Canım benimkinde de olta taşıyla özel yapılmış olarak adı ve soyadı yazıyordu gerçekten çok güzel ama giderken götürmedi bana verdi.
benimkininde elinden hiç düşmezdi yane heralde orda çekemez çalınır falan diye götürmedi.
O yüzden bir sor istersen askerine.
Ayhh bende onu sorucaktım tatlm yaa çok sevindim hade bakalım sevindimi bakem
Hoş geldin canım
Ne yapalım, hasretle ve sıcakla baş etmeye çalışıyoruz...
Sen nasılsın?
aaaaaaaa nedenki kuzummm :44: ayrıca karar verdim bende albüm alıp göndercemm
kuzum bu arada kargoya ne kadar ücret ödedin senn :44::44::44:
çok güzelmiş canımnerde yaptırıcaksın?
dağıtımda,ulaşır bugün mutlaka .... Albüm gönder tabii nasıl mutlu olacaklar10 tl almışlar ücret
gittigidiyorda yapan yerler var canım facede tesbihci baba diye bi yer yapıyor ama fiyatlar 100 tl nin üzerinde o kadar pahalıya yaptıramamda bn kendim siyah tesbih alıp böyle yazı yazılan yerlere yazdırcam olur demi öyle
mektup ulaşmış canımm okuyup hemen beni aramış şapşirikkçok mutlu olmuş sesinden de belliydi zatenn bnde çokk mutlu oldum onun sesini öylee duyuncaaa
hoşbuldum hiscim, ben de napiyim işte sıcaktan boğuluyorum
başım da ağrıyo, keyifsiz bi haldeyim yani :44: merak ettim sizleri de, bi bakiyim ne alemdesiniz dedim
şafak kaç bu arada?
hoşbuldumm şekerimm
maşallah, Allah bozmasın, hayırdır neye borçluyuz bu mutluluğu?
Ablacım ya geçmiş olsun ameliyat olmuşsun şimdi nasıl dişin?
Bütün kızlarr toplandık, toplandık,toplandııkkk
ohh ohhh ne güzelll,hergün konuşsanız bile mektubun tadı ayrı oluocanım mektubumm ulaşmış askerime aradı çokk sevinmiş o sevinince bendee çok mutlu oldumm
Bütün kızlarr toplandık, toplandık,toplandııkkk
dağıtımda,ulaşır bugün mutlaka .... Albüm gönder tabii nasıl mutlu olacaklar10 tl almışlar ücret
olsun canım yaa, yine epey eritmişsin şafağıİlaç alacam diye bir çorba içip geleyim dedim hepiniz toplanmışınız ayol
Hee anladım zaten canım, mutlu olmanıza sevindim, demek ki böyle şeyler gerekiyormuş
Evet bugün ben de sıcaktan çok bunaldım canım, napalım evde sürünüyoruz...Şafak daha 378 canım
Teşekkür ederim canım iyiym gayet sağolasın, biraz yeme içme de problem var gerisi sorun değil, azcık acıyacak artık yapacak başka bişey yok
Evet toplanmışınız bir anda gerçekten
ay kızlar ne romantiksinizz benimde hediye yollayasım geldii.Ama eşimin kesin talimatı var mektup istemiyor.Okudukları için, mesajda yaz yazcaklarını diyor :)Ama kitap falan alıp yollamak istedim acayip :)
bnce olur canımm allah korusun askerde çalabilirlerde. o tarz pahalı şeyleri gelince hediye edebilrsinn
O zaman gönder canım. evet pahalı tatlım benimkine arkadaşı hediye getirmişti erzurumdan ondan bilmiyorum tatlım tam fiyatını :44:canım bnmki oraya giderken arkadaşının verdiği tesbihi götürdü hatıra olsun diye şimdide kendisi istedi zaten bnden, bana tesbih hediye etsene diye (bnmde aklıma böyle birşey geldi değişiklik olur diye olta taşı olanların fiyatları falan çok pahalı demi canım
evet canım o kadar pahalıya gerek yok zaten, bn yaptırayımda canım çalarlarsa kendisi düşünsündediğim gibi çok istiyor tesbig hediye etmemi :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?