Çok güzel olmuş tatlım yaa.. benimkide yapardı hep..
Acemide de yapmış ama küçük yapmış kıyamam bide şiir yazmışş.. bakalım ustada neler yapıcakk..
aaa kıskançlık bizde de varolmazsa olmazımız zaten
ikimiz de oğlak bi dedüşün bizdeki komediyi artık
ama ben onu daha çok kıskanıyorum komutanı varmış bi tane rahat durmuyormuşgay midir top mudur nedir diyor
dün akşam yaptığı bi fırlamalığı anlatayım
canı kola istemiş ,gidip almaya üşenmiş kafasına da koymuş içecek
sabah elini kesmiş de dikkat etmiş tekrar kanar mı kanamaz mı diye ...kanatmışsürmüş suratına
gitmiş arkadaşının yatağına yatmış
arkadaşı da uğur kalk diye çevirmiş bi bakmış ağzı burnu kan
ağlamaya başlamış komutana haber vermişler doooğru revire
doktor da bişeyi yok güneş çarpmış soğuk bişeyler içsin demiş
komutanı da canının istediği bişey var mı demiş
bizimki kola istiyorum komutanım demiş
getirmişler hemen 2.5 lt kola
diyorum ilerde canının benden istediği bişey olursa böyle bişey yapıp beni korkutma kalpten giderim
aaa kıskançlık bizde de varolmazsa olmazımız zaten
ikimiz de oğlak bi dedüşün bizdeki komediyi artık
ama ben onu daha çok kıskanıyorum komutanı varmış bi tane rahat durmuyormuşgay midir top mudur nedir diyor
dün akşam yaptığı bi fırlamalığı anlatayım
canı kola istemiş ,gidip almaya üşenmiş kafasına da koymuş içecek
sabah elini kesmiş de dikkat etmiş tekrar kanar mı kanamaz mı diye ...kanatmışsürmüş suratına
gitmiş arkadaşının yatağına yatmış
arkadaşı da uğur kalk diye çevirmiş bi bakmış ağzı burnu kan
ağlamaya başlamış komutana haber vermişler doooğru revire
doktor da bişeyi yok güneş çarpmış soğuk bişeyler içsin demiş
komutanı da canının istediği bişey var mı demiş
bizimki kola istiyorum komutanım demiş
getirmişler hemen 2.5 lt kola
diyorum ilerde canının benden istediği bişey olursa böyle bişey yapıp beni korkutma kalpten giderim
Senin askerin baya bi deliymiş o kadar revire doktara gidene kadar gidip alsaymış ya bi kolaAma baya güldm okurken amaaaa
Bende beninkinin bi bady mi ne diyolar ya ondan var işte ben onlara tişört diyorumonla çok yakınlar diyorum yapma bak bu kadar samimi olma kıskanıyorum çok tehlikeli hareketler bunlar askersiz olmaz böyle yokk anam hiç dinlemiyor vurcam kırbacı vurcam kırbacı görcek sonra
acemide de yapardı eğer o zaman ben olsaydım hava değişiminde tavladı beni 5 yıldır tanışıyorduk zaten
yapar yapar yapmayacağı bile olsa orada dank ediyor kafalarına bi çok şey
kızlar askerleriniz askerliğini nerde yapıyor :26: Şafak kaç Kaça kaç gittiler nerelisiniz nerdesiniz secerenizi yazın bakiim bana
Anamm siz yenisinizz o zamann
hehehehebizimkinin bodysi de t-shirti de yok :) komutanlarıyla uğraşıp duruyor
hep kavga çıkarmaya çalışıyolarmış ama bizimki yanaşmıyor ne haliniz varsa görün diye
kendi gidip alsa iyi olurmuş tabii ama kimlerin ona gerçekten değer verdiğini de görmüş oldu bi yandan
aynen öyle anlamıştır bazen böyle şeyler güzel oluyodur ya eğlenceli askerlik anısı bitmez hiç bunların
Benim sevgilim ve sevgilimin tişörtü(body) işte beraber izne geldiler dönüşte beraber gittiler ktm dedikleri bi yer var orda kaldılar onlara burda kötü davranmışlar bunlarda kavga etmişler bunun tişörtü varya kalkıp duş aldığı ıslak havluyla çocuğun suratına bi yapıştırmış çocuğun adı ondan sonra hep ıslak havlu olarak kalmış
kızlarrrrrrrrrrrrrr aşkım bana şiir yazmış
yeapp... ne yazmış ne yazmışmeragederim ben şimcik
abowww yakınız sanırsam senin91/4 ISPARTA Şafak 195 :)
İstanbul/Sultangazide yaşamaktayımyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
olsun zengin olursunuz benimde sevgilimle aramda 11 ay vartabii canım taze aşıklardanızhoş sevgilim benden daha taze
ben 23 yaşındayım o 21
3 gün sonra 1 aylık olcaz
Anamm siz yenisinizz o zamann
Senin askerin baya bi deliymiş o kadar revire doktara gidene kadar gidip alsaymış ya bi kolabaya güldm okurken amaaaa
beninkinin de bi bady mi ne diyolar ya ondan var işte ben onlara tişört diyorumonla çok yakınlar diyorum yapma bak bu kadar samimi olma kıskanıyorum çok tehlikeli hareketler bunlar askersiz olmaz böyle yokk anam hiç dinlemiyor vurcam kırbacı vurcam kırbacı görcek sonra
abowww yakınız sanırsam seninsultançiftliği diyemi geçiyordu eskiden orası :26:
olsun zengin olursunuz benimde sevgilimle aramda 11 ay varben daha büyüğüm ama doğum yılımız aynı ya sorun etmiyoruz yıl aynı olmasada sorun etmezdik çünkü çocukluk aşkım benim 5. sınıfa giderken ki zamanlarımızı biliriz sümüklü pis salıncakta sallanırkene ip atlarkene vs.
sen söylemesen çakmazdım kız sarısınlığım tuttu
kızlar askerleriniz askerliğini nerde yapıyor :26: Şafak kaç Kaça kaç gittiler nerelisiniz nerdesiniz secerenizi yazın bakiim bana
ayy uzun bişiy aklımda değil şimdi telefonda bi anda okumaya başladı kaç gündür süründürüyodum affettim hemencik
tabii canım taze aşıklardanızhoş sevgilim benden daha taze
ben 23 yaşındayım o 21
3 gün sonra 1 aylık olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?