aaa ne kadarr azz
evet ben de anıyorum onları hasretleÜmran,Buse,Burcu,ECem hepinizi saygıyla anıyorum kızlarr
Ümraan duy beni mesaj kutunu boşalt smsim yook
benim gönderdiklerim de okunmuodu, direkt açmadan aşkıma veriolardı sağolsunlarbenim gönderdiğim mektup okunmamışş.aliye babası göndermişti oda okunmamıştı. alıp mektubu direk ali'ye veriyorlar sağolsunnlar
benim gönderdiğim mektup okunmamışş.aliye babası göndermişti oda okunmamıştı. alıp mektubu direk ali'ye veriyorlar sağolsunnlar
Toplam 25 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 18 ziyaretçi)
O zaman gönder canım. evet pahalı tatlım benimkine arkadaşı hediye getirmişti erzurumdan ondan bilmiyorum tatlım tam fiyatını :44:
az tabii canım
ya içimde bi sıkıntı var ... sanki kalbimi sıkıyolar ...
evet ben de anıyorum onları hasretle
gelmiolar mı hain domdomlar yoksa
benim gönderdiklerim de okunmuodu, direkt açmadan aşkıma veriolardı sağolsunlar
Valla bilemiyoruum terto bizim askerler olmasın:)abbowwwwwwww o kadr ziyaretçi nasıl toplandıı
Hadi ya süper.okunmayacağını bilsem yazardım ama.Aşkımın arkadaşına sevgilisi mektup yazmış.Komutan okumuş sanırım kızda rujlu öpmüş mektubu.HErkes dalga geçiyomuş çocukla
Hayır olsun.Yoruldun mu bugün canım?az tabii canım
ya içimde bi sıkıntı var ... sanki kalbimi sıkıyolar ...
hayırolsun canım yaaa.. bişey mi oldu kötü
Yookk yaa Ümran en son söz haberini vermek için gelmişti görmedim burda daha onu :)
Ecem uğruyo arada ama diğerleri için kayıp ilanı vermeyi düşünüyorum :)
Valla bilemiyoruum terto bizim askerler olmasın:)
ahahahahhaaaaçokk güldümmm yaaa okuncağını hiç mi tahmin etmemiş kızz da allah aşkınaa
bnmki okunmamış ama ben bi daha yazsam yine rahat olamam belki bu sefer okurlar diyee
ay kızlar ne romantiksinizz benimde hediye yollayasım geldii.Ama eşimin kesin talimatı var mektup istemiyor.Okudukları için, mesajda yaz yazcaklarını diyor :)Ama kitap falan alıp yollamak istedim acayip :)
olsun canım yaa, yine epey eritmişsin şafağı300leri bitir bak hele, sonrası çabucak geçecek
Hadi ya süper.okunmayacağını bilsem yazardım ama.Aşkımın arkadaşına sevgilisi mektup yazmış.Komutan okumuş sanırım kızda rujlu öpmüş mektubu.HErkes dalga geçiyomuş çocukla
olmadı aslında ama içim bi tuhaf... kuzucumla da yeni konuştuk, daha eline ulaşmadı ondan böyleyim sanırım... paketi alamadan devriyeye gitti zaten...Bütün nöbetleri ve devriyeleri aşkıma kitliyorlar yahaksızlık üstüne haksızlık ediyorlar... Bi an önce bitirsinler Allah'ın izni ile sağ salim gelsinler ya... Ben bugün yorgunum çok
ayy gönder o zaman canım mutlu olsunnn
sevgi kelebeğine döndüm birdennnhediye göndermek istiyorum deli gibi
walla herkesin bizi ziyaret edesi tutmuşToplam 25 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 18 ziyaretçi)
ayy ne kötü olmuş yaa
hahaha kayıp ilanı verelim hakkaten
Yookk yaa Ümran en son söz haberini vermek için gelmişti görmedim burda daha onu :)
Ecem uğruyo arada ama diğerleri için kayıp ilanı vermeyi düşünüyorum :)
Valla bilemiyoruum terto bizim askerler olmasın:)
Bende nöbette sanıyodum lan seniiolabilirmi kiii burdaysanızz ses verrinnnnnn
Bizim de 18 ağustos evlilik yıldönümümüz bende o zaman bişeyler yollıcam Allahın izniyleeBitanem aradı şimdi ben de mutlu oldum, epey yazmışınız...
Ben de ilk sevgili olduğumuz günün yıl dönümü gelince göndereyim diyorum ama yok askeriyeye giden kargo göndermemeye karar verdim, çarşı izninde gitsin kargodan alsın, hem mektup da yazarım o zaman...
Evet ben de dört gözle 300 ler bitsin diye bekliyorum...
Ayy çok güldüm buna yaaa daha neler neler geliyordur askeriyeye yaaa...
canımmm benimmm yapmaa böyleenerde tam hakkıyla yapılıyor ki heryer aynı.
ayrıcaa kargonda ulaşır merak etmeee sakınnn
gül hadi birazz kendinee gell akşamyine arar aşkınn o arayana kadar düzelsin morelin hadii bakıyımmmmm
ama bn göndermiycm canım dokuz gün sonra dağıtıma gelcek o zamn eline vercem (mektup yazcam o yokken neler yaşadıklarımı yazcam bide ömer esra diye şafak çizelgesi yapıp bunları hediye etcem (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?