom iş desen cok yogun tempoya grdık yıl sonu dıe sanırım :26:
son ve kesın tarıh p.tesi gun alcaz kızlarrr evim fılan zaten bılıodunuz hersey tmm beyaz esyalarım fılan geldı hersey sızın ıcınde gonlunuzce olsun askerlerınız hemencık gelsın dugunler dernekler kurulsun
selaaaaaaaaaam kızlar ben geldiiiiiim nasılsınız bakalım neler yapıonuz ben bayadır gıremıorum
ewet kuzum babamda ole ıstedı onu kırmayalım dedık bakalım kısmettt p.tesi belli olcak am a 22 nisan kesın gıbıhani şu bot bağcığından yapılan anahtarlıklardan mı tatlım? benimki de yapmıştı
buuuucuuummm naber tatlım
kızz ne yatması kalkması ayolll, duyan da yanlış anlıcak
askerim gelince onlarda kalcam diyorum da, olay bu yani
aynen kuzumm, bilirim
devommmm kuzummm, 22 nisan daha güzel zaten, 1 nisan şaka gibi olurdu, iyi etmişiniz
Napıosun bakiim bu arada
hoşgeldin canıııımmm
hayırlı olsun tarihi kesinleştirmişsiniz çooook sevindiiiiiim
allah hayırlısıyla bize de o günleri göstersin inşallaaaahhh
süperrrr bir haberr canımbenim ya çok mutlu oldummm gerçekten herşeyin en güzeli sizlerle olsun bir aksilik çıkmadann kavuşursunuzz inşaalahhhhh
cok saol cnm benım darısı sızlere ıns. amin tek ıstegım mutlu huzurlu bır evlılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?