Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

beklesenn başka bişeyde göstertcektimm belkii

olmaz yer müsait değil

kızz takılmıyom doğru diyon kimsecikler olmuoyr ki bugün kalabalık hayrett ettimm neler ypaıyonuz anlat bakemm

anlatmakla olmaz kızımm yaşaman gerek yaşamannn

olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sırrrrrrrrrrrrrrrrrrr

asker beklemenin yan etkileriniiii bayağı birr anlamış oldukk zeynoo böyleceeee kıızımm harbi len ne göstertiyorsunuz birbirinizeeeeeee

Bnedee merakk etiim açıklayınn laa yoksaa apınatr gibi sizinde adınızzz fenaa çıkacakk karşmammm haa

evet evet benide araaa kızımm yaaa konuşcak kimsem yok ablaa çok hızlı akıyor sohbet valla kızlarr ama siz yavaşsınız tyutun ucundan yeşim buse yasminn hadi anacımmm

aRRARımmm kuzuuu ben sanaa numaramıı atarımm facedennn dedikodununn dibinee dibineeee

Bnedee merakk etiim açıklayınn laa yoksaa apınatr gibi sizinde adınızzz fenaa çıkacakk karşmammm haa

aRRARımmm kuzuuu ben sanaa numaramıı atarımm facedennn dedikodununn dibinee dibineeee

ahahaaaa valla ben şimdiden çok kötü şeyler düşünmeye başladım zeynoooo çok piss ezikliyorumm düşüncelerimle ceydoşlaa yasmintoşuuu

Bize de gösterinnnn yaaaa

Demez mii bak gör ( bende herkesi benimki sanıyom hee)

Yok hepsinin kumaşı aynı ondan canımm

+18 18 ziyaretçiii

kızımm ziyaretçininn sayısınını geç sizin durumm +18 olmuş haberinn yok

olmaz yer müsait değil

anlatmakla olmaz kızımm yaşaman gerek yaşamannn

olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sırrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ahaahahaha soylemmmeeee bendeeee dahaa doğrusuu bizdeee aklımızdaaa yazdıkalarınızaaa nazarann ekilenenenn bir fantaziii düşünürüzzz

ahahaaaa valla ben şimdiden çok kötü şeyler düşünmeye başladım zeynoooo çok piss ezikliyorumm düşüncelerimle ceydoşlaa yasmintoşuuu

anammmmmmmmmmmmmmmmmmm çokk ayıpp laaaaaaaaaaaa

Kız oldukları ne malum kesin hepsi bizim eskerlerr
Benimkinin en büyük hayali burda konuştuklarımızı okumak valla bigün üye olup kankanız olcam diyo

ahahahaha apoya bakk sennn benimkideee kıskanıyorr anlatıyorumm bazennnn

Ayyyy bidee sırrr de3mezlermiiiii allahımm hepp ölümlükk laa sırr saaa dahaa piss fantazilerr kurarımm kafamdaaa benn manyakk ceydaa

aÇIKLADAA adınn aklansınnn yokk

lan benimmm pc çok yavaş yetişemiyorum size yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ağlıcam şimmmmdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hepinize sapıklık yapacam bigüüünnnnn zaten geçen yaseminle ümrana ilk mesaj attmda apçe herifler kimsin diye geri döndüler bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selamm ecemtoşşşş hoşgeldin anacımmm topiğin hareketli günlerini anyoruzz gözümm açık gitmicekk ya sonundaaa
Hoşbulduk canım maşallah ne kalabalık böyle burası
hoşgeldnn cnmmm
Hoşbuldukk canımm
hoşgeldin canımm
Hoşbuldukk canımm
selammm ecemm canım hoşgeldinn

ahahaha tipikk ceydaaa annesiii gösterr ama duyurmsaa demişş

Hoşbulduk zeynommm

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayyyy bidee sırrr de3mezlermiiiii allahımm hepp ölümlükk laa sırr saaa dahaa piss fantazilerr kurarımm kafamdaaa benn manyakk ceydaa

aÇIKLADAA adınn aklansınnn yokk

ahhaha zzeynooo günah bizden gitti annemmm bunlarr zatenn nutelladan girmişlerdir muhabbete söylemedii demeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…