Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İNŞALLAH ÖZGECİM inş canım yaaa.valla hep diyorum.ben 300lerden ne zaman düştüm hiç anlamadım.oysa zaman geçmek bilmiyodu sanki çok kere...ama bi baktım ki bitti 300ler..geçiyo inş yaaa.

Beni de en çok 300 ler sıktı o dönem çok zordu cidden...Sonrası ahlana vahlana geçti.Plakalar çok keyif verdi çünkü özenip tatmak istiyordum sayılıdır şikayet ettiğim plakalarda işte son plaka da bugün söylendi bitti.300 ler bitince biraz daha kolaylaşıyor.Uyum sağlanmış oluyor sonrasında.

aynenn öyle hepniz olun benim depüğümdede şubat başı bekliyorum hepiniz burayaa

Şubat öyle çabuk gelecek ki..Yarı yıl tatilinden biliyorum.

hakkat görükmüyo mu kısss:26:

Gözüküyor tickerın canım,sarı saçlı bir hatun ahenkle sevdiceğine doğru gidiyor...

DerinSu ben görüyorum tickerını :26:

ya bilmiyom benim 300ler geldi geçti rüzgar gibigeriside böyle olsun inşAllah yaaa.sagol canım içimi ferahlatıyosunuz yaaaticker görünüyo demek sevindim.
DerinSu ben görüyorum tickerını :26:

tamam canım

kıss pamukkkk sende sorun var sanırsam ticker duruyomuş bak

Yaaa ne kötüsünüz yaaa hepiniz üst devresiniz beni kim depükleyecek

:84::84::84::84::84::84::84::84:

Tabi ki de biz depükleyeceğiz seni...:13:
Buralarda olacağız askerlik bitince bırakılacak gibi değil burası,heyecanları mutlulukları paylaşmaya devamm...

Ha hahaha ben olsam koşup yıkmıştım adamı

Aynen...

Oh maşallah ne güzel 300 ler öyle geçtiyse diğerleri de geçer gider..Zaman akmaya mahkum diyorduk biz gerçekten de öyle.

ayyy deryanın 49 günü kaldı evlenmeye kızlarrrrrrrrrrrr

Derya da şimdiki sizlerle biz gibiydik.
Tickerına bakınca ağzımızın suyu akıyordu,plaka fotoları ekliyordu bana da bana da bende istiyorum nidaları atıyorduk bak evlenme şafağı bile ne kadar az kalmış.
Bu işler böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…