Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

askerim ıspartada , sabrediyorum zaten o konuda bi sıkıntım yok çok şükür ... garip ama bi sorun da yok sıkıntıma neden olan...
sadece sıkıntı diyip geçiyorum...
dua ediyorum ,birazdan geçer sanırım ...sağol canımmm

kalpli çikolatalardan nerde bulabilriim ki ya güzell o olabilir :44:

ayyyy girebilsemm keşke kolinin içinee

Ayy pastanın içinden dansöz çıkarıyolar ya aynen öyle olurdu YAsemin

NE koycak kendi kaldı işte :)Biz köprüyü geçtik ya Hesnacım ondan böyleyiz sanırımm

NE koycak kendi kaldı işte :)Biz köprüyü geçtik ya Hesnacım ondan böyleyiz sanırımm

ahahahhaaa dimi dansözz kıyafettii giyerr çıkarımm kutunun içindenn

kalpli çikolatalardan nerde bulabilriim ki ya güzell o olabilir :44:

harita koy boya kalemi de koy not düş mesela ...

plakalara gelince birlikte boyayacağız diye ...

kitap koydum bi tane 'aşk falcısı' bi kadının sevgilisi için müneccimlik yolunda ilerleyişini tesadüflerle bi an gerçekten medyum olup olmadığını sorgulayan bi kadın vs.. değişik komik bi kitap... Ona da not düştüm mesela
gerektiğinde aşkı için medyum da olur bi kadın diye

buna benzer, manevi şeyler özellikle içinde sevgi ve emeğinin olduğu birşeyler ...

hee bi de iki çöp adam çizdim biri ben biri o

ona baloncuk açtım : oh kalbini çaldım diyor
bana da baloncuk açtım:
ben de soyadını çalayım da gör diye böyle esprili bişeyler deneyebilirsin

napiimmm doyamıyorumm gözüm döndü bi andaa

Aç gözlü seni... Ne yapar eder kendini de koyarsın koliye sen

Ayyy evet canım yaa hiç romantikliğimiz kalmadı evlendik yaa, huzur ve sevgimiz yetiyor bize, bir de gözlerime bakıp sevdiğini söylüyor ya yeter bana

evet burası süper biyer, eğer burayı bulmamış olsaydım napardım diyorum hep.. ve sanki vefa borcuymuş gibi hissediyorum, buraya illaki uğramak istiyorum, sanki uğramazsam haksızlık edecekmişim gibi hissediyorum ne alakaysa bide askerliği bitirmiş kişileri görmenin size nasıl moral olacağını bildiğim için uğramadan edemiyorum buraya.. çok da özlüyorum burayı... v.s. yani kısaca kopamıyorum ben bu topikten
10 yıl geçermiş fln ben hala şafak topiğinde takılıyormuşum fln

ara sıra olur böyle şeyler canım, anlıyorum seni

napiimmm doyamıyorumm gözüm döndü bi andaa
ahahaha hızını alamamışsın bakıyorum da

canım sağoll
canım pastanelerde paketli şekilde vardır dimi :44::44:

evet kırmızı ve gümüş renkli folyolara sarılı oluyor gnelde

Son düzenleme:
kuzumm ya süpersinn vallaaa

aklıma geldikçe ve ben de yaptıkça yazarım fikir alışverişi açısından

inş bu ara gönderebilirimmm maddi açıdan birazcıkk zor dönemdeyim bu araa ali izne gelcek diye kıyafetlere yatırdım bütün parayı yatırıcamda dahaa olmadı izne gelip gittikten sonra yaparımm

Aşkım bana hediye yolladı aslında.ASkeriyede kullanmalarına izin vermedikleri benim çok istediğim ve bana vermediği telefonu yolladı :)Birde gümüş bileklik yolladı.Ama mektup yok .Kalem bulamamış çarşıda :)
Çok özendim kızlardan .Monotonluktan çıkarıcaaYıldönmü için bişeyler düşünmem lazıım acilen
Hemde nasıl moral oluyor.Bitiyormuş diyoruz canlı örneklerle.
Bende kesinikle hep uğramaya çalışacağım.Yok canım sen şimdi evlilik sonra bebek topiklerine takıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…