Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hayallerimiz gerçekleşiyor kuzum zamanla,
300lerde ağlaştığımız günleri hatırlıyorum valla ah ahhhh geçti sonunda bitiyor az kaldı
ayy ewet yaa, neydi o 300ler öyle, kabus gibiii Allah düşmanıma vermesin
çok şükür senin de çok az kaldı, peşinden geliyorum ben de kuzum
senin mehtap ne alemde dicem ama korkuyorum sormaya, sinirlencen yine die:26:

sende kimsin hoşgeldin fln deseydin boğardım heralde seni yada kendim intihar ederdimmm cadı kazanııııııı gel hadi gel tamam senin bildigin gibin olsun yeniyim ben burda gel gayri bekletmeeeee

Bana yazmak zormu geldi

aşkımmmmmmmmmmmm sana kıyarmı bu bünyee yazam bakk hemencik
yaw şimdik maaş konuşulmadı bu işi hocam buldugu için ona bıraktım maaş işini o konuşacak ama burdaki kız çok az bi parayla başlamış halada az ve sigortasıda yok
artık çok sigara içiliyo bende sigara içmeyen biri olarak midem bulanıyo çok kötü oluyorum
bazen birbirlerine şakaylada olsa küfür argo falan konuşuyolar
aslında genel olarak burda takıldıgım için iyi gibi görünüyo ama ortam önemli hem dahada bişey yapmıyorum başlamadık yani bişeye artık muhasebeye girdim ben çay temizlk vs.yapıyorm

kısmetse evlencez ceydacım ya, yeter gari beklediğimiz
bugünkü salonu beğenirsem 23 eylülde düğünümüz olacak, beğenmezsem de bakcaz bakalım ne zamana yer bulursak

düğün saloonu hakkında hiç bi fikrin yokmu peki canım
hakkınızda hayırlısı inşallah herşey gönlünce olur
Allah bizede göstersin o günleri

Ayrılma peşimden ben gidicem az kaldı sonra seennn
Canım ya güldürdün beni Sinirlenmicem,denetlemeler var diye komutanı izin vermemiş bende şans olsaa
neyse şubatın ikinci haftasına iznini onaylatmış benimki,bakalım kısmetttttt

Büşüm hoşbuldukkkk nasılsınnnnnnnn ?

Bende iyiyim kuzum sağol..
Maşallah ya 100ler bitiyor deryaaaaa

iyiyim canım ,iş güç,birde aöf işte derslere çalışmaya çalışıyorumm,işten çıkıp eve gidincee:)sen neler yapıyorsunn maşallah şafağına ya

anladın sen beni kızım niye bozuyorsunki beniiii

deryacımm şimdi salonlara bakmayada başladın ya daha bir heyecan sarmıştır seni,umarım gönlüne göre güzel bir salon bulursun tatlımm.en çok sevdiğim şey salon bakmak,abimin düğünü içinde biz bakmıştık .çok zevkli ya,inşallah bende o günleri görürüm..

ne vuruyosun yaa kafam acıdıııı annneeeeeeeee

Anladım canım sen artık kafanda eksileri artıları toplayıp karar vericeksin..
Şu duruma sinir oluyorum ya,ne için işe aldılarsa seni onu yaptırsınlar neden her işi yıkmaya çalışırlarki

Sağol canım benimmmmm,heyecanlandım bak
Bende mezun oldum ekimde şimdi aöfe geçtim onun sınavlarına çalışmaya başlıcam.
Açıkçası şuan yaptığım pek birşey yok

:)hangi bölüm mezunusun?aöfde hangi bölümü seçtin canım:)
evde oturunca pek salıyorsun ,ama iş hayatı olunca erkenden çalışmaya koyuluyorsun canımm...)hem iş hem okul çokzor cidden bana sölerlerdide ben anlamazdım..

Canım ben tasarım ve basım okudum,4 yıllığa tamamlamak için iktisata geçtim..
Bende çalışmak istiyorum aslında ama ben geçtiğimiz ay bir ameliyat geçirdiğim için kendimi çok hazır hissetmiyorum
bu kadar yoğun tempoya,okul ve işe..O yüzden biraz toparlanmayı bekliyorum.

yok kız dermiyim, listeyi sen yapıon ya artık, en azından ordan biliyorum yani
salonu daha hiç görmedim, ama nişanlım orayı beğenirmiş çok eskiden beri.. bana da hep itici gelmiştir orası, haa içine girmedim ama dışardan gördüğüm kadarıyla bu akşam içini de görcem bakalım, beğenirsem tutcaz, beğenmezsem aramaya devam
inşallah güzeldir içime siner de, tutuveririz yaa..:26:
inşallah size de gösterir Allah, darısı başınıza diyelim madem siz nişanlı mısınız sevgili mi sözlü mü?

ayrılmam ecemmm ayrılmam
aaa seninki mi gelecekkk, aa o daha iyi olur canım yaa, ben sen gideceksin die biliodum

ewet buuucumm zevkli işler ama düğün için fazla salon bakmıcaz, bikaç seçenek var, onlara bakıcaz sadece... ama kına için salon salon gezicem.. tabi istediğim yerde tarih uygunsa hiç gezmem de, doluymuş die duydum, ondan kendimi hazırlıyorum dolaşmaya
darısı başına olsun burcum, inşallah kendi salonun için gezersin bu yıl da

Yok kız evci iznini onaylatmış
Şurda kalmış 2,5 ay hiç gelmesine izin verirmiyim ben yoksa şafak artar allah korusun

geçmiş olsun canımm...
Umatım bir an önce toparlanırsın..bencede okulu bitir öle başla:)

n,ye kuzum salonlar dolu mu oksa,ayy kına da kaftan felan giyecen ayyy çok hoş:)amin canım inşallah,yok kuzum bu yıl olmasada 2013-2014de olsun ama bu sene hayatımda biri olsun :))))))

Yok kız evci iznini onaylatmış
Şurda kalmış 2,5 ay hiç gelmesine izin verirmiyim ben yoksa şafak artar allah korusun
hehhh evciyse daha da güzel kuzum, dadından yinmez wallah
ayy ne güzel olcak, ee nerde kalacaksınız peki? adada mı, yoksa merkeze geçecek misiniz?

işte bilmiyorum canım maaş konusuda konuşulsunda ona göre karar vericem

kız sen ne iş yapıyon ne okuyon bakemmm

Allah seni napmasınn neyseki listeyi yaptıgımı biliyon heeee
inşallah sende begenirsin tatlmm yaa hayırlısı olsunnnn
biz sevgülüyük ama nişanlıdan farklı değiliz herkes biliyo bize geliyo gidiyo fln

Sağol canım inşallah..
Okulu bitirmeyi beklemem 2 sene var daha 3,4 aya başlarım kısmetse

n,ye kuzum salonlar dolu mu oksa,ayy kına da kaftan felan giyecen ayyy çok hoş:)amin canım inşallah,yok kuzum bu yıl olmasada 2013-2014de olsun ama bu sene hayatımda biri olsun :))))))
ewet tatlım, benim kına için düşündüğüm salon eylülde bile fullmüş, öyle duyum aldım, ama tarih kesin olmadığı için de henüz yüzyüze görüşemedim salonla...
inşallah uygundur tarih.. nişanı orada yapamadım, içimde kaldı wallahi.. kına içim çok uygun bide oradı, çok otantik bi havası var, ahşap duvarlar, ahşap şamdanlar avizeler fln.. bide ben harem havasında bi kına düşündüğüm için, çok güzel olur orası olursa
Ahh ahh inşallah hayallerim gerçek olur...
İnşallah kuzum hayırlı biri çıkar karşına, seni üzmeyecek birisi çıksın artık inşallahhhh, AMİNNNN

ben evrak dosyalama,fotokopi,idari ekipmanların takibie ve kontrolü,faturalar felan,kimin acil işi varsa onun yanında bitiyorum:)))

Sağol canım inşallah..
Okulu bitirmeyi beklemem 2 sene var daha 3,4 aya başlarım kısmetse

hımm siz nişnlıydınız dimi tatlım

umarım gönlüne göre biyer bulursun tatlım

belediyede falanmısın kız
yaw senin askerin yokmuu:26:

hımmm ,zor bulunuyor salonla ya,umarım o salonu tutarsınız tatlım.nşallah tatlım...

amin amin allahkorkusu olan birini nasip eylesin rabbim karşıma öle biri çıkarsın...yeteri kadar fazlasıyla çok üzüldmmm 1 sene önce ve sonrasındada ,sende biliyorsun neer yaşamıştımm ah ahh

Amin canım inşallah
Malesefff nişanlı değiliiz,askerden gelsin önce bir

eheheheh biliyom walla
listeyi almayı düşünmüştüm, sonra ya giremezsem fln derken sen atıldın ben alayım die, ordan hatırlıom yani canım
inşallah beğenirim yaa
ohh ohh Allah tamamına erdirsin inşallah... askerden gelince bi nişan düğün bişi yaparsınız o zaman siz de
gerçi biz nişanı askerdeyken yapmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…