Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Selam kızlaaaarrr

selam canım hoşgeldin nasılsın,ben eskilerden tatlikis:)

yenimiiiiiiiiiiiiiii kız 2 ay olcak Allah ın her günü her gecesii burdaymm
şeyy cadım kazanım şafak anlamında yenisin dedi sanırsam ceydoş, kızma

ohhhhhhhhhhhhhh çok saol meleğim benimm

maşallah şafağına
sağoll tatlımmm, ayy şafağım maşallahları hakedecek kıvama gelmeye başladı walla

Selam kızlaaaarrr
ececimmmmm hoşgeldim yawrummm

[amin caanımm.evet kazak bende düşündüm ama emin değilim ama yinede çookkk teşekkür ederim kurabiye biraz zor canım çünkü kıbrısta askerim yaaa (((
Allah kavuştursun, ben atkı örüyorum askerime, kaybolursa üzülmeyeceğin bişeyler gönder...

tabi ya hep öle zamanın geçmiceğini,maşallah denilmiceğini mi sandın kuzum:)

hoşgeldin ecoşkooommmmm

mmmmmmmmmmmmmm harika görünüyooooooooooooo
Hoşbulduk şekerrrrr nasılsınn nasıl gidiyor işşşşş

Hoşbuldukk iyiyim canım sağoll sen nasılsınn,neler yapıyorsun ?

Hoşbuldukk tatlımmmmm
Nasılsınnn ? Şafak kaç olduu

Son düzenleyen: Moderatör:
Anaaaaammm toplam 10 kullanıcı okuyorrrr
heyecanlandım bak şimdi yaa

amin canım senide allah kavuştursun evet kaybolursa üzülmeyeceğim birşey göndermek lazım

haftasonumu demek istedn

şeyy cadım kazanım şafak anlamında yenisin dedi sanırsam ceydoş, kızma

kızarmıym hiç yaaaaaaaaaa onla hiç karşılaşmadık doğru düzgün napsın haklı garip kendinceeee

Hoşbulduk şekerrrrr nasılsınn nasıl gidiyor işşşşş

nasıl gitsin canım şimdilik öyle bekliyorum geçmiş sayfada yazmıştım zeynebe oda sormuştuda

Son düzenleme:
tabi ya hep öle zamanın geçmiceğini,maşallah denilmiceğini mi sandın kuzum:)
walla bi ara öyle sanıodum tatlım, ama maşallah bu aralar çok hızlı geçiyor zaman, çok güzel oluo böle, heyecan sardı şimdiden.. bugün salon bakmaya gitcem iş çıkışı, bakalım kısmet:26:

amin canım senide allah kavuştursun evet kaybolursa üzülmeyeceğim birşey göndermek lazım
sağol canım

gelince evlencenizmi kız hemen

Büşüm hoşbuldukkkk nasılsınnnnnnnn ?

Bende iyiyim kuzum sağol..
Maşallah ya 100ler bitiyor deryaaaaa
ayyy evetttt eceeeemmmm yaaa walla bitiyor 100ler, rüyada gibiyim heee, inanamıyorum hiç 100lere gelmek bile çok uzaktı ki ben bitiriyorum artık

ewet ben yine arada gelip görmüştüm seni, aslında cadım da buranın muhtarıdır herkesi tanır da, seni gözden kaçırmış sanırsam, ehh yaşlanıo tabi zamanla sedaaaaaa duyuyor musun beni, bi cwp yaz die kulaklarını çınlatıp duruyorum amaaaaaa

Bana yazmak zormu geldi

Hayallerimiz gerçekleşiyor kuzum zamanla,
300lerde ağlaştığımız günleri hatırlıyorum valla ah ahhhh geçti sonunda bitiyor az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…