Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ümran,Buse,Burcu,ECem hepinizi saygıyla anıyorum kızlarr

Ümraan duy beni mesaj kutunu boşalt smsim yook
evet ben de anıyorum onları hasretle
gelmiolar mı hain domdomlar yoksa

benim gönderdiğim mektup okunmamışş. aliye babası göndermişti oda okunmamıştı. alıp mektubu direk ali'ye veriyorlar sağolsunnlar
benim gönderdiklerim de okunmuodu, direkt açmadan aşkıma veriolardı sağolsunlar

benim gönderdiğim mektup okunmamışş. aliye babası göndermişti oda okunmamıştı. alıp mektubu direk ali'ye veriyorlar sağolsunnlar

Hadi ya süper.okunmayacağını bilsem yazardım ama.Aşkımın arkadaşına sevgilisi mektup yazmış.Komutan okumuş sanırım kızda rujlu öpmüş mektubu.HErkes dalga geçiyomuş çocukla

evet ben de anıyorum onları hasretle
gelmiolar mı hain domdomlar yoksa

benim gönderdiklerim de okunmuodu, direkt açmadan aşkıma veriolardı sağolsunlar

Yookk yaa Ümran en son söz haberini vermek için gelmişti görmedim burda daha onu :)
Ecem uğruyo arada ama diğerleri için kayıp ilanı vermeyi düşünüyorum :)
abbowwwwwwww o kadr ziyaretçi nasıl toplandıı
Valla bilemiyoruum terto bizim askerler olmasın:)

Hadi ya süper.okunmayacağını bilsem yazardım ama.Aşkımın arkadaşına sevgilisi mektup yazmış.Komutan okumuş sanırım kızda rujlu öpmüş mektubu.HErkes dalga geçiyomuş çocukla

ahahahahhaaaa çokk güldümmm yaaa okuncağını hiç mi tahmin etmemiş kızz da allah aşkınaa

bnmki okunmamış ama ben bi daha yazsam yine rahat olamam belki bu sefer okurlar diyee

hayırolsun canım yaaa.. bişey mi oldu kötü

olmadı aslında ama içim bi tuhaf... kuzucumla da yeni konuştuk, daha eline ulaşmadı ondan böyleyim sanırım... paketi alamadan devriyeye gitti zaten...Bütün nöbetleri ve devriyeleri aşkıma kitliyorlar ya haksızlık üstüne haksızlık ediyorlar... Bi an önce bitirsinler Allah'ın izni ile sağ salim gelsinler ya... Ben bugün yorgunum çok

olabilirmi kiii burdaysanızz ses verrinnnnnn

Bitanem aradı şimdi ben de mutlu oldum, epey yazmışınız...

ay kızlar ne romantiksinizz benimde hediye yollayasım geldii.Ama eşimin kesin talimatı var mektup istemiyor.Okudukları için, mesajda yaz yazcaklarını diyor :)Ama kitap falan alıp yollamak istedim acayip :)

Ben de ilk sevgili olduğumuz günün yıl dönümü gelince göndereyim diyorum ama yok askeriyeye giden kargo göndermemeye karar verdim, çarşı izninde gitsin kargodan alsın, hem mektup da yazarım o zaman...
olsun canım yaa, yine epey eritmişsin şafağı 300leri bitir bak hele, sonrası çabucak geçecek

Evet ben de dört gözle 300 ler bitsin diye bekliyorum...

Ayy çok güldüm buna yaaa daha neler neler geliyordur askeriyeye yaaa...

canımmm benimmm yapmaa böylee nerde tam hakkıyla yapılıyor ki heryer aynı.

ayrıcaa kargonda ulaşır merak etmeee sakınnn

gül hadi birazz kendinee gell akşamyine arar aşkınn o arayana kadar düzelsin morelin hadii bakıyımmmmm

ayy gönder o zaman canım mutlu olsunnn

sevgi kelebeğine döndüm birdennn hediye göndermek istiyorum deli gibi

ama bn göndermiycm canım dokuz gün sonra dağıtıma gelcek o zamn eline vercem ( mektup yazcam o yokken neler yaşadıklarımı yazcam bide ömer esra diye şafak çizelgesi yapıp bunları hediye etcem (

Toplam 25 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 18 ziyaretçi)

walla herkesin bizi ziyaret edesi tutmuş maşallahh

ayy ne kötü olmuş yaa

hahaha kayıp ilanı verelim hakkaten buseyi o kadar uzun zamandır görmüyorum ki walla, sıkıntıları vardı, inşallah düzelmiştir:26:
ümoşu facede takip ediyorum, neyse ki yaşadığını biliyorum
esra, zeyno, ecoş, yasimin.. vs. onlarla çok uzun zamandır karşılaşmıyorum.
gelirlerse benden çok selam söyleyin onlara, özledim onları da, burda dolu dolu sohbet etmeyi fln...

olabilirmi kiii burdaysanızz ses verrinnnnnn
Bende nöbette sanıyodum lan senii
Bizim de 18 ağustos evlilik yıldönümümüz bende o zaman bişeyler yollıcam Allahın izniylee

en kötüsü de o benim buradaki her halimden haberdar gibi...herşeyi hissediyor... iyi olmalıyım ki o da sıkılmasın değil mi... Ay ben böyle değildim noldu bugün bana ya ...

:44:

ama bn göndermiycm canım dokuz gün sonra dağıtıma gelcek o zamn eline vercem ( mektup yazcam o yokken neler yaşadıklarımı yazcam bide ömer esra diye şafak çizelgesi yapıp bunları hediye etcem (

aaaaa iyi fikirr canımmm ben buraya ilk geldiğimde kısa dönemlerden biri hazırlamıştı bana çk sağolsun yasemin ali diye onuda çıkartıyımm onuda gönderiyiimmm ayyy öpücemmm seniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…