Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en kötüsü de o benim buradaki her halimden haberdar gibi...herşeyi hissediyor... iyi olmalıyım ki o da sıkılmasın değil mi... Ay ben böyle değildim noldu bugün bana ya ...

:44:

öyle tabi canım hissetmez olurlar mı ne kadr kendimi iyi göstermeye çalışsamda bazen anlıyo hemen onunda canı sıkılıyoo hadii topla kendiniii

en kötüsü de o benim buradaki her halimden haberdar gibi...herşeyi hissediyor... iyi olmalıyım ki o da sıkılmasın değil mi... Ay ben böyle değildim noldu bugün bana ya ...

ayy kıyamam sana yaaa içim bi tuhaf oldu şafak kaç arkadaşım?

Genelde eskiden 12den sonra ziyaret kabul ederdik ama neyse
Aleyküm selam canım.Söyleriz.
Zaten zeynep(stillex)kayıp onu bayadır göremiyorum.SAnırım köye gitti o ananesinin yanına.
Bende cevap yazamadım ümraana yeni hattı balka bi operatör o yüzden.sende onu görürsen selam söyle canım benden mesaj kutusunu da boşaltsın

Bende çok özledim eski sohbetleri .Tabi sizin müdavim olduğunuz dönemler benim en ağlak,en melankolik olduğum dönemler olduğu için eğlenceli kısımlarına pek katılamıyordum

Evet canım yaaa aşırı derecede hissediyorlar sesim hafif kötü çıksın evdekiler mi canını sıktı moralin mi bozuk diyor... Moralimizi yüksek tutmakta fayda var canım...

Son düzenleme:
Ziyaretçiler an geçtikçe artıyor

Son düzenleme:
hemen topluyorum kendimi , yoksa hayra alamet değil benim bu halim :44:

yaniii kuzuumm toplaa hadi sen bana fikirr ver kendine gelirsinn birazzz bak şimcikk albüm , isimlerimizden olan şafak kağıdı küçük notlar ,badem, nemlendirici krem falan göndercem bunun yanında başka ne gönderebilriim sence :44::44:

Evet canım yaaa aşırı derecede hissediyorlar sesim hafif kötü çıksın evdekiler mi canını sıktı moralin mi bozuk diyor... Moralimizi yüksek tutmakta fayda var canım...

Ellerinden bişey gelemiyeceğini bildikleri için, çaresizlik onları daha da üzüyor.

çook çoook haklısınız ben hemen kendime çeki düzen veriyorum ve yanımdaymış gibi ay dönümümüzün heyecanını yaşıyorum o halde ... :93::93::93:

heheheh
Tamam canım, ümoşa iletcem mesajını
evet zeyno da sıcaklardan bunalıp köye kaçmış olabilir, gerçi onların ora o kadar sıcak değildir de yorum yaptım işte kendimce
bi süre sonra o melankoliden sıyrılıo insan, daha eğlenceli oluo o zaman burası, zaman da çabuk geçio öyle.. ama arada bi güçlü durmaktan yoruluo insan, bi dağılıo fln, ama toparlanılıo tabi yine biz sana o zamanlar geçecek geçecek derken belki bize küfrediodun içinden, ama o depresif hal geçiio illaki di mi kuzum?
easkerliğin en güzel dönemi ise plakalar, kim ne derse desin, pek keyifli oluo

şafağımız
atarsa 191
canım benim, az kalmış şafağın. sıkma canını bu kadar, sabret, sonunda güzel günler var..
bazen insan böyle güçsüz oluyo, dibe vuruyo, sen de o hallerdesin sanırım:44:
Allah yardımcın olsun. askerin nerde?

Yasemin bi sen eksiksin kolide

bi arkadaşım mendile başharflerini işlemiş ben de ileriki zamanlarda düşünüyorum mesela ...
kalpli çikolatalardan koyabilirsin
kendine ait birşey yollayabilirsin, onu mutlu edecek şeyleri biliyorsun...
ben biraz zaman geçsin saat yollayacağım ama bizim resmimiz olacak ekranında ....
sihirli kupa bardaklar var onlardan yaptırabilirsin...

beynim durmuş yalnız hiç yaratıcı fikirler çıkaramıyorum

Ellerinden bişey gelemiyeceğini bildikleri için, çaresizlik onları daha da üzüyor.

Evet kesinlikle... ama yapacak bir şey yok gerçekten, uzaktan ne kadar moral verebilirsek birbirimize o kadar veriyoruz, keşke daha çok şansımız olsaydı

çook çoook haklısınız ben hemen kendime çeki düzen veriyorum ve yanımdaymış gibi ay dönümümüzün heyecanını yaşıyorum o halde ... :93::93::93:

Evet ay dönümünü kutla sen canım, güzel fikir... Biraz kendini şımart

Yasemin bi sen eksiksin kolide

Gerçekten yaa bir de daha ne koyayım diyor

Kesinlikle canım sadece siz değil etrafımdaki her "sayılı gün çabuk geçer" "aaa ne kadar az kalmış" falan diyenleri boğazlayasım geliyodu.Kesinlikle geçiyor canım .Yastığa başımı ağlamadan koyduğum gece yoktuu.şimdi ohhoo telefonda aşkımla konuşarak gülüşerek yatıyorum.Ama canım iyiki burası vardı.O ilk günlerimde, aşkım cezaya gittiğinde, sıkıntım olduğunda.Sen ve diğer asker yarenleri ellinden geldiği kadar yardımcı oldunuz.Tanımadığımız,görmediğimiz insanlara hepimiz parmaklarımzla sadece ,yazdıklarımzla yardımcı olmaya çalıştık.Gerçekten burası olmasaydı kendimi çok daha yalnız hissederdim.
Eminim canım plakalar çok heyecanlıdır.199 dan sonraki hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…