evet canım çok daha zorr.geçicek inş.
Toplam 25 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 18 ziyaretçi)
Kızlarrr artı18 konulara girdik reytingler coştuuu
beklesenn başka bişeyde göstertcektimm belkii
kızz takılmıyom doğru diyon kimsecikler olmuoyr ki bugün kalabalık hayrett ettimm neler ypaıyonuz anlat bakemm
Ne diyonuzzz laa sapımısınızzznapıyonuzzz hahaaa olum m manyalmısınızz ayy daha başka kelimee bulamdım nerenizi gösteriyonuz la
yaww sormaaa bendee kendimi diyom lan kızımmm ne diyorsunn bunlarr ohoo boyutt atlamışş
DERMİKİİ
asker beklemenin yan etkileriniiii bayağı birr anlamış oldukk zeynoo böyleceeeekıızımm harbi len ne göstertiyorsunuz birbirinizeeeeeee
evet evet benide araaa kızımm yaaa konuşcak kimsem yok ablaaçok hızlı akıyor sohbet valla kızlarr ama siz yavaşsınız tyutun ucundan yeşim buse yasminn hadi anacımmm
dedimm benn evden arıyım diyee kabul etmedii akşam 7 sabahh 7 bedava nasılsaabu ceydaaa zatenn cimrii heçç aramıyorr benım bedavalarıı bitridiii gitti piss cidaa
olmaz yer müsait değil
ahahaaaa yeşimmmm doğru tespit kuzummm gelin kızlarr gelinnnn hoşgelmişsinizzz
Bnedee merakk etiim açıklayınn laa yoksaa apınatr gibi sizinde adınızzz fenaa çıkacakk karşmammm haa
aRRARımmm kuzuuu ben sanaa numaramıı atarımm facedennn dedikodununn dibinee dibineeee
Bize de gösterinnnn yaaaa
Demez mii bak gör ( bende herkesi benimki sanıyom hee)
+18 18 ziyaretçiii
olmaz yer müsait değil
anlatmakla olmaz kızımm yaşaman gerek yaşamannn
olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahahaaaa valla ben şimdiden çok kötü şeyler düşünmeye başladım zeynoooo çok piss ezikliyorumm düşüncelerimle ceydoşlaa yasmintoşuuu
kızımm ziyaretçininn sayısınını geç sizin durumm +18 olmuş haberinn yok
ahaahahaha soylemmmeeee bendeeee dahaa doğrusuu bizdeee aklımızdaaa yazdıkalarınızaaa nazarann ekilenenenn bir fantaziii düşünürüzzz
Selam kızlarrrrrrrrrr
dedimm benn evden arıyım diyee kabul etmedii akşam 7 sabahh 7 bedava nasılsaa
senn müsaitt olunca söylee gelirimm bennn
Kız oldukları ne malum kesin hepsi bizim eskerlerr
Benimkinin en büyük hayali burda konuştuklarımızı okumak valla bigün üye olup kankanız olcam diyo
ahahaaaa valla ben şimdiden çok kötü şeyler düşünmeye başladım zeynoooo çok piss ezikliyorumm düşüncelerimle ceydoşlaa yasmintoşuuu
selammm ecemm canım hoşgeldinn
ahahaha tipikk ceydaaa annesiii gösterr ama duyurmsaa demişş
anammmmmmmmmmmmmmmmmmm çokk ayıpp laaaaaaaaaaaa
Hoşbulduk canım maşallah ne kalabalık böyle burasıselamm ecemtoşşşş hoşgeldin anacımmmtopiğin hareketli günlerini anyoruzz gözümm açık gitmicekk ya sonundaaa
Hoşbuldukk canımmhoşgeldnn cnmmm
Hoşbuldukk canımmhoşgeldin canımm
selammm ecemm canım hoşgeldinn
ahahaha tipikk ceydaaa annesiii gösterr ama duyurmsaa demişş
Ayyyy bidee sırrr de3mezlermiiiii allahımm hepp ölümlükk laa sırr saaa dahaa piss fantazilerr kurarımm kafamdaaa benn manyakk ceydaa
aÇIKLADAA adınn aklansınnn yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?