Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok güzel olmuş tatlım yaa.. benimkide yapardı hep..

Acemide de yapmış ama küçük yapmış kıyamam bide şiir yazmışş.. bakalım ustada neler yapıcakk..

acemide de yapardı eğer o zaman ben olsaydım hava değişiminde tavladı beni 5 yıldır tanışıyorduk zaten
yapar yapar yapmayacağı bile olsa orada dank ediyor kafalarına bi çok şey

Senin askerin baya bi deliymiş o kadar revire doktara gidene kadar gidip alsaymış ya bi kola baya güldm okurken amaaaa
beninkinin de bi bady mi ne diyolar ya ondan var işte ben onlara tişört diyorum onla çok yakınlar diyorum yapma bak bu kadar samimi olma kıskanıyorum çok tehlikeli hareketler bunlar askersiz olmaz böyle yokk anam hiç dinlemiyor vurcam kırbacı vurcam kırbacı görcek sonra

Son düzenleme:

Ayh Allahım ne alemmiş yaa bi cola için neler yapmış

Gerçi bende colayı acayip severimde biyerlerimide kesmem heralde

kızlar askerleriniz askerliğini nerde yapıyor :26: Şafak kaç Kaça kaç gittiler nerelisiniz nerdesiniz secerenizi yazın bakiim bana

hehehehe bizimkinin bodysi de t-shirti de yok :) komutanlarıyla uğraşıp duruyor

hep kavga çıkarmaya çalışıyolarmış ama bizimki yanaşmıyor ne haliniz varsa görün diye

kendi gidip alsa iyi olurmuş tabii ama kimlerin ona gerçekten değer verdiğini de görmüş oldu bi yandan

aynen öyle anlamıştır bazen böyle şeyler güzel oluyodur ya eğlenceli askerlik anısı bitmez hiç bunların
Benim sevgilim ve sevgilimin tişörtü(body) işte beraber izne geldiler dönüşte beraber gittiler ktm dedikleri bi yer var orda kaldılar onlara burda kötü davranmışlar bunlarda kavga etmişler bunun tişörtü varya kalkıp duş aldığı ıslak havluyla çocuğun suratına bi yapıştırmış çocuğun adı ondan sonra hep ıslak havlu olarak kalmış

yaa en azından şükür ki gülünecek anıları var ... sıkıntıları da çok oluyor tabii ama şuan ailesi ve kendisi dahil olmak üzere hepsi ben hayatında olduğum için hiç bişeyi takmadığını sadece gün saydığını söylüyorlar

91/4 ISPARTA Şafak 195 :)
İstanbul/Sultangazide yaşamaktayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
abowww yakınız sanırsam senin sultançiftliği diyemi geçiyordu eskiden orası :26:
tabii canım taze aşıklardanız hoş sevgilim benden daha taze
ben 23 yaşındayım o 21

3 gün sonra 1 aylık olcaz
olsun zengin olursunuz benimde sevgilimle aramda 11 ay var ben daha büyüğüm ama doğum yılımız aynı ya sorun etmiyoruz yıl aynı olmasada sorun etmezdik çünkü çocukluk aşkım benim 5. sınıfa giderken ki zamanlarımızı biliriz sümüklü pis salıncakta sallanırkene ip atlarkene vs.
Anamm siz yenisinizz o zamann

sen söylemesen çakmazdım kız sarısınlığım tuttu

Ayh kız ne güldürdü beni yaa tişört hee

slm yarenlerrrrrr nasılsınz??

çoktandır yazamadım bi türlü bazı nedenlerden dolayıı özledm sizleri buraları

evet canım sultançiftliği eski adıyla
valla çok düşündüm acaba saçma salak davranır mı diye ..ama olgun davranıyor büyütücez artık napak

kızz ben de sarışınım ama olmadı şimdiii sen nerdensin bu arada

ayy uzun bişiy aklımda değil şimdi telefonda bi anda okumaya başladı kaç gündür süründürüyodum affettim hemencik

arada iyi oluyor azcık süründürmek ... çarşıya çıktı benimle çok ilgilenmedi ben de utandırdım onu şimdi bu hafta içinde bi bomba patlatır diye bekliyorum

sabah arayıp günaydınım kadınım aç gözlerini ,güneş doğmayacak yoksa dedi ama azcıkın sürünsün diiymiii yea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…