Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

fides çok zor günler geçirmişsin bilinçaltına mutlaka yerleşmiştir bunlar..
istersen bir psikoloğa görün belki faydası olur

Fidescimmm

Cok uzuldum canim.. insallah herzaman icin boyle mutlu ve huzurlu kalirsiniz canim..
inşallah... cümlemiz mutlu olalım... Rabbim dualarımı kabul etti. tam istediğim gibi ilk senemde kazandım, diyorum ya bi bahane olmalıydı ve oldu... ailem kalktı buraya geldi. kardeşim yok zaten 3 kişiyiz...

oof of sabır yarabbi

bebekim tetipim kısa dönem topiğinde sana yazdığımı okudun mu
yok cnm.. okucam simdi dur

daha rahat dimi.. ben 50. ci sayfadayim sayfa basi 30 msj

kesinlikle git canım böyle kendi kendine halledip geçicek bi durum gibi gözükmüyorr.. 2yılda hala unutamadıysan gerçekten çok ağır gelmiş yaşadıklarınn

canım yazını okudum kötü oldum ya ama çok şükürki o evden sende annende kurtulmş şu an rahatsıınz sadece bunları düşün ve bir psikiyaristye git görün canım.

sağolun kızlar. inanın burda çok rahatız şükürler olsun. buraya ilk geldiğimizde hiç bir eşyamız yoktu. resmen kıyafetlerle geldik. ev tuttuk. 2. el eşyalar aldık. idare ettik. annem iş buldu. ben okula başladım. ilk dönem felaketti zaten adapte olamadım. hep burda vakit geçirdim diyebilirim.
eylülde geldik aralıkta sevgilim askere gitti. iyice dayanılmaz oldu. acemide arayamadığı günler oluyodu. deliriyorum sürekli ağlıyodum. psikoloğa gittim antidepresan verdi. o da sürekli uyutuyodu. kafamı kaldıramaz olmuştum bıraktım...

şu anda yepyeni eşyalar aldık. çevremizdekiler sağolsun yardım ettiler...
en güzeli de odam var benim ya. aşkımla rahat rahat konuşabiliyorum. inanın bu süper bişey benim için. sürekli oda oda kaçmak yok. annem babam biliyo onu. rahatım. birden hayatım nasılda değişti inanamıyorum...

haftaya pazartesi gidip bi konuşayım psikologla bakalım. ne olcak benim halim...

fides'cim yaşadıklarının etkisinden bilinçaltın mutlak olarak kurtulamamış görünüyor.
bir doktora danışsan sağlığın açısından faydalı olur diye düşünüyorum canm.

kesin gidicem de antidepresan mı verir ki gene. valla bi yattım mı 12 - 13 saat uyutuyo o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…