Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bnmki oraya giderken arkadaşının verdiği tesbihi götürdü hatıra olsun diye şimdide kendisi istedi zaten bnden, bana tesbih hediye etsene diye ( bnmde aklıma böyle birşey geldi değişiklik olur diye olta taşı olanların fiyatları falan çok pahalı demi canım

çok güzelmiş canımnerde yaptırıcaksın?

gittigidiyorda yapan yerler var canım facede tesbihci baba diye bi yer yapıyor ama fiyatlar 100 tl nin üzerinde o kadar pahalıya yaptıramamda bn kendim siyah tesbih alıp böyle yazı yazılan yerlere yazdırcam olur demi öyle

bnce olur canımm allah korusun askerde çalabilirlerde. o tarz pahalı şeyleri gelince hediye edebilrsinn

İlaç alacam diye bir çorba içip geleyim dedim hepiniz toplanmışınız ayol

mektup ulaşmış canımm okuyup hemen beni aramış şapşirikk çok mutlu olmuş sesinden de belliydi zatenn bnde çokk mutlu oldum onun sesini öylee duyuncaaa

Hee anladım zaten canım, mutlu olmanıza sevindim, demek ki böyle şeyler gerekiyormuş

Evet bugün ben de sıcaktan çok bunaldım canım, napalım evde sürünüyoruz... Şafak daha 378 canım

Ablacım ya geçmiş olsun ameliyat olmuşsun şimdi nasıl dişin?

Teşekkür ederim canım iyiym gayet sağolasın, biraz yeme içme de problem var gerisi sorun değil, azcık acıyacak artık yapacak başka bişey yok

Bütün kızlarr toplandık, toplandık,toplandııkkk

Evet toplanmışınız bir anda gerçekten

ay kızlar ne romantiksinizz benimde hediye yollayasım geldii.Ama eşimin kesin talimatı var mektup istemiyor.Okudukları için, mesajda yaz yazcaklarını diyor :)Ama kitap falan alıp yollamak istedim acayip :)

olsun canım yaa, yine epey eritmişsin şafağı 300leri bitir bak hele, sonrası çabucak geçecek

Ümran,Buse,Burcu,ECem hepinizi saygıyla anıyorum kızlarr

Ümraan duy beni mesaj kutunu boşalt smsim yook

ay kızlar ne romantiksinizz benimde hediye yollayasım geldii.Ama eşimin kesin talimatı var mektup istemiyor.Okudukları için, mesajda yaz yazcaklarını diyor :)Ama kitap falan alıp yollamak istedim acayip :)

benim gönderdiğim mektup okunmamışş. aliye babası göndermişti oda okunmamıştı. alıp mektubu direk ali'ye veriyorlar sağolsunnlar

O zaman gönder canım. evet pahalı tatlım benimkine arkadaşı hediye getirmişti erzurumdan ondan bilmiyorum tatlım tam fiyatını :44:

evet canım o kadar pahalıya gerek yok zaten, bn yaptırayımda canım çalarlarsa kendisi düşünsün dediğim gibi çok istiyor tesbig hediye etmemi :44::44:

ayy gönder o zaman canım mutlu olsunnn

sevgi kelebeğine döndüm birdennn hediye göndermek istiyorum deli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…