arada iyi oluyor azcık süründürmek ... çarşıya çıktı benimle çok ilgilenmedi ben de utandırdım onu şimdi bu hafta içinde bi bomba patlatır diye bekliyorum
sabah arayıp günaydınım kadınım aç gözlerini ,güneş doğmayacak yoksa dedi ama azcıkın sürünsün diiymiii yea
Anamm kız Maşşallah o zaman.. Hayırlı olsunn yaa..
Daha cicim aylarındaymışınız ondan böylee yazılar yazıyorr
heheee ayy kötümüyüz neyiz biz yaaBenimkide çarşıda bana şarkı söylemedi diye küsmüştüm.
yeni yeni yarenler , yarlarımızın yakasına paçasına yapışmış pis mikrop şafaklar
Siz de hoşgeldiniz
kızlar çok kötüyüm bugün.Ne olduğunu bende anlamadım.Sabah kalktığımdan beri başım dönüyor midem bulanıyor.Nerdeyse iftarda sofraya düşüyordum.Gözlerim karardı kulaklarım duymadı.Hemen oturdum sandalyeye.
Eşime anlattım keşke anlatmasaydım aklı kaldı hemen yarın gelicem diyor.Hastaneye gideceğime söz verdim umarım beni dinler gelmez.Sahurda az yemiş olmama bağladım ben ama İftarda biraz yedim geçmesi lazımdı hala geçmedi ayağa kalktığım gibi gözlerim kararıyo.
Bu durumla karşılaşan var mı?Annem gibi hamile olabilir misin konularına girmeyin eşim gittikten sonra 2 defa regl oldum zaten.
Yardımlarınızı bekliyorum kızlarr
aramıza yeni arkadaşlarda katılmış bakıyorum :))
hepiniz hoşgeldiniz:)
slm yarenlerrrrrr nasılsınz??
çoktandır yazamadım bi türlü bazı nedenlerden dolayıı özledm sizleri buraları
bizim cicim ayları tükenmeyecek sanırsamşubatta gelcek martta çalışmaya başlayacak haziran gibi istemeye gelcekler söz olcak
sonra cicim ayı biterken nişan yaparız biraz da ordan eklenir ... tam bitmek üzereyken evlilik girer arayasonra yine bitecek gibi olunca cicimler bi de çocuk yaparız oh mis
çarşıya gidince bişeyler oluyor demekki bundan böyle bende çarşıda mı olsam
Ohh sen hemen basıyorsun nikahıı bakıyorumda
İnşallah Allahım hepimize nasip eder.. :123:
merhaba kızlar atarsa 8 aşkımı çok özledim tam 1 senedr göremiorm izine gelemedi çok zor asker beklemek hepinize bolca sabır diliorm
aramıza yeni arkadaşlarda katılmış bakıyorum :))
hepiniz hoşgeldiniz:)
Heyy Maşşallah canım siz herşeyi ayarlamışınızz yaa İnşallah bitmezz yaa hep mutlu olursunuz inşallah.
Hadi hayırlısı bakalımm..
Gell teskere gell teskere bitsin bu hasretttt...
bende öyle demiştim sen çarşıda internet cafeye gidiyosun bende gidicem durumu eşitleyelim dedim bana bi kızdı paşa görmeliydin
ben internet cafeye gittim bi dee ayyy bu adamı ben şimdi süründürmez miyim... tuz biber olsun ya kavga edelim azcık diiimii
kız öyle deme ebru neredeyse 10 yıl oldu bekliyorum ben onu
15 yasımdan beri
daha basmayalım mı nikahı
bana kalsa nişan da istemem gerek yok
da işte elalem laf eder diyor annem olmaz
:123:
yaa kızıyorum ama bi taraftan kıyamıyorum dahep eğitim ve nöbetle geçiyo günleri şimdi bi de oruç tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?