Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

heyyyyyyyyyyy bendee geldimm bendeee benide alın aranızaa başım ağrıyorr çok sıkıldımmm zatennn hadi kendime getirin beniiiii

heyyyyyyyyyyy bendee geldimm bendeee benide alın aranızaa başım ağrıyorr çok sıkıldımmm zatennn hadi kendime getirin beniiiii

şimdik ümran geeeel diye seslenecektim kalbim pek temizmiş
hemen bi sarılayım o zaman
bide şarkı söyliyim sana osman aga osman aga

güldürrdünn benii temiz kalpliii burcumm içinin güzelliği yüzüne yansıyann nur yüzlü yarenimmm

ohh bende sarıldımmm kuzumaaaa

osman ağayıda sonunda söyledinn hee geçen naza çekmiştinnn haydeeeeeee sabahlara dayanamammmm OSMANN ağaaaaa :
şimdik ümran geeeel diye seslenecektim kalbim pek temizmiş
hemen bi sarılayım o zaman
bide şarkı söyliyim sana osman aga osman aga

hehehehe bak bi osman aga daha var onu da söliyim
osman aga osman aga ar gelir ümrana karyola dar gelir

güzelllll özet tebrikk ederimm kuzummmmm D:d.d yaaa benim buraya gelmeden önceki durumum :126::120:sonraa buraya geldim sonraaa

bu da çok harika bi özet oldu tatlım benim için de aynı durum geçerli bi de bu duruma aytaç'ın yorumu var
o da şöyle ki;
buraya gelmeden önce buraya geldikten kısa süre sonra birazcık daha zaman geçince :99: biraz daha zaman geçince

hahahaa süperrsin kuzumm yaa evett ümrana karyola dar geliirr osmana ranza dar gelirr hobaa

aytaççç enişte görmesinn çok arkalarından konuşuyoruzya dedikodularını yapıyoruz ya acaba günaha giriyoz muu kızz D

bu dedikodu değil kuzum olanı söylüyoruz
ama görse benimki kıyamet kopar tam anlamıyla :18:
sen osmanın hakkından gelirsin de ben naparım bilemiyorum

osmannn bana hiç birşeyy demezz kuzum ben anlatıyorum zatenn azıcık kıskanıyor gibi geliyor bana birde geçen dedi böyle internet ortamı sanal arkadaslıklar bana samimi gelmiyor diyee laf dokunduruyorr alttan alttan bendee bizim nasıl konuştugumuzu görmeden bunu söylemen normal dedimm hiçi mahremiyet yok neresi yapmacık falan dedim öyle kapandııı ama aytaç eniştee yakar çıranııııı:18::18:
bu dedikodu değil kuzum olanı söylüyoruz
ama görse benimki kıyamet kopar tam anlamıyla :18:
sen osmanın hakkından gelirsin de ben naparım bilemiyorum

bak aytaç seni de korkutabildiyse ben haksız değilim yani

banaa göre zor erkek kuzumm yaa osmann çok ılımandır dinler anlar sabreder affeder sever öper koklar bağırmaz küfür etmez sigara içmez kahveye gitmez sözümden çıkmaz dürüttür yalan söylemez söylese sonra itiraf eder vs.. ben buna alışkınımm sizinde sert dediğimdedik falan ya ne biliyimm korktumm tabiii
bak aytaç seni de korkutabildiyse ben haksız değilim yani

senin sesin daha güzeeel
iyi napıyım hastalarla boğuşuyoruz
ama asıl boğuşma 21aralıkta olcak sanırım
grev varmış 21inde...
sen napıosun kuzummm?????
napıyım kuzu sisteme gir sistemden düş yeni yıla stok bırakmıyoruz off 1 yıl yatmışız resmen 1 aya sığdırmaya çalışıyoruz offf offff çok sıkıldımmmm

hey sen kendine gel sen sen haddini bil kızım çizgini aşma

tammmmmm 2 ay kalmışşş dolu dolu 2 ay küsürü püsürü yokkkkk

aytaç aynı karadeniz'e benzer bi bakarsın süt liman bi bakarsın kabarıp coşmuş alışana kadar zorlandım biraz ama alıştım artık bide öğrendim az çok neye ne tepki verir diye...
genelde ılımandır dinler ama çok detaycıdır...ona bişey anlatırken doğru kelimelerle doğru cümleyi kurmak lazım yarım kalırsa nasıl tamamlayacağı hiç belli olmaz o yönden zordur o zaman kabarıyor zaten bir anda...
dürüsttür affedicidir çoook sever ve sevdiğini belli eder...el üstünde taşır...
ama işte kırmızı çizgileri var o çizgilere dikkat etmem gerekiyor onun haricinde geçinilmeyecek biri değil...
yeterki o yumuşak damarını yakala tatlı dille sevgiyle istediğimi yaptırabiliyorum kırmız çizgiler hariç
ama biliyosun ben aşkımı bütün çizgileriyle seviyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…