Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

heheee ayy kötümüyüz neyiz biz yaaBenimkide çarşıda bana şarkı söylemedi diye küsmüştüm.

Anamm kız Maşşallah o zaman.. Hayırlı olsunn yaa..
Daha cicim aylarındaymışınız ondan böylee yazılar yazıyorr

bizim cicim ayları tükenmeyecek sanırsam şubatta gelcek martta çalışmaya başlayacak haziran gibi istemeye gelcekler söz olcak
sonra cicim ayı biterken nişan yaparız biraz da ordan eklenir ... tam bitmek üzereyken evlilik girer araya sonra yine bitecek gibi olunca cicimler bi de çocuk yaparız oh mis

geçmiş olsun tertom
doktora gitmelisin hemen bide biraz ara ver istersen oruca bünyen kaldırmıyor olabilir tatlım dikkat et kendine
allah acil şifa versin hemencik iyi ol canım

merhaba kızlar atarsa 8 aşkımı çok özledim tam 1 senedr göremiorm izine gelemedi çok zor asker beklemek hepinize bolca sabır diliorm

Heyy Maşşallah canım siz herşeyi ayarlamışınızz yaa İnşallah bitmezz yaa hep mutlu olursunuz inşallah.
Hadi hayırlısı bakalımm..
Gell teskere gell teskere bitsin bu hasretttt...

Ohh sen hemen basıyorsun nikahıı bakıyorumda
İnşallah Allahım hepimize nasip eder.. :123:

kız öyle deme ebru neredeyse 10 yıl oldu bekliyorum ben onu
15 yasımdan beri
daha basmayalım mı nikahı
bana kalsa nişan da istemem gerek yok
da işte elalem laf eder diyor annem olmaz
:123:

merhaba kızlar atarsa 8 aşkımı çok özledim tam 1 senedr göremiorm izine gelemedi çok zor asker beklemek hepinize bolca sabır diliorm

şafak 8 gün sonra yapışacak sevgilinin paçasına ... gitme dur ne olur bırakma ellerimi diye hayırlı uğurlu olsun bitmiş birşey kalmamış ...
Allah herkese sabır versin

Heyy Maşşallah canım siz herşeyi ayarlamışınızz yaa İnşallah bitmezz yaa hep mutlu olursunuz inşallah.
Hadi hayırlısı bakalımm..
Gell teskere gell teskere bitsin bu hasretttt...

tabi canım bakma kısa süreli oluşumuza aileler hatta sülaleler biliyor
zaten birbirimizi tanıyoruz ee aşığız da ödememiz gereken tek bedel askerlik

Günaydın kızlarr bende geldim :) Nasılsınız??
Bugün içimde garip bir his var çok özledim ben askerimi ya Cumartesi günü uğurladım usta birliğine hala aramadı ktm'yede katılacaktı

Şafak 395

kız öyle deme ebru neredeyse 10 yıl oldu bekliyorum ben onu
15 yasımdan beri
daha basmayalım mı nikahı
bana kalsa nişan da istemem gerek yok
da işte elalem laf eder diyor annem olmaz
:123:

niye nişan istemiyosun canım?Bende 14 yaşımdan beri beekliyorum ama 1 yıldır nişanlıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…