[video=youtube;TP7aJ-CgfHs]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=TP7aJ-CgfHs&feature=fvwrel[/video]Şafak:394!
Hiç bir şeye değişmem,
Aşkla bakan gözlerini..
En son anımda bile söylemeliyim sevdiğimi!
Hiç bir şeye değişmem,
Benle geçen günlerini..
En son anımda bile tutmalıyım ellerini!
CANIM SEVGİLİMMM..!
[video=youtube;TP7aJ-CgfHs]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=TP7aJ-CgfHs&feature=fvwrel[/video]
canımmmmmmmmmmm
Ayhh çoookk Teşekkür ederim canımm benimm yaaa
Bütün yarenlere gelsinnn
bayılıyorum bu adamaaa
Aynen tatlım ya çok güzel şarkıları yapıyorrrr
selam şafak güzelleri, nasılsınız görüşmeyeli?
selam şafak güzelleri, nasılsınız görüşmeyeli?
iyiyim canım sağol.eşimin bütün arkadaşları izne gidiyormuş.İştahımı kabartıyolar diyo.Bende aşkım biraz daha zaman geçsin, 7 ayımız daha var 10 gün iznimiz kaldı dedim.Sıcaklardan iyice bunaldı tabi aşkım.Onu idare etmeye çalışıyorum canım.ayy kıyamam yaaa ...napıcaksın hayatın düzeni böyle canım.babalar da anneler de alışıyor evlatlar da tabi..ben mesela evlenmeden önce;"ben başka bir evde nasıl yaşayacagım annemler olmadan" diye düşünürdüm hep..ama nerden bilebilirdim ki canım kocamla yaşadıgım evin heryerden güzel olacagını...annemde dahi kalmak istemiyorum şuan...eşim askerde biliyosun...ileride evlatlarınız olacak torun sevgisi tadacaklar ve herşey bambaşka olacak canım üzülmesi normal tabi kıyamam yaabenim babam hala gözleri dolu dolu bakar bize oraya gittigimizde.düşün 7 yıl oldu evleneli..biz 3 kızkardeş bi erkek kardeşiz.abim yanlarında oturuyor..kızlar gelince babamın yüzü gülüyo
aa cnm başın falan mı agrıyodu yoksa atlamaışım galiba..inşAllah şimdi iysindir..benim de dün gece dişim tuttu sahura dogruve az önce eşimle konustum onunda tüm gece dişi agrımış tesadüfe bak
canımm vallahi ben görmedim ya görsem fikir verirdim.arkadasların alıntısından baktım şimdi çok kibar hoş bir tesbih ve güzel bir hediye olur bencede
ya aslında davetiye gösterek degil mi sonuçta?hasta olması ayrı birşey dügün ayrı bence..verirler gibi düşünüyorum..öncekini vermedikleri için bu defa verirler inş.
aynen öyle canım..bak günler bir bir geçiyor napalım buna şükür..son zamanlarda duydugum şeylerden sonra artık daha güçlü olmaya çalışıyorum...zaten eşimede defalarca söz verdim güçlü olacagım çok aglamıcam diye.mümkün oldugunca iyi olmaya çalışıyorum...tabi zaman zaman olmuyor.sen napıyosun canım nasıl gidiyor iyisin inş?
canım yaa dünde soracaktım nick mi degiştin huzursuzum?sensin dimi resimden öyle anladım sanki..:26:
Sorma canım ya eşimde sün akşam başladı sende ufaktan sorunlar çıkmaya diyorHiscimm cok gecmis olsun guzel gectigine sevindim. Gecen abim 20 lik disini cektirdi perisandi cocuk dikisleride aldirmaya gerek olmadan atti kendi.
Yesimcimm sanada gcms olsun noluyo kk hatunlarina boyle. Kocalar gtti dertler basladi dimi :)
hic bir baba kiyamaz ki kizina ne firtinalar kopuyor kimbilir icinde. Yazini okuyunca kendi babami dusundum cok kotu oldum o gunler geldiginde naparim bilmiyorum
iyiyim canım sağol.eşimin bütün arkadaşları izne gidiyormuş.İştahımı kabartıyolar diyo.Bende aşkım biraz daha zaman geçsin, 7 ayımız daha var 10 gün iznimiz kaldı dedim.Sıcaklardan iyice bunaldı tabi aşkım.Onu idare etmeye çalışıyorum canım.ayy kıyamam yaaa ...napıcaksın hayatın düzeni böyle canım.babalar da anneler de alışıyor evlatlar da tabi..ben mesela evlenmeden önce;"ben başka bir evde nasıl yaşayacagım annemler olmadan" diye düşünürdüm hep..ama nerden bilebilirdim ki canım kocamla yaşadıgım evin heryerden güzel olacagını...annemde dahi kalmak istemiyorum şuan...eşim askerde biliyosun...ileride evlatlarınız olacak torun sevgisi tadacaklar ve herşey bambaşka olacak canım üzülmesi normal tabi kıyamam yaabenim babam hala gözleri dolu dolu bakar bize oraya gittigimizde.düşün 7 yıl oldu evleneli..biz 3 kızkardeş bi erkek kardeşiz.abim yanlarında oturuyor..kızlar gelince babamın yüzü gülüyo
aa cnm başın falan mı agrıyodu yoksa atlamaışım galiba..inşAllah şimdi iysindir..benim de dün gece dişim tuttu sahura dogruve az önce eşimle konustum onunda tüm gece dişi agrımış tesadüfe bak
canımm vallahi ben görmedim ya görsem fikir verirdim.arkadasların alıntısından baktım şimdi çok kibar hoş bir tesbih ve güzel bir hediye olur bencede
ya aslında davetiye gösterek degil mi sonuçta?hasta olması ayrı birşey dügün ayrı bence..verirler gibi düşünüyorum..öncekini vermedikleri için bu defa verirler inş.
aynen öyle canım..bak günler bir bir geçiyor napalım buna şükür..son zamanlarda duydugum şeylerden sonra artık daha güçlü olmaya çalışıyorum...zaten eşimede defalarca söz verdim güçlü olacagım çok aglamıcam diye.mümkün oldugunca iyi olmaya çalışıyorum...tabi zaman zaman olmuyor.sen napıyosun canım nasıl gidiyor iyisin inş?
canım yaa dünde soracaktım nick mi degiştin huzursuzum?sensin dimi resimden öyle anladım sanki..:26:
Sorma canım ya eşimde sün akşam başladı sende ufaktan sorunlar çıkmaya diyorHiscimm cok gecmis olsun guzel gectigine sevindim. Gecen abim 20 lik disini cektirdi perisandi cocuk dikisleride aldirmaya gerek olmadan atti kendi.
Yesimcimm sanada gcms olsun noluyo kk hatunlarina boyle. Kocalar gtti dertler basladi dimi :)
hic bir baba kiyamaz ki kizina ne firtinalar kopuyor kimbilir icinde. Yazini okuyunca kendi babami dusundum cok kotu oldum o gunler geldiginde naparim bilmiyorum
hoşgeldinnn tatlımmmmmmmH_İ_S sende hoşgeldinnn kuzummmm
ben bugünnn çok çok çooooookkk iyiyimmm
Hiscimm cok gecmis olsun guzel gectigine sevindim. Gecen abim 20 lik disini cektirdi perisandi cocuk dikisleride aldirmaya gerek olmadan atti kendi.
Ne oldu bakayım bu kadar iyi olacak
hoşbuldum hiscim, ben de napiyim işte sıcaktan boğuluyorumHoş geldin canım
Ne yapalım, hasretle ve sıcakla baş etmeye çalışıyoruz...
Sen nasılsın?
hoşbuldumm şekerimmhoşgeldinnn tatlımmmmmmmH_İ_S sende hoşgeldinnn kuzummmm
ben bugünnn çok çok çooooookkk iyiyimmm
mektup ulaşmış canımm okuyup hemen beni aramış şapşirikkçok mutlu olmuş sesinden de belliydi zatenn bnde çokk mutlu oldum onun sesini öylee duyuncaaa
hoşbuldum hiscim, ben de napiyim işte sıcaktan boğuluyorum
başım da ağrıyo, keyifsiz bi haldeyim yani :44: merak ettim sizleri de, bi bakiyim ne alemdesiniz dedim
şafak kaç bu arada?
hoşbuldumm şekerimm
maşallah, Allah bozmasın, hayırdır neye borçluyuz bu mutluluğu?
gözün aydın canımbizimki daha almadı maalesef yolladığımı...
hahahah aynen bende öyle dıorumsevmedgmı blır bazen kavga ettgmzde bı mekanda otururken hemen cıkartr benı kızdrmak ıcın. ya trıp atma yada tesbh cekerm der
yaptrırsan resmını koy da cnmm fikir olur bızede =)
bayılıyorum bu adamaaa
[video=youtube;NbzJmD5WID4]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=NbzJmD5WID4[/video]bayıldımmm bunaa yaaa
Seen… Aşkı şahikasın teksin harikasın
Kalbime nakşedilmiş alametifarikasın
Been… Canana kul köle ruhum bir çöle
Ebedi hapsedilmiş unutulmuş biçareyim
Been bir değil bin kere yanmışım sana ben
Seni seviyorum deme sev beni
Per perişan et aşkına yor beni
Rüyaları hep sana yormuşum
Gel de bul beni
Deli divane olmuş yolunda kaybolmuşum
Etme bul beni
Seen… Aşkı şahikasın teksin harikasın
Kalbime nakşedilmiş alametifarikasın
Been… Canana kul köle ruhum bir çöle
Ebedi hapsedilmiş unutulmuş biçareyim
Been bir değil bin kere yanmışım sana ben
Rüyaları hep sana yormuşum
Gel de bul beni
Etme bul beni
Oooooof oooooooof
Etme bul beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?