inşallah... cümlemiz mutlu olalım... Rabbim dualarımı kabul etti. tam istediğim gibi ilk senemde kazandım, diyorum ya bi bahane olmalıydı ve oldu... ailem kalktı buraya geldi. kardeşim yok zaten 3 kişiyiz...Fidescimmm
Cok uzuldum canim.. insallah herzaman icin boyle mutlu ve huzurlu kalirsiniz canim..
yok cnm.. okucam simdi durbebekim tetipim kısa dönem topiğinde sana yazdığımı okudun mu
daha rahat dimi.. ben 50. ci sayfadayim sayfa basi 30 msj[/FONT]
bende yaptım daha 38. sayfadayız şimdidd
amin tatlım inşallah
Gerçekten çok zor günler yaşamışsın fides içim parçalandı okurkenn... Eğer hala unutamadıysan ogünlerin etkisindeysen bi terapistten yardım alman çok doğru olurr.. İnşallah atlatırsın cnmm..
napıcam ben. gerçekten kafayı yemek üzereyim. süreklimi olur ya. gün içinde hiç düşünmüyorum aslında onları. zaten okulum var. nasıl bi bilinçaltıdır anlamadım ki. rüyamda hep onlar. biz o evdeyiz. şiddet kavga hakaretler. sürekli o evden kaçmaya çalışıyorum. kendimi sıkıyorum resmen. uyandığımda rüya olduğunun geç farkına varıyorum. rüyamda korkuyorum gözlerimi açınca gene orda olcam diye
doktora görünsem mi dayanamicam artık.
napıcam ben. gerçekten kafayı yemek üzereyim. süreklimi olur ya. gün içinde hiç düşünmüyorum aslında onları. zaten okulum var. nasıl bi bilinçaltıdır anlamadım ki. rüyamda hep onlar. biz o evdeyiz. şiddet kavga hakaretler. sürekli o evden kaçmaya çalışıyorum. kendimi sıkıyorum resmen. uyandığımda rüya olduğunun geç farkına varıyorum. rüyamda korkuyorum gözlerimi açınca gene orda olcam diye
doktora görünsem mi dayanamicam artık.
bnm karıştı diom yaaa tatlım :78:Sen bunu yazmadinmi..
Meg e oy vercezz... babyke diyorsun..?
Cok sekersin canim benim.. seviyom seni vallaha :78:
tsk ederim canimcim :92:
Senin karisti nannnnic ve kendine gel
yok cnm.. okucam simdi dur
daha rahat dimi.. ben 50. ci sayfadayim sayfa basi 30 msj
susum meaşalllahh şafağınaagünaydın canlar:79:
$afak 160:98:
susum meaşalllahh şafağınaa
selam kızlar sohbet etcek kimse varmı
selam kızlar sohbet etcek kimse varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?