inş bu ara gönderebilirimmm maddi açıdan birazcıkk zor dönemdeyim bu araaali izne gelcek diye kıyafetlere yatırdım bütün parayı yatırıcamda dahaa olmadı izne gelip gittikten sonra yaparımm
Ha haha aha diğer askerler de göz banyosu yapar....Sevdiceğin de seni öldürür
Ayy çok güldüm yaaa
göz banyosuuuuuu wuuuuHa haha aha diğer askerler de göz banyosu yapar....Sevdiceğin de seni öldürür
Ayy çok güldüm yaaa
ahahahahahaaaaayorumm yapmıcammm sadece gülüyorummm anladınn sennn
minik kırmızı olanlar dimi onlardan alırımm bidee ohhh tamammm notların arasına serpiştiriyim dicema ama sıcaktada eriyip ezilirmi kii :44::44:
canım valla o kadar şey aldım yollamasyla hepsi bi arada 30 tl ye maloldu bana ... maliyeti değil maneviyatı yüksek olsun yollayacaklarının...
kutuya kokunu da sık ,açar açmaz sen koksun ortalık ordaymışsın hissine kapılsın bi an
öldürmekle kalmazz ibret olsun diye sallandırır beni ordaa vallaa
bak ne yap biliyomusun bi gün önceden buzluğa koy çıkarır çıkarmaz hazırla kargoya ver
Aşkım bana hediye yolladı aslında.ASkeriyede kullanmalarına izin vermedikleri benim çok istediğim ve bana vermediği telefonu yolladı :)Birde gümüş bileklik yolladı.Ama mektup yok .Kalem bulamamış çarşıda :)
Çok özendim kızlardan .Monotonluktan çıkarıcaaYıldönmü için bişeyler düşünmem lazıım acilen
öldürmekle kalmazz ibret olsun diye sallandırır beni ordaa vallaa
göz banyosuuuuuu wuuuuahahah ben de güldüm buna yaa çok yaşayın kızlar e mi?
haklısın canım ama hiç bişey değil kutular çok pahalı yaa hediyeden çok kutuya para ödicem gibi geliyoo geçenlerde baktımda 25 30 sadce kutu bide uydruktan seyler yanii
O yüzden evlendikten sonra yap dedim ya saanaaYani illa yapcan yasemiinn
yine erir canımm yaaa hava çok sıcak yol bide orda urfa sıcağıı ufffff bak morelimbozuldu şimcikk
aldığım kutu sadece 7 tl ydi ve bayıldılar açılıp kapanabilen çıtçıtlı bi kutu ... o kadar para verme kutuya... vaktin varsa kendin bile yapabilirsin kartondan ... üzerini kaplarsın olur biter kuzum ...
bizimde 17 Kasım ilk başlangıçEvet yıl dönümü için ben de bir şeyler düşüneceğim, evlilik yıl dönümümüz biraz hengabeye geldi, bir şeyler yapamadık, ama 19 Kasım da göndereceğim eşime bir şeyler... Mutlu olurlar canım yaa
Hee ehehe
Sen de yaşa canımBen de bu halde iyi güldüm valla
Selam kızlarrr
Sizleri bilgilendirmek istedim Zeynep hakkında
Herkes merak etmiş belliki
Samsunda cıkan sel tamda Zeyneplerin orada olmuş
Askerinin birkac akrabası vefat etmiş
Zeynep hasarımız cok diyordu en son görüstügümde
O yüzden ugrayamıyor kk'ya sanırım...
nerden aldın sen ttlım kutuyuu :44:
Selam kızlarrr
hımmm evet sıcakta eriyebilir canım ya, istersen çikolata işini havalar biraz serinleyince yapminik kırmızı olanlar dimi onlardan alırımm bidee ohhh tamammm notların arasına serpiştiriyim dicema ama sıcaktada eriyip ezilirmi kii :44::44:
Aşkım bana hediye yolladı aslında.ASkeriyede kullanmalarına izin vermedikleri benim çok istediğim ve bana vermediği telefonu yolladı :)Birde gümüş bileklik yolladı.Ama mektup yok .Kalem bulamamış çarşıda :)
Çok özendim kızlardan .Monotonluktan çıkarıcaaYıldönmü için bişeyler düşünmem lazıım acilen
Hemde nasıl moral oluyor.Bitiyormuş diyoruz canlı örneklerle.
Bende kesinikle hep uğramaya çalışacağım.Yok canım sen şimdi evlilik sonra bebek topiklerine takıl :)
ayy kıyamam zeynomaaa, çok geçmiş olsun, konuşursan söyle e mi kübracım:26:Selam kızlarrr
Selam kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?