Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ahaahahahah ayakk üstümüüü nikahh masasınıııı nizamıyenin kapınısınnn önünee kuracammm

bas la nikahıı diyecemm 15 ay kurudummm

valla cnm bende inanamıyorum öle garip bir duygu ki...

O garip duyguyu şuan algılayamasam da süper birşeydir canım

yok annemmm fazla havaya girmee otur oturdugun yerde sonra kıç üstü çakılınca biz uğraşıyuoz sizle kimsenin gelceği yok safaktan önce

Demee öylee demem gelirrdii belkiii

Niyee bozuyonn

Neyse ben niyeti bozdum zaten nikah memuru ile gidiyomm bascam nikahı bunaldım ben

ahaahahahah ayakk üstümüüü nikahh masasınıııı nizamıyenin kapınısınnn önünee kuracammm

bas la nikahıı diyecemm 15 ay kurudummm

kızımmmm evet aynen öyle arkandasyımmm yarenlerde çığır açıcann herkes seni örnek alıcak bak görücennn teskere günleri nikahlananlarda patlama olcakkk

ahahaaaaaa ona göreee ayanı denk al kızımm sonraa bilmiyorummmmm sizin çocunuzz nasıl birşey çıkar ortayaa hee

olsa olsa sana benzer kızım ya bişey olmazzz
büyüyüncede aa bu abla annemle babamı gerdekte bastı bende ona benzemişim der

yyaaa kızımm bellii yaa hem adamdan hemde benden özel muamele istiyon
ne istiyon hadi söyle bakem nasıl bi muamele istiyonn uleeeen

tertipp aştın sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kamerayı bi dahakinee yüzüne çevirecek oke kafanı kırarım

O çok memnun modunun popüleritesindenbizde tabii

Zeyno da benden yavvvbas kız basmazsan sorarım sanaaa

offf süper olcakk nasıl heyecan varmı kızz 14 lerdeee anlat bakıyımm

valla cnm henüz bir heyecan yok daha doğrusu ne hissettiğimi bilmiyorum bitmiş olduğuna inanmıyorum sanırım onu canlı kanlı karşımda görünceye kadarda bu böyle devam edecek garip bir ruh hali içerisindeyim

Yaseminnn nolduu kızz sanaa kaynaşşş dedilkk sen urfalı oldun çıktın başımızaa bu nasıl kaynaşmakk

ahahaaa benim gibi afeti devran olcak desen ben senin gerdeği kesinlikle basmalıyımm

kızımmmm evet aynen öyle arkandasyımmm yarenlerde çığır açıcann herkes seni örnek alıcak bak görücennn teskere günleri nikahlananlarda patlama olcakkk

yenii birr akımmmm başletcemm yazıkk bizeee 15 ay sonra hakkımızz

yyaaa kızımm bellii yaa hem adamdan hemde benden özel muamele istiyon
ne istiyon hadi söyle bakem nasıl bi muamele istiyonn uleeeen

Kızımm sene yinee 10 saattee birr cevapp veriyonn ginee kimi kapadın face yee doğru soyle lan

Yaseminnn nolduu kızz sanaa kaynaşşş dedilkk sen urfalı oldun çıktın başımızaa bu nasıl kaynaşmakk

napimmm hızımı alamdımm canım sıkıldıı ekşınn arıyorum bulamıyorumm ceydaya dedimm cam açak ekşınn yapakk kabull etmedii

ayy canım yaa aynııı ben aynııı zeyno duydun mu demek kiii herkeste aynı duygular söz konusu farklı birşey beklemeyin anacımm yaaa

Kızımm sene yinee 10 saattee birr cevapp veriyonn ginee kimi kapadın face yee doğru soyle lan

evett susmayın kızlar hakkımızı arayalım olmuyor böyleeee kafe köşelerindeee hahaha

O çok memnun modunun popüleritesindenbizde tabii

Zeyno da benden yavvvbas kız basmazsan sorarım sanaaa

bazcemm bascemm zatenn yaa nikahı basar yada nizamiyeten içeri gerii dönerr başkaçaresi yok ya askerlik yaa benn adam öleyim daha iyi dermiş

oh bitmesine az kalmışya geriside gelir canım

ahahaaa benim gibi afeti devran olcak desen ben senin gerdeği kesinlikle basmalıyımm

kesin basmalısın basmassan ayıp edersin

yaaawrumm yaaa yasminn bırakmadı cam aç aç aç daha önce açtıkta gördük ebemiziin bi tarafını
yüzünü göstermiyor lan başka yerini göster desek gösterecek

napimmm hızımı alamdımm canım sıkıldıı ekşınn arıyorum bulamıyorumm ceydaya dedimm cam açak ekşınn yapakk kabull etmedii

ekşınını yiyim kızım seninnn takvim gösteriyon bana agzımı bozdurcan şimdi banaaaa

ne 14ü ya ben 144e bile razıyıııımmm

evli olupta beklemek çok daha zor bende evliyim cnm ama zaman gerçekten geçiyor alışıyoruz hemde öyle bir alışıyoruzki baksana biteceğine geleceğine inanamıyorum o yüzden üzme kendini sabır sadece sabır

bazcemm bascemm zatenn yaa nikahı basar yada nizamiyeten içeri gerii dönerr başkaçaresi yok ya askerlik yaa benn adam öleyim daha iyi dermiş

oh bitmesine az kalmışya geriside gelir canım

öylee dedi,mi hiç düşünmeee çek vurr kızımm 15 ay beklee sen nankör nolcakk

Senn onundiyosunn ben bu ceydayıı aradımm telefonlaa suratımaa kapadıı ahaahahahh heyecann yamışş
evett susmayın kızlar hakkımızı arayalım olmuyor böyleeee kafe köşelerindeee hahaha

hadii kızzz ümrannnnn kafeyee hayırrr nikahaa evetttt :113::113::113::113:kafeyee hayırrr nikahaaa evetttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…