Selam kızlaaaarrr
Selam kızlaaaarrr
allah kavuştursunnn canımmm.şu zamana kadar hiçbir erkek arkadaşıma hedye almılkıım yok bir türlü kısmet olmadı.2012den umutluyum inşallah:))
güzel bir kazak alabilirsin,veya sevdiği ne ise gidebeileceksen kalpli kurabiyeler yapıp götürebilirsin canım..[/QU
amin caanımm.evet kazak bende düşündüm ama emin değilim ama yinede çookkk teşekkür ederim kurabiye biraz zor canım çünkü kıbrısta askerim yaaa(((
o zaman kazak olur kıbrıs çok soğuk diyoılar,kendi el emeği işlemeli havluda koyabilirsinn..baş harfilerini yaparsınn..atkı örebilirsin canım..
hoşgeldin ecoşkooommmmm
mmmmmmmmmmmmmm harika görünüyooooooooooooo
evettt yaa.hafasınu olmalıı:)
şeyy cadım kazanım şafak anlamında yenisin dedi sanırsam ceydoş, kızmayenimiiiiiiiiiiiiiiikız 2 ay olcak Allah ın her günü her gecesii burdaymm
sağoll tatlımmm, ayy şafağım maşallahları hakedecek kıvama gelmeye başladı wallaohhhhhhhhhhhhhh çok saol meleğim benimm
maşallah şafağına
ececimmmmmSelam kızlaaaarrr
Allah kavuştursun, ben atkı örüyorum askerime, kaybolursa üzülmeyeceğin bişeyler gönder...[amin caanımm.evet kazak bende düşündüm ama emin değilim ama yinede çookkk teşekkür ederim kurabiye biraz zor canım çünkü kıbrısta askerim yaaa(((
maşallah tertip hadi azalıo azalıo
allah kavuştursunnnn...son 4 ay 7 günn..
şeyy cadım kazanım şafak anlamında yenisin dedi sanırsam ceydoş, kızma
sağoll tatlımmm, ayy şafağım maşallahları hakedecek kıvama gelmeye başladı walla
ececimmmmmhoşgeldim yawrummm
Allah kavuştursun, ben atkı örüyorum askerime, kaybolursa üzülmeyeceğin bişeyler gönder...
hoş geldinnn kuzuuuuuuuSelam kızlaaaarrr
azalıyo valla yagel 17 Mayıs geeel
Amin cümlemiziyedik koca 460'ı nerdeyse... darısı şafağı çok olan yarenlere inşallah
Hoşbulduk şekerrrrr nasılsınn nasıl gidiyor işşşşşhoşgeldin ecoşkooommmmm
mmmmmmmmmmmmmm harika görünüyooooooooooooo
Hoşbuldukk iyiyim canım sağoll sen nasılsınn,neler yapıyorsun ?selam canım hoşgeldin nasılsın,ben eskilerden tatlikis:)
o zaman kazak olur kıbrıs çok soğuk diyoılar,kendi el emeği işlemeli havluda koyabilirsinn..baş harfilerini yaparsınn..atkı örebilirsin canım..
Hoşbuldukk tatlımmmmmşeyy cadım kazanım şafak anlamında yenisin dedi sanırsam ceydoş, kızma
sağoll tatlımmm, ayy şafağım maşallahları hakedecek kıvama gelmeye başladı walla
Allah kavuştursun, ben atkı örüyorum askerime, kaybolursa üzülmeyeceğin bişeyler gönder...
iyiyim tatlım, sen nasılsın? şafağımız 131 olduuu, atarsaaaa 130Nasılsınnn ? Şafak kaç olduu
hoş geldinnn kuzuuuuuuu
siz çok kötüsünüz yaaaaaaaaaaa
Büşüm hoşbuldukkkk nasılsınnnnnnnn ?hoş geldinnn kuzuuuuuuu
siz çok kötüsünüz yaaaaaaaaaaa
iyiyim tatlım, sen nasılsın? şafağımız 131 olduuu, atarsaaaa 130
selam canım hoşgeldin nasılsın,ben eskilerden tatlikis:)
Hoşbulduk şekerrrrr nasılsınn nasıl gidiyor işşşşş
walla bi ara öyle sanıodum tatlım, ama maşallah bu aralar çok hızlı geçiyor zaman, çok güzel oluo böle, heyecan sardı şimdiden.. bugün salon bakmaya gitcem iş çıkışı, bakalım kısmet:26:tabi ya hep öle zamanın geçmiceğini,maşallah denilmiceğini mi sandın kuzum:)
sağol canımamin canım senide allah kavuştursun evet kaybolursa üzülmeyeceğim birşey göndermek lazım
walla bi ara öyle sanıodum tatlım, ama maşallah bu aralar çok hızlı geçiyor zaman, çok güzel oluo böle, heyecan sardı şimdiden.. bugün salon bakmaya gitcem iş çıkışı, bakalım kısmet:26:
sağol canım
ayyy evetttt eceeeemmmm yaaa walla bitiyor 100ler, rüyada gibiyim heee, inanamıyorum hiçBüşüm hoşbuldukkkk nasılsınnnnnnnn ?
Bende iyiyim kuzum sağol..
Maşallah ya 100ler bitiyor deryaaaaa
ewet ben yine arada gelip görmüştüm seni, aslında cadım da buranın muhtarıdır herkesi tanır da, seni gözden kaçırmış sanırsam, ehh yaşlanıo tabi zamanlahaftasonumu demek istedn
kızarmıym hiç yaaaaaaaaaaonla hiç karşılaşmadık doğru düzgün napsın haklı garip kendinceeee
nasıl gitsin canım şimdilik öyle bekliyorum geçmiş sayfada yazmıştım zeynebe oda sormuştuda
haftasonumu demek istedn
kızarmıym hiç yaaaaaaaaaaonla hiç karşılaşmadık doğru düzgün napsın haklı garip kendinceeee
nasıl gitsin canım şimdilik öyle bekliyorum geçmiş sayfada yazmıştım zeynebe oda sormuştuda
kısmetse evlencez ceydacım ya, yeter gari beklediğimizgelince evlencenizmi kız hemen
ayyy evetttt eceeeemmmm yaaa walla bitiyor 100ler, rüyada gibiyim heee, inanamıyorum hiç100lere gelmek bile çok uzaktı ki ben bitiriyorum artık
ewet ben yine arada gelip görmüştüm seni, aslında cadım da buranın muhtarıdır herkesi tanır da, seni gözden kaçırmış sanırsam, ehh yaşlanıo tabi zamanlasedaaaaaa duyuyor musun beni, bi cwp yaz die kulaklarını çınlatıp duruyorum amaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?