hehehehe hoşgeldiiiiiiiiin
güzel seslimmmmm ince sözlümmmmmm napıyosun bakalım?
senin sesin daha güzeeel
iyi napıyım hastalarla boğuşuyoruz
ama asıl boğuşma 21aralıkta olcak sanırım
grev varmış 21inde...
sen napıosun kuzummm?????
heyyyyyyyyyyy bendee geldimm bendeee benide alın aranızaa başım ağrıyorr çok sıkıldımmm zatennn hadi kendime getirin beniiiii
şimdik ümran geeeel diye seslenecektim kalbim pek temizmiş
hemen bi sarılayım o zaman
bide şarkı söyliyim sana osman aga osman aga
Allah yardım etsin kuzummm ozamann sanaa
bu değil kuzum durumum aynen şu olacak bide şu bide şu en son da bu :84:
güldürrdünn benii temiz kalpliii burcumm içinin güzelliği yüzüne yansıyann nur yüzlü yarenimmm
ohh bende sarıldımmm kuzumaaaa
osman ağayıda sonunda söyledinn hee geçen naza çekmiştinnn haydeeeeeee sabahlara dayanamammmm OSMANN ağaaaaa:
güzelllll özet tebrikk ederimm kuzummmmm D:d.d yaaa benim buraya gelmeden önceki durumum :126::120:sonraa buraya geldimsonraaa
hehehehe bak bi osman aga daha var onu da söliyim
osman aga osman aga ar gelir ümrana karyola dar gelir
bu da çok harika bi özet oldu tatlım benim için de aynı durum geçerli bi de bu duruma aytaç'ın yorumu var
o da şöyle ki;
buraya gelmeden önceburaya geldikten kısa süre sonra birazcık daha zaman geçince :99: biraz daha zaman geçince
hahahaa süperrsin kuzumm yaa evett ümrana karyola dar geliirrosmana ranza dar gelirr hobaa
aytaççç enişte görmesinn çok arkalarından konuşuyoruzya dedikodularını yapıyoruz ya acaba günaha giriyoz muu kızzD
bu dedikodu değil kuzum olanı söylüyoruz
ama görse benimki kıyamet kopar tam anlamıyla :18:
sen osmanın hakkından gelirsin de ben naparım bilemiyorum
osmannn bana hiç birşeyy demezz kuzum ben anlatıyorum zatenn azıcık kıskanıyor gibi geliyor bana birde geçen dedi böyle internet ortamı sanal arkadaslıklar bana samimi gelmiyor diyee laf dokunduruyorr alttan alttan bendee bizim nasıl konuştugumuzu görmeden bunu söylemen normal dedimm hiçi mahremiyet yok neresi yapmacık falan dedim öyle kapandııı ama aytaç eniştee yakar çıranııııı:18::18:
bak aytaç seni de korkutabildiyse ben haksız değilim yani
napıyım kuzu sisteme gir sistemden düş yeni yıla stok bırakmıyoruz off 1 yıl yatmışız resmen 1 aya sığdırmaya çalışıyoruz offf offff çok sıkıldımmmmsenin sesin daha güzeeel
iyi napıyım hastalarla boğuşuyoruz
ama asıl boğuşma 21aralıkta olcak sanırım
grev varmış 21inde...
sen napıosun kuzummm?????
heyyyyyyyyyyy bendee geldimm bendeee benide alın aranızaa başım ağrıyorr çok sıkıldımmm zatennn hadi kendime getirin beniiiii
banaa göre zor erkek kuzumm yaa osmann çok ılımandır dinler anlar sabreder affeder sever öper koklar bağırmaz küfür etmez sigara içmez kahveye gitmez sözümden çıkmaz dürüttür yalan söylemez söylese sonra itiraf eder vs.. ben buna alışkınımm sizinde sert dediğimdedik falan ya ne biliyimm korktumm tabiii
banaa göre zor erkek kuzumm yaa osmann çok ılımandır dinler anlar sabreder affeder sever öper koklar bağırmaz küfür etmez sigara içmez kahveye gitmez sözümden çıkmaz dürüttür yalan söylemez söylese sonra itiraf eder vs.. ben buna alışkınımm sizinde sert dediğimdedik falan ya ne biliyimm korktumm tabiii
tammmmmm 2 ay kalmışşş dolu dolu 2 ay küsürü püsürü yokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?