heheheh
Tamam canım, ümoşa iletcem mesajını
evet zeyno da sıcaklardan bunalıp köye kaçmış olabilir, gerçi onların ora o kadar sıcak değildir deyorum yaptım işte kendimce
bi süre sonra o melankoliden sıyrılıo insan, daha eğlenceli oluo o zaman burası, zaman da çabuk geçio öyle.. ama arada bi güçlü durmaktan yoruluo insan, bi dağılıo fln, ama toparlanılıo tabi yinebiz sana o zamanlar geçecek geçecek derken belki bize küfrediodun içinden, ama o depresif hal geçiio illaki di mi kuzum?
easkerliğin en güzel dönemi ise plakalar, kim ne derse desin, pek keyifli oluo
canım benim, az kalmış şafağın. sıkma canını bu kadar, sabret, sonunda güzel günler var..
bazen insan böyle güçsüz oluyo, dibe vuruyo, sen de o hallerdesin sanırım:44:
Allah yardımcın olsun. askerin nerde?
bi arkadaşım mendile başharflerini işlemiş ben de ileriki zamanlarda düşünüyorum mesela ...
kalpli çikolatalardan koyabilirsin
kendine ait birşey yollayabilirsin, onu mutlu edecek şeyleri biliyorsun...
ben biraz zaman geçsin saat yollayacağım ama bizim resmimiz olacak ekranında ....
sihirli kupa bardaklar var onlardan yaptırabilirsin...
beynim durmuş yalnız hiç yaratıcı fikirler çıkaramıyorum
Gerçekten yaa bir de daha ne koyayım diyor
kalpli çikolatalardan nerde bulabilriim ki ya güzell o olabilir :44:
ayyyy girebilsemm keşke kolinin içinee
NE koycak kendi kaldı işte :)Biz köprüyü geçtik ya Hesnacım ondan böyleyiz sanırımmEvet kesinlikle... ama yapacak bir şey yok gerçekten, uzaktan ne kadar moral verebilirsek birbirimize o kadar veriyoruz, keşke daha çok şansımız olsaydı
Evet ay dönümünü kutla sen canım, güzel fikir... Biraz kendini şımart
Gerçekten yaa bir de daha ne koyayım diyor
pastane & cafelerden bulabilirsin canım
Ayy pastanın içinden dansöz çıkarıyolar ya aynen öyle olurdu YAsemin
NE koycak kendi kaldı işte :)Biz köprüyü geçtik ya Hesnacım ondan böyleyiz sanırımm
kalpli çikolatalardan nerde bulabilriim ki ya güzell o olabilir :44:
napiimmmdoyamıyorumm gözüm döndü bi andaa
Ayy pastanın içinden dansöz çıkarıyolar ya aynen öyle olurdu YAsemin
NE koycak kendi kaldı işte :)Biz köprüyü geçtik ya Hesnacım ondan böyleyiz sanırımm
evet burası süper biyer, eğer burayı bulmamış olsaydım napardım diyorum hep.. ve sanki vefa borcuymuş gibi hissediyorum, buraya illaki uğramak istiyorum, sanki uğramazsam haksızlık edecekmişim gibi hissediyorum ne alakaysaKesinlikle canım sadece siz değil etrafımdaki her "sayılı gün çabuk geçer" "aaa ne kadar az kalmış" falan diyenleri boğazlayasım geliyodu.Kesinlikle geçiyor canım .Yastığa başımı ağlamadan koyduğum gece yoktuu.şimdi ohhoo telefonda aşkımla konuşarak gülüşerek yatıyorum.Ama canım iyiki burası vardı.O ilk günlerimde, aşkım cezaya gittiğinde, sıkıntım olduğunda.Sen ve diğer asker yarenleri ellinden geldiği kadar yardımcı oldunuz.Tanımadığımız,görmediğimiz insanlara hepimiz parmaklarımzla sadece ,yazdıklarımzla yardımcı olmaya çalıştık.Gerçekten burası olmasaydı kendimi çok daha yalnız hissederdim.
Eminim canım plakalar çok heyecanlıdır.199 dan sonraki hedefim
ara sıra olur böyle şeyler canım, anlıyorum seniaskerim ıspartada , sabrediyorum zaten o konuda bi sıkıntım yok çok şükür ... garip ama bi sorun da yok sıkıntıma neden olan...
sadece sıkıntı diyip geçiyorum...
dua ediyorum ,birazdan geçer sanırım ...sağol canımmm
ahahaha hızını alamamışsın bakıyorum danapiimmmdoyamıyorumm gözüm döndü bi andaa
ahahahhaaa dimi dansözz kıyafettii giyerr çıkarımm kutunun içindenn
canım sağollevet burası süper biyer, eğer burayı bulmamış olsaydım napardım diyorum hep.. ve sanki vefa borcuymuş gibi hissediyorum, buraya illaki uğramak istiyorum, sanki uğramazsam haksızlık edecekmişim gibi hissediyorum ne alakaysabide askerliği bitirmiş kişileri görmenin size nasıl moral olacağını bildiğim için uğramadan edemiyorum buraya.. çok da özlüyorum burayı... v.s. yani kısaca kopamıyorum ben bu topikten
10 yıl geçermiş fln ben hala şafak topiğinde takılıyormuşum fln
ara sıra olur böyle şeyler canım, anlıyorum seni
ahahaha hızını alamamışsın bakıyorum da
canım pastanelerde paketli şekilde vardır dimi :44::44:
kuzumm ya süpersinn vallaaaharita koy boya kalemi de koy not düş mesela ...
plakalara gelince birlikte boyayacağız diye ...
kitap koydum bi tane 'aşk falcısı' bi kadının sevgilisi için müneccimlik yolunda ilerleyişini tesadüflerle bi an gerçekten medyum olup olmadığını sorgulayan bi kadın vs.. değişik komik bi kitap... Ona da not düştüm mesela
gerektiğinde aşkı için medyum da olur bi kadındiye
buna benzer, manevi şeyler özellikle içinde sevgi ve emeğinin olduğu birşeyler ...
hee bi de iki çöp adam çizdim biri ben biri o
ona baloncuk açtım : oh kalbini çaldım diyor
bana da baloncuk açtım:
ben de soyadını çalayım da gör diyeböyle esprili bişeyler deneyebilirsin
kuzumm ya süpersinn vallaaa
Yok yok bunu askeriyede yapman hiç mantıklı olmazz içinde kalcaksaa evlendikten sonra yapmanı öneririm hayatta kalman açısından
ben bazı pastanelerde görüyorum tatlım, kırmızı kağıtlara sarılı bi şekildekalpli çikolatalardan nerde bulabilriim ki ya güzell o olabilir :44:
ahahahhaaa dimi dansözz kıyafettii giyerr çıkarımm kutunun içindenn
aklıma geldikçe ve ben de yaptıkça yazarım fikir alışverişi açısından
ben bazı pastanelerde görüyorum tatlım, kırmızı kağıtlara sarılı bi şekilde
Aşkım bana hediye yolladı aslında.ASkeriyede kullanmalarına izin vermedikleri benim çok istediğim ve bana vermediği telefonu yolladı :)Birde gümüş bileklik yolladı.Ama mektup yok .Kalem bulamamış çarşıda :)Aç gözlü seni...Ne yapar eder kendini de koyarsın koliye sen
Ayyy evet canım yaa hiç romantikliğimiz kalmadı evlendik yaa, huzur ve sevgimiz yetiyor bize, bir de gözlerime bakıp sevdiğini söylüyor ya yeter bana
Hemde nasıl moral oluyor.Bitiyormuş diyoruz canlı örneklerle.evet burası süper biyer, eğer burayı bulmamış olsaydım napardım diyorum hep.. ve sanki vefa borcuymuş gibi hissediyorum, buraya illaki uğramak istiyorum, sanki uğramazsam haksızlık edecekmişim gibi hissediyorum ne alakaysabide askerliği bitirmiş kişileri görmenin size nasıl moral olacağını bildiğim için uğramadan edemiyorum buraya.. çok da özlüyorum burayı... v.s. yani kısaca kopamıyorum ben bu topikten
10 yıl geçermiş fln ben hala şafak topiğinde takılıyormuşum fln
ara sıra olur böyle şeyler canım, anlıyorum seni
ahahaha hızını alamamışsın bakıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?