- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
belediyede falanmısın kız
Yaw senin askerin yokmuu:26:
amin canım inşallah
malesefff nişanlı değiliiz,askerden gelsin önce bir
ewet kuzum biliyorum yaa, o yüzden dedim zaten, bu sefer iyi ve Allah korkusu olan, seni üzmeyecek mantıklı biri çıkar inşallah karşınahımmm ,zor bulunuyor salonla ya,umarım o salonu tutarsınız tatlım.nşallah tatlım...
amin amin allahkorkusu olan birini nasip eylesin rabbim karşıma öle biri çıkarsın...yeteri kadar fazlasıyla çok üzüldmmm 1 sene önce ve sonrasındada ,sende biliyorsun neer yaşamıştımm ah ahh
eheheheh biliyom walla
listeyi almayı düşünmüştüm, sonra ya giremezsem fln derken sen atıldın ben alayım die, ordan hatırlıom yani canım
inşallah beğenirim yaa
ohh ohh Allah tamamına erdirsin inşallah... askerden gelince bi nişan düğün bişi yaparsınız o zaman siz de
gerçi biz nişanı askerdeyken yapmıştık
yok kuşumm özel de çalışıyorumm benn
1 sene öncesindee vardı hattahürgeneraldık taki 31.12.2010 tarihine kadar:)
Buuuucuuu eski hürgenerallerdendir ceydacımbelediyede falanmısın kız
yaw senin askerin yokmuu:26:
walla askerdeyken nişan zor oluyor, bi yandan da güzel oluyorhadi yaaçokmu atakyım ne
amin canımm aminnaskerdeyken nişan nasıl oluyo anlatsana
benimde aklıma geliyo bazende işte durumlar müsait değil
ne iş yapıyosn canım??
hmm anladım canımm kaça kadar çalışıyosun peki?
tam yılbaşındamı bittiniye ya :26:
ewet kuzum biliyorum yaa, o yüzden dedim zaten, bu sefer iyi ve allah korkusu olan, seni üzmeyecek mantıklı biri çıkar inşallah karşına
hadi yaaçokmu atakyım ne
Amin canımm aminnAskerdeyken nişan nasıl oluyo anlatsana
Benimde aklıma geliyo bazende işte durumlar müsait değil
Ne iş yapıyosn canım??
Hmm anladım canımm kaça kadar çalışıyosun peki?
Tam yılbaşındamı bittiNiye ya :26:
buuuucuuu eski hürgenerallerdendir ceydacım
Walla askerdeyken nişan zor oluyor, bi yandan da güzel oluyor
Bütün hazırlıkları herşeyi o ypkken yapıp hazır etmemiz gerekiodu, o sadece 1 kere alışverişe geldi, bi de nişana geldi.. Onun bütün eksiklerini nişandan bikaç gün önce hallettik.. Eee tabi koşturmaca yorulmaca fln zor oluo.. Bide geleceği tarih belli olduğundan sadece o tarihlere uygun salonlara bakabiliosun, yer bulmakta zorlanıosun... Salona yalnız başına karar vermek zorunda kalıosun fln...
Amaa nişan bahanesiyle 13 günlüğüne izine geliyor ve 1 dk yanından ayrılmıyor, gece gündüz dolu dolu birlikte oluosun fln.. O yüzden de süper oluyor...
Ama geri göndermesi de berbat oluyor, insanın nişanlısını göndermesi sevgilisini göndermesinden daha zormuş bunu anladım
Sadece 1 yüzük, başka değişen hiç bişey yok ama insan daha bi başka bağlanıo, sanki kocammış gibi
Allah size de yaşatsın kızlar bu duyguyu...
Hala ne derdi varmışş yaa, tlfnunu değiştir bari kuzum, düşsün yakandan, o kötü günleri hatırlatıp durmasın sana da artık...rabbim sınadı,belki çok büyük hatalar yapıcaktımki böle bir sebeb çıkardı karşıma,herşerde vardır bir hayır diyorum ben.ama hala mesaj atıyor biliyor musun?
Inşallah canım inşallah..
Buuuucuuu eski hürgenerallerdendir ceydacım
walla askerdeyken nişan zor oluyor, bi yandan da güzel oluyor
bütün hazırlıkları herşeyi o ypkken yapıp hazır etmemiz gerekiodu, o sadece 1 kere alışverişe geldi, bi de nişana geldi.. onun bütün eksiklerini nişandan bikaç gün önce hallettik.. eee tabi koşturmaca yorulmaca fln zor oluo.. bide geleceği tarih belli olduğundan sadece o tarihlere uygun salonlara bakabiliosun, yer bulmakta zorlanıosun... salona yalnız başına karar vermek zorunda kalıosun fln...
amaa nişan bahanesiyle 13 günlüğüne izine geliyor ve 1 dk yanından ayrılmıyor, gece gündüz dolu dolu birlikte oluosun fln.. o yüzden de süper oluyor...
ama geri göndermesi de berbat oluyor, insanın nişanlısını göndermesi sevgilisini göndermesinden daha zormuş bunu anladım
sadece 1 yüzük, başka değişen hiç bişey yok ama insan daha bi başka bağlanıo, sanki kocammış gibi
Allah size de yaşatsın kızlar bu duyguyu...
Aminnn canımtabi zor oluyodur ya 13 günü dolu dolu yanında geçir sonra askere yolla
ama güzel heyecanlar bunlar yaaallah daim etsin canım
sen nerde çalışıyosunn ne iş yapıyosnn
rabbim sınadı,belki çok büyük hatalar yapıcaktımki böle bir sebeb çıkardı karşıma,herşerde vardır bir hayır diyorum ben.ama hala mesaj atıyor biliyor musun?
Inşallah canım inşallah..
sabah 9 akşam 6
evet kuzum ,çok uzun hikaye tatlım ya.
Aminnn canım
Ben özel bi şirkette işyeri hemşiresiyim tatlım, sen çalışıyor musun?
Kızlarr ban kaçıyorum, salona bakacağız birazdan, dua edin benim için, iyi şeyler olsun inşallah:18::18::26:
herkese iyi akşamlar, yarın görüşürüz...
bende geldim herkez kaçmışşşşş :26:
been geldiim
ben seni görmedim küçük avatar gördüm büyük istiyoommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?