en kötüsü de o benim buradaki her halimden haberdar gibi...herşeyi hissediyor... iyi olmalıyım ki o da sıkılmasın değil mi... Ay ben böyle değildim noldu bugün bana ya ...
:44:
ayy kıyamam sana yaaaen kötüsü de o benim buradaki her halimden haberdar gibi...herşeyi hissediyor... iyi olmalıyım ki o da sıkılmasın değil mi... Ay ben böyle değildim noldu bugün bana ya ...
Bizim de 18 ağustos evlilik yıldönümümüz bende o zaman bişeyler yollıcam Allahın izniylee
Genelde eskiden 12den sonra ziyaret kabul ederdik ama neysewalla herkesin bizi ziyaret edesi tutmuşmaşallahh
ayy ne kötü olmuş yaa
hahaha kayıp ilanı verelim hakkatenbuseyi o kadar uzun zamandır görmüyorum ki walla, sıkıntıları vardı, inşallah düzelmiştir:26:
ümoşu facede takip ediyorum, neyse ki yaşadığını biliyorum
esra, zeyno, ecoş, yasimin.. vs. onlarla çok uzun zamandır karşılaşmıyorum.
gelirlerse benden çok selam söyleyin onlara, özledim onları da, burda dolu dolu sohbet etmeyi fln...
ayy kıyamam sana yaaaiçim bi tuhaf oldu şafak kaç arkadaşım?
haahha yok o bakışı çok hoşuma gidiyo dönüp bakıyo ya ondan koyduumHa haaaa hamiş smilesi koyunca aklıma kötü kötü hediyeler geldi kısss
öyle tabi canım hissetmez olurlar mı ne kadr kendimi iyi göstermeye çalışsamda bazen anlıyo hemen onunda canı sıkılıyoo hadii topla kendiniii
en kötüsü de o benim buradaki her halimden haberdar gibi...herşeyi hissediyor... iyi olmalıyım ki o da sıkılmasın değil mi... Ay ben böyle değildim noldu bugün bana ya ...
hemen topluyorum kendimi , yoksa hayra alamet değil benim bu halim :44:
Evet canım yaaa aşırı derecede hissediyorlar sesim hafif kötü çıksın evdekiler mi canını sıktı moralin mi bozuk diyor... Moralimizi yüksek tutmakta fayda var canım...
Evet canım yaaa aşırı derecede hissediyorlar sesim hafif kötü çıksın evdekiler mi canını sıktı moralin mi bozuk diyor... Moralimizi yüksek tutmakta fayda var canım...
Ziyaretçiler an geçtikçe artıyor
hehehehGenelde eskiden 12den sonra ziyaret kabul ederdik ama neyse
Aleyküm selam canım.Söyleriz.
Zaten zeynep(stillex)kayıp onu bayadır göremiyorum.SAnırım köye gitti o ananesinin yanına.
Bende cevap yazamadım ümraana yeni hattı balka bi operatör o yüzden.sende onu görürsen selam söyle canım benden mesaj kutusunu da boşaltsın
Bende çok özledim eski sohbetleri .Tabi sizin müdavim olduğunuz dönemler benim en ağlak,en melankolik olduğum dönemler olduğu için eğlenceli kısımlarına pek katılamıyordum
canım benim, az kalmış şafağın. sıkma canını bu kadar, sabret, sonunda güzel günler var..şafağımız
atarsa 191
yaniii kuzuumm toplaa hadi sen bana fikirr ver kendine gelirsinn birazzzbak şimcikk albüm , isimlerimizden olan şafak kağıdı küçük notlar ,badem, nemlendirici krem falan göndercem bunun yanında başka ne gönderebilriim sence :44::44:
Yasemin bi sen eksiksin kolide
yaniii kuzuumm toplaa hadi sen bana fikirr ver kendine gelirsinn birazzzbak şimcikk albüm , isimlerimizden olan şafak kağıdı küçük notlar ,badem, nemlendirici krem falan göndercem bunun yanında başka ne gönderebilriim sence :44::44:
Ellerinden bişey gelemiyeceğini bildikleri için, çaresizlik onları daha da üzüyor.
çook çoook haklısınız ben hemen kendime çeki düzen veriyorum ve yanımdaymış gibi ay dönümümüzün heyecanını yaşıyorum o halde ... :93::93::93:
Yasemin bi sen eksiksin kolide
Kesinlikle canım sadece siz değil etrafımdaki her "sayılı gün çabuk geçer" "aaa ne kadar az kalmış" falan diyenleri boğazlayasım geliyodu.Kesinlikle geçiyor canım .Yastığa başımı ağlamadan koyduğum gece yoktuu.şimdi ohhoo telefonda aşkımla konuşarak gülüşerek yatıyorum.Ama canım iyiki burası vardı.O ilk günlerimde, aşkım cezaya gittiğinde, sıkıntım olduğunda.Sen ve diğer asker yarenleri ellinden geldiği kadar yardımcı oldunuz.Tanımadığımız,görmediğimiz insanlara hepimiz parmaklarımzla sadece ,yazdıklarımzla yardımcı olmaya çalıştık.Gerçekten burası olmasaydı kendimi çok daha yalnız hissederdim.heheheh
Tamam canım, ümoşa iletcem mesajını
evet zeyno da sıcaklardan bunalıp köye kaçmış olabilir, gerçi onların ora o kadar sıcak değildir deyorum yaptım işte kendimce
bi süre sonra o melankoliden sıyrılıo insan, daha eğlenceli oluo o zaman burası, zaman da çabuk geçio öyle.. ama arada bi güçlü durmaktan yoruluo insan, bi dağılıo fln, ama toparlanılıo tabi yinebiz sana o zamanlar geçecek geçecek derken belki bize küfrediodun içinden, ama o depresif hal geçiio illaki di mi kuzum?
easkerliğin en güzel dönemi ise plakalar, kim ne derse desin, pek keyifli oluo
canım benim, az kalmış şafağın. sıkma canını bu kadar, sabret, sonunda güzel günler var..
bazen insan böyle güçsüz oluyo, dibe vuruyo, sen de o hallerdesin sanırım:44:
Allah yardımcın olsun. askerin nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?